Τι προσφέρει η Travelodge για να βρει προσωπικό σε 700 μόνιμες θέσεις εργασίας στα ξενοδοχεία της

18-05-22 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Η εύρεση του κατάλληλου προσωπικού από τα ξενοδοχεία στην Ευρώπη είναι το μεγάλο πρόβλημα, που αναδεικνύεται μετά από τη διετία της πανδημίας, καθώς τα συνεχή λοκ νταουν έστρεψαν τους εργαζόμενους σε άλλα επαγγέλματα.

Γι αυτό έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να προβάλλονται τακτικές ξενοδοχειακών αλυσίδων προκειμένου να προσελκύσουν προσωπικό, δίνοντας ενδεχομένως και ιδέες στους ξενοδόχους.

Μια τέτοια χαρακτηριστική περίπτωση αποτελεί η Travelodge, που είναι η δεύτερη μεγαλύτερη αλυσίδα ξενοδοχείων του Ηνωμένου Βασιλείου, η οποία διαχειρίζεται 594 ξενοδοχεία στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιρλανδία και την Ισπανία. Η Travelodge, λοιπόν, αναζητά προσωπικό για 700 μόνιμες θέσεις σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο. Λόγω του μεγέθους της υπόσχεται προοπτικές εξαιρετικής καριέρας. Αναζητεί στελέχη και εργαζόμενους για τις θέσεις του Διευθυντή ξενοδοχείου, βοηθού Διευθυντή, στα μπαρ-καφέ των μονάδων της, στην υποδοχή, μηχανικούς συντήρησης πλήρους απασχόλησης, διοικητικούς υπαλλήλους, υπαλλήλους για τα συστήματα Πληροφορικής, Μάρκετινγκ, Πωλήσεις, Λογιστήριο κ.ά. Η πρόσκληση για προσλήψεις απευθύνεται και σε Ουκρανούς πρόσφυγες.

Διαβάστε τι προσφέρει η Travelodge:

Προφανώς, υπάρχει και ο μισθός, ανάλογα με το βιογραφικό και τα προσόντα αυτών, που θα επιλεγούν. Όμως, το φάσμα προσφορών στο προσωπικό, που ουσιαστικά ενισχύει το εισόδημά του, είναι το στοιχείο που κάνει τη διαφορά...

διαβάστε ακόμα

Ξενοδοχεία | Ποιο είναι το τίμημα του Πόρτο Καρράς;
Οι αεροπορικές εταιρείες βαρέθηκαν να επωμίζονται το κόστος άλλων
Υπερ- τουρισμός | Ο τουριστικός τομέας δεν πρέπει να αγνοήσει τις διαμαρτυρίες των ντόπιων
Τουρισμός 2024 | Sunvil: Το μεγαλύτερο ελληνικό πρόγραμμα στο Ηνωμένο Βασίλειο με 61 νησιά
Έκθεση φωτογραφιών για τη δράση του John D.S. Pendlebury στη Μάχη της Κρήτης
Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά: Η Περίπτωση των Μάηδων της Μακρινίτσας
«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο
Δωρεά του IKOS Olivia για τους Αγώνες Ποδηλασίας στον Πολύγυρο
Προβολή του Δήμου Αριστοτέλη και της Χαλκιδικής στη Γαλλία
Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός