Νέο μοντέλο συνεργασίας για Marriott International και Design Hotels

16-04-22 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Μετά από μια εκτενή ανασκόπηση της επιχείρησής της και τις συνεχείς αλλαγές στο ταξιδιωτικό τοπίο, η Design Hotels αποφάσισε να συμπράξει με τη Marriott International, μέσω ενός νέου μοντέλου συνεργασίας, το οποίο αναμένεται να εφαρμοστεί το προσεχές καλοκαίρι.

Ειδικότερα, το νέο πρόγραμμα προσφέρει μια συναρπαστική ευκαιρία για υπάρχοντα και νέα ξενοδοχεία της Design Hotels να αξιοποιήσουν πλήρως το ισχυρό δίκτυο διανομής της Marriott International και το πρόγραμμα αφοσίωσης Marriott Bonvoy, διατηρώντας ταυτόχρονα το ανεξάρτητο πνεύμα τους.

Σχεδιασμένο ως μια πιο παραγωγική και άκρως ανταγωνιστική επιχειρηματική λύση για το πλήρες χαρτοφυλάκιο των Design Hotels, το μοντέλο συνεργασίας θα παρέχει στα ξενοδοχεία-μέλη τη δύναμη και την εμβέλεια της μητρικής εταιρείας Marriott International, επιτρέποντας παράλληλα να ανθίσει η ανεξάρτητη φύση των Design Hotels. Αυτή η πρωτοποριακή στρατηγική  που αναπτύχθηκε μετά από μια προσεκτική, σε βάθος μελέτη της αγοράς, ξεχωρίζει ξεκάθαρα τα Design Hotels στον κλάδο. Έχοντας συνεργαστεί με ιδιοκτήτες και ξενοδοχεία-μέλη για την καλύτερη κατανόηση των μεταβαλλόμενων αναγκών των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων σε όλο τον κόσμο, το Design Hotels Affiliation Model έχει σχεδιαστεί ειδικά για να καλύψει τις ανάγκες και τη μοναδική εμπορική υποστήριξη που απαιτείται από το μεγαλύτερο μέρος του χαρτοφυλακίου της εταιρείας με έδρα το Βερολίνο.

Βασικό συστατικό του Affiliation Model είναι το Marriott Bonvoy, η πιο ισχυρή βάση μελών του κλάδου της φιλοξενίας, με περισσότερα από 160 εκατ. μέλη. Συνδέοντας πλήρως τα μέλη με το ισχυρό παγκόσμιο δίκτυο διανομής και το πρόγραμμα αφοσίωσης της Marriott, το νέο μοντέλο συνεργασίας θα επιτρέψει στα ξενοδοχεία να αποκτήσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. 

Μεταξύ άλλων, τα βασικά στοιχεία για το νέο μοντέλο συνεργασίας, περιλαμβάνουν τα εξής:

-Τα μέλη που σχετίζονται με το Design Hotels θα μπορούν να επωφεληθούν από πολλά από τα πλεονεκτήματα της Marriott International, ενώ θα εξακολουθούν να λαμβάνουν τις υπηρεσίες πωλήσεων και μάρκετινγκ που προσφέρονται επί του παρόντος από τα Design Hotels.

-Το πρόγραμμα θα παρέχει πρόσβαση στο σύστημα κρατήσεων της Marriott και στο Marriott Bonvoy.

-Το πρόγραμμα θα εφαρμοστεί σε ολόκληρο το χαρτοφυλάκιο των Design Hotels από τον Ιούνιο του 2022 για να δημιουργήσει μια συνεπή και αποτελεσματική προσέγγιση.

Τέλος, με αυτό το νέο επιχειρηματικό μοντέλο, η Design Hotels και το χαρτοφυλάκιό της με περισσότερα από 300 ξενοδοχεία δημιουργούν ένα νέο και σημαντικό κεφάλαιο στον κλάδο της φιλοξενίας. 

 

διαβάστε ακόμα

Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός
Η κοινοπραξία με επικεφαλής την Certares αναλαμβάνει τις χρηματοοικονομικές υποχρεώσεις της FTI GROUP
Global Traveler: Η Ελλάδα καλύτερος προορισμός Ιστορικών Ατραξιόν στον κόσμο – Βραβεία για Μύκονο και Σαντορίνη
ΠΟΞ προς Booking: Παραβιάζεται το νόμιμο δικαίωμα των Ελληνικών ξενοδοχείων στις προκαταβολές
Με πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air θα ταξιδέψει το Άγιο Φως σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας
ΔΥΠΑ | Ενεργοποιήθηκαν 8.575 επιταγές κοινωνικού τουρισμού τον Απρίλιο
Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΣΕΤΚΕ
MyCoast: | Η νέα ψηφιακή εφαρμογή για την τήρηση της νομιμότητας σε αιγιαλό και παραλίες
Τουρισμός | "Διασκεδάστε με σεβασμό" στις Βαλεαρίδες Νήσους - η νέα καμπάνια για υπευθυνότητα των τουριστών
Έρευνα: Μεγαλώνει το «παράθυρο» κρατήσεων στα ταξίδια – Η Ευρώπη πρωταθλήτρια