Η Accor ενισχύει το πρόγραμμα αφοσίωσης All–Accor Live Limitless

15-04-22 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Για να αυξήσει το αποτύπωμά της στον βιωματικό τομέα, η Accor, παγκόσμιος ηγέτης στη φιλοξενία και η Fever, παγκόσμια πλατφόρμα αναζήτησης ζωντανής ψυχαγωγίας που κάθε εβδομάδα βοηθά περισσότερους από 60 εκατ. ανθρώπους να ανακαλύψουν τις καλύτερες εμπειρίες στην πόλη τους, συμπράττουν και ανακοινώνουν  τη νέα, στρατηγική τους συνεργασία.  

Η εν λόγω συνεργασία έχει ως στόχο να διευρύνει το φάσμα των ψηφιακών υπηρεσιών που παρέχονται καθ' όλη τη διάρκεια του έτους στα μέλη της ALL-Accor Live Limitless και να ξεκλειδώνει συνεχώς καινούργιες εμπειρίες, όπως  εκθέσεις, διαδραστικό θέατρο, κλασικές συναυλίες υπό το φως των κεριών σε όμορφες τοποθεσίες, φεστιβάλ και άλλα.

Εκτός από την υπάρχουσα πρόσβαση στα εισιτήρια που καλύπτουν μεγάλα αθλητικά γεγονότα (αγώνες PSG, French Open, Rolex Paris Masters, κ.λπ.), φεστιβάλ φαγητού (Taste Paris, Λονδίνο, Σάο Πάολο) ή θρυλικές συναυλίες στο Accor Arena Paris, η νέα υπηρεσία που βασίζεται σε προορισμούς, θα επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο του προγράμματος προσθέτοντας μερικές από τις εμπειρίες με την καλύτερη βαθμολογία.

Επί του παρόντος, η νέα υπηρεσία είναι διαθέσιμη σε 50 πόλεις, ενώ σύντομα πρόκειται να επεκταθεί σε 100 προορισμούς παγκοσμίως. Τέλος, η υπηρεσία θα παρέχει στα μέλη, όπου κι αν βρίσκονται, στην πόλη τους ή εκτός,  πρόσβαση σε 1.500 δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένης της καλύτερης ζωντανής διασκέδασης, τουριστικών δραστηριοτήτων, πολιτιστικών εκδηλώσεων και έκδοσης εισιτηρίων.

διαβάστε ακόμα

Σαντορίνη: Οι τρεις αιτίες για την κατολίσθηση στη Θηρασιά – Τι εκτίμησε ο Λέκκας
Αεροδρόμιο Σητείας | Ο καλύτερος Μάρτιος & το καλύτερο α' τρίμηνο των τελευταίων 9 ετών
Ξενοδοχείο μετατρέπεται σε επιπλωμένα διαμερίσματα στο Πευκί - Αποκατάσταση διατηρητέων με τουριστική χρήση στην Αίγινα
Δήμος Βιάννου | Μέτρα για τη λειψυδρία - Stop στις νέες πισίνες
Προορισμοί: ‘Εκθεση Φωτογραφίας στον Βόλο
Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος στον Κόζιακα
Το ρομπότ SOPHIA στην 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Ηράκλειο την Κυριακή
Η Ολυμπιακή Φλόγα από την Ελλάδα στη Γαλλία
«The Crete Trip 2024» στην Κρήτη | πολιτιστικό ταξίδι με 900 φοιτητές από 45 χώρες
Μάνος Κόνσολας | «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»