Ντεμπούτο για το Conrad Hotels & Resorts στη Σαρδηνία

15-04-22 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Τα εγκαίνια του πολυαναμενόμενου Conrad Chia Laguna Sardinia γιορτάζει η  Hilton, σηματοδοτώντας το ντεμπούτο του πολυτελούς brand στην Ιταλία.

Σε προνομιακή τοποθεσία στην παρθένα ακτογραμμή της Σαρδηνίας, το ξενοδοχείο έχει θέα στον κόλπο Chia και βρίσκεται ανάμεσα στις παραλίες Monte Cogoni και Dune di Campana. Το θέρετρο των 107 δωματίων, με εστιατόρια και πισίνες,  προσφέρει ένα απομονωμένο καταφύγιο για ταξιδιώτες που αναζητούν άνεση και χαλάρωση, καθώς και πανοραμική θέα στον εμβληματικό κόλπο.

Η φυσική ομορφιά του περιβάλλοντος χώρου, η θέα, οι αμμόλοφοι, η παράκτια χλωρίδα και πανίδα και τα ροζ φλαμίνγκο, μεταξύ άλλων καθιστούν την περιοχή Chia προστατευόμενο βιότοπο για την άγρια ζωή, η οποία συντίθεται από αμέτρητα είδη καθώς και από άγρια βότανα όπως η μέντα, το δεντρολίβανο και το θυμάρι.

Η ομορφιά αυτή, αντανακλάται στο εσωτερικό του ξενοδοχείου, χάρη στη σχεδιαστική φιλοσοφία των Μιλανέζων Studio Marco Piva.  Η έμπνευση προέρχεται από την υπερυψωμένη παραθαλάσσια τοποθεσία του ξενοδοχείου πάνω από τον κόλπο με φυσικά υλικά και ουδέτερους τόνους που διακρίνονται παντού, με αποτέλεσμα έναν αρμονικό συνδυασμό κομψότητας και μεσογειακής απλότητας. Η προσέγγιση συνδυάζει το σύγχρονο ντιζάιν με τοπικά υλικά όπως το μάρμαρο "Biancone di Orosei" της Σαρδηνίας, που προέρχεται από αρχαία κοράλλια και απολιθώματα και έχει μια λεπτή αμμώδη απόχρωση. Οι τοπικοί βράχοι χρησιμοποιήθηκαν για τη δημιουργία αναβαθμίδων, αναμειγνύοντας άψογα το θέρετρο με το περιβάλλον του. Το λόμπι του ξενοδοχείου διαθέτει στοιχεία της κουλτούρας της Σαρδηνίας, καλώντας τους επισκέπτες να ζήσουν πλήρως το πολιτιστικό υπόβαθρο της τοποθεσίας με λεπτομέρειες όπως επενδύσεις τοίχων από παραδοσιακά υφάσματα της Σαρδηνίας και έπιπλα διακοσμημένα με σχοινιά, που αντιπροσωπεύουν τις ναυτικές ρίζες του προορισμού.

Αυθεντικές γεύσεις για όλα τα γούστα

Το Conrad Chia Laguna Sardinia προσφέρεται για οικογένειες και ζευγάρια, με δίχωρα δωμάτια ιδιωτικές πισίνες, ιδιωτικούς κήπους και μονοπάτια δίπλα σε δύο εστιατόρια που ταιριάζουν σε κάθε γούστο. Το La Terrazza σερβίρει μενού μεσογειακής και διεθνούς κουζίνας σε ένα διαδραστικό περιβάλλον όπου οι επισκέπτες μπορούν να παρακολουθήσουν τη διαδικασία μαγειρέματος παράλληλα με την πανοραμική θέα από τη βεράντα. Στο δεύτερο εστιατόριο, Sa Mesa,  που βρίσκεται μέσα σε έναν ελαιώνα, σερβίρονται τοπικές σπεσιαλιτέ σε μοντέρνες εκδοχές, προσφέροντας στους λάτρεις της γαστρονομίας μια αυθεντική γευστική εμπειρία.

Καταφύγιο ευεξίας στη Μεσόγειο

Το Conrad Spa του ξενοδοχείου λειτουργεί ως ήρεμο καταφύγιο με ένα εκτενές μενού περιποίησης και εκπληκτική θέα σε ολόκληρο το θέρετρο και τα γύρω τοπία, μέσα από μια σειρά από πισίνες.

 

 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 

 
 
 

διαβάστε ακόμα

Τζουμέρκα | Πώς ο «Μύλος Κλίφκης» θα μετατραπεί σε χώρο εστίασης, αναψυχής και εναλλακτικού τουρισμού
Δήμος Χανίων: Διαγωνισμός για παροχή ξενοδοχειακών υπηρεσιών
Μάιος, μήνας εκδηλώσεων για την Κατερίνη
Kronion Trail race στο Λασίθι Κρήτης
Φεστιβάλ Θεματικού Εναλλακτικού Τουρισμού στα Χανιά
Ξενοδοχεία | Ισχυρός επενδυτικός προορισμός η Αθήνα - για πρώτη φορά στο top10 των προτιμώμενων ευρωπαϊκών πόλεων
Ν.Χαρδαλιάς | Τουρισμός πολυτελείας: Συνεργασία της Αθήνας- Αττικής με το Ντουμπάι
Εορταστικό χωριό το Πεδίο του Άρεως από τα ερχόμενα Χριστούγεννα
Ευρωπαϊκός τουρισμός 2024 | Ποια σύννεφα σκιάζουν την ανάκαμψη - ETC: +14,3% οι ταξιδιωτικές δαπάνες
Φεστιβάλ Comic Con στη Θεσσαλονίκη