Νέα συνεργασία Choice Hotels με IDeaS για την αύξηση των εσόδων

19-04-22 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Τη νέα συνεργασία της με την IDeaS, κορυφαίο πάροχο λογισμικού και υπηρεσιών διαχείρισης εσόδων φιλοξενίας στον κόσμο ανακοίνωσε η Choice Hotels International.

Στόχος της εν λόγω συνεργασίας, είναι η προώθηση της εμπορικής επιτυχίας και η αύξηση των εσόδων σε περισσότερα από 7.000 ξενοδοχεία  παγκοσμίως.

Σε συνεργασία με την Choice Hotels, η IDeaS ανέπτυξε το ChoiceMax, μια λύση διαχείρισης εσόδων που προορίζεται για κινητά, σχεδιασμένη για γρήγορη εφαρμογή και άμεση αποτελεσματικότητα. Ως αυτοματοποιημένο, προηγμένο εργαλείο, το βραβευμένο ChoiceMax προσαρμόζεται συνεχώς στις αλλαγές που συντελούνται στην αγορά, χρησιμοποιώντας δεδομένα σε πραγματικό χρόνο, για να διασφαλίζει ότι τα ξενοδοχεία έχουν πάντα ανταγωνιστικές τιμές.

Σχετικά, ο κ. Ντάγκλας Λίσι, αντιπρόεδρος διαχείρισης εσόδων της Choice Hotels, δήλωσε μεταξύ άλλων ότι, μέχρι σήμερα, το 93% των προτάσεων τιμολόγησης από την ChoiceMAX έχουν γίνει αποδεκτά από τα ξενοδοχεία, ενώ η αποδοχή του ήταν συντριπτικά θετική.

Από πλευράς του, ο κ. Sanjay Nagalia, συνιδρυτής, chief operational officer και chief technology officer της IDeaS, δήλωσε μεταξύ άλλων ότι, καθώς η διαταραχή της πανδημίας και οι ελλείψεις εργατικού δυναμικού συνεχίζουν να επηρεάζουν τη βιομηχανία φιλοξενίας και την ικανότητα των ξενοδόχων να εξυπηρετούν τους επισκέπτες, έχει καταστεί κρίσιμο για τους μεγάλους εμπορικούς οργανισμούς να διαχειρίζονται πλήθος δεδομένων και να ευθυγραμμίζουν στρατηγικές και συστήματα εσόδων όπως ποτέ άλλοτε. 

 

διαβάστε ακόμα

Η AEGEAN και η Olympic Air μετέφεραν το Άγιο Φως στην ελληνική επικράτεια
Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε γαστρονομική εκδήλωση στο Βουκουρέστι
Δράσεις για την τουριστική προβολή της Ελλάδας σε Σουηδία και Ελβετία
Ξενοδοχεία | Ποιο είναι το τίμημα του Πόρτο Καρράς;
Οι αεροπορικές εταιρείες βαρέθηκαν να επωμίζονται το κόστος άλλων
Υπερ- τουρισμός | Ο τουριστικός τομέας δεν πρέπει να αγνοήσει τις διαμαρτυρίες των ντόπιων
Τουρισμός 2024 | Sunvil: Το μεγαλύτερο ελληνικό πρόγραμμα στο Ηνωμένο Βασίλειο με 61 νησιά
Έκθεση φωτογραφιών για τη δράση του John D.S. Pendlebury στη Μάχη της Κρήτης
Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά: Η Περίπτωση των Μάηδων της Μακρινίτσας
«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο