Radisson Hotel Group | Ραγδαία ανάπτυξη στην Τουρκία με 50 ξενοδοχεία

14-04-22 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Eπιταχύνει τους ρυθμούς ανάπτυξής του στην Τουρκία ο όμιλος  Radisson Hotel Group, ώστε να φτάσει τα 50 ξενοδοχεία έως το 2023, αντί για το 2025 που ήταν ο αρχικός στόχος.

 Το 2022, ο όμιλος σχεδιάζει να αυξήσει την παρουσία του στη χώρα με 10 επιπλέον ξενοδοχεία, πλέον των ήδη επιβεβαιωμένων 40 ξενοδοχείων και να εισαγάγει στην τουρκική αγορά δύο νέα brands, τα Radisson Individuals και Radisson RED. Ο όμιλος διαθέτει επίσης πρόσθετους πόρους με την επέκταση της τοπικής ομάδας υποστήριξης, για την περαιτέρω ανάπτυξη και την ενίσχυση της στενής σχέσης του με τους ιδιοκτήτες και τους συνεργάτες του.

Ειδικότερα, το Radisson Individuals είναι ένα βασικό brand για την υποστήριξη της ανάπτυξης του ομίλου σε τοπικό επίπεδο, καθώς απευθύνεται σε ανεξάρτητα ξενοδοχεία που αντιπροσωπεύουν πάνω από το 75% της υπάρχουσας προσφοράς ξενοδοχείων σε όλη τη χώρα. Αυτόν τον μήνα, ο Radisson Hotel Group θα ανοίξει στην Τουρκία το πρώτο Radisson Individuals, το Royan Hotel Hagia Sophia Istanbul, μέλος της Radisson Individuals. Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην καρδιά της ιστορικής χερσονήσου σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από πολλά αξιοθέατα, όπως η Αγία Σοφία, το Παλάτι Τοπ Καπί και το Μπλε Τζαμί. Το ξενοδοχείο θα προσφέρει 48 άνετα και κομψά δωμάτια και σουίτες, καθώς και δύο εστιατόρια με θέα στο Βόσπορο. Ο όμιλος έχει επίσης εξασφαλίσει 5 νέα έργα που βρίσκονται στις περιοχές Assos, Gure, Yalova και Eskisehir, τα οποία θα είναι υπό το brand Radisson Individuals και όλα έχουν προγραμματιστεί να ανοίξουν εντός 6 έως 18 μηνών.

Ο όμιλος Radisson Hotel θα συνεχίσει να εδραιώνει τη θέση του ως ένας από τους κορυφαίους φορείς εκμετάλλευσης στην Κωνσταντινούπολη με σχεδόν 20 ξενοδοχεία σε λειτουργία και υπό ανάπτυξη, με το άνοιγμα 2 νέων ξενοδοχείων. Εκτός από τα εγκαίνια του Royan Hotel Hagia Sophia Istanbul, μέλος της Radisson Individuals, ο όμιλος Radisson Hotel θα καλωσορίσει στο χαρτοφυλάκιό του τις επόμενες εβδομάδες το Radisson Hotel Istanbul Harbiye. Σε απόσταση αναπνοής από την πολυσύχναστη συνοικία Ταξίμ, γνωστή ως το κέντρο της πόλης για πολιτιστικές, τέχνες και ψυχαγωγία, το ξενοδοχείο θα διαθέτει 90 άνετα δωμάτια και θα βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από τα δημοφιλή ιστορικά αξιοθέατα της πόλης και τη δημόσια συγκοινωνία.

Ακολουθώντας με την αυξημένη ζήτηση για ταξίδια αναψυχής, ο Radisson Hotel Group θα επεκτείνει επίσης το αποτύπωμά του στη Σμύρνη με το άνοιγμα νέων ξενοδοχείων Radisson Blu και Radisson RED. Το Radisson Blu Hotel, İzmir Bornova θα προσφέρει 220 δωμάτια και το Radisson RED Izmir Point Bornova θα αντιπροσωπεύσει την εισαγωγή του brand Radisson RED με 106 δωμάτια που ευθυγραμμίζονται με το στυλ της μάρκας για τη μόδα, την τέχνη και τη μουσική.

Σχετικά με τον όμιλο Radisson Hotel Group

Ο όμιλος Radisson Hotel Group είναι ένας από τους μεγαλύτερους ξενοδοχειακούς ομίλους στον κόσμο με 9 χαρακτηριστικά brands και περισσότερα από 1.600 ξενοδοχεία σε λειτουργία και ανάπτυξη σε 120 χώρες. Το χαρτοφυλάκιο του Ομίλου Radisson Hotel περιλαμβάνει Radisson Collection, Radisson Blu, Radisson, Radisson RED, Radisson Individuals, Park Plaza, Park Inn by Radisson, Country Inn & Suites by Radisson και το prizeotel συγκεντρωμένο κάτω από την εμπορική ομπρέλα Radisson Hotels.

 

διαβάστε ακόμα

«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο
Δωρεά του IKOS Olivia για τους Αγώνες Ποδηλασίας στον Πολύγυρο
Προβολή του Δήμου Αριστοτέλη και της Χαλκιδικής στη Γαλλία
Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός
Η κοινοπραξία με επικεφαλής την Certares αναλαμβάνει τις χρηματοοικονομικές υποχρεώσεις της FTI GROUP
Global Traveler: Η Ελλάδα καλύτερος προορισμός Ιστορικών Ατραξιόν στον κόσμο – Βραβεία για Μύκονο και Σαντορίνη
ΠΟΞ προς Booking: Παραβιάζεται το νόμιμο δικαίωμα των Ελληνικών ξενοδοχείων στις προκαταβολές
Με πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air θα ταξιδέψει το Άγιο Φως σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας
ΔΥΠΑ | Ενεργοποιήθηκαν 8.575 επιταγές κοινωνικού τουρισμού τον Απρίλιο
Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΣΕΤΚΕ