Marriott Bonvoy: Η εμπειρία του Grand Prix του Μονακό από το γιοτ της Mercedes-AMG Petronas F1 Team

14-04-22 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Την ευκαιρία να απολαύσουν μία εμπειρία ζωής, το Grand Prix του Μονακό από το VIP γιοτ που ναυλώθηκε από τη Mercedes- AMG Petronas F1 Team προσφέρει στα μέλη της η Marriott Bonvoy.

Το εν λόγω πακέτο είναι μόνο μία από τις πολλές εκπληκτικές εμπειρίες που δίνουν στα μέλη άμεση πρόσβαση στη σεζόν της Formula 1, η οποία είναι δυνατή μόνο μέσω των Marriott Bonvoy και The Ritz-Carlton.

Ειδικότερα, τα μέλη θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τους πόντους τους για να κερδίσουν το αξέχαστο έπαθλο, το οποίο περιλαμβάνει:

-Πρόσβαση στο ρετιρέ διαμέρισμα της Mercedes-AMG Petronas F1 Team στο Μονακό την Ημέρα Προκριματικών, με θέα στην ευθεία εκκίνησης-τερματισμού της πίστας και την ευκαιρία γνωριμίας με το προσωπικό της ομάδας.

-Μία μοναδική διανυκτέρευση στο γιοτ Mercedes-AMG Petronas F1 Team, Liquid Sky, για το μέλος και τον καλεσμένο του. Το Liquid Sky έχει φιλοξενήσει τους οδηγούς της Ομάδας και άλλες θρυλικές φιγούρες της F1.

- Την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον αγώνα εντός του σκάφους των τριών καταστρωμάτων, παρέχοντας κορυφαία θέα,  φαγητό και ποτό all inclusive από κορυφαίο παγκόσμιο catering.

-Ευκαιρίες για τα μέλη να συμμετέχουν στη δράση όλη τη σεζόν.

Η εκπληκτική εμπειρία είναι μία μόνο από τις πολλές δημιουργίες των Marriott Bonvoy και The Ritz-Carlton, μέρος του χαρτοφυλακίου της Marriott Bonvoy με 30 εξαιρετικά brands ξενοδοχείων, που προσφέρουν στα μέλη ασυναγώνιστη πρόσβαση και απολαυστικές επιλογές στη σεζόν της Formula 1 2022 σε πάνω από 10 αγορές σε όλο τον κόσμο.

διαβάστε ακόμα

Σαντορίνη: Οι τρεις αιτίες για την κατολίσθηση στη Θηρασιά – Τι εκτίμησε ο Λέκκας
Αεροδρόμιο Σητείας | Ο καλύτερος Μάρτιος & το καλύτερο α' τρίμηνο των τελευταίων 9 ετών
Ξενοδοχείο μετατρέπεται σε επιπλωμένα διαμερίσματα στο Πευκί - Αποκατάσταση διατηρητέων με τουριστική χρήση στην Αίγινα
Δήμος Βιάννου | Μέτρα για τη λειψυδρία - Stop στις νέες πισίνες
Προορισμοί: ‘Εκθεση Φωτογραφίας στον Βόλο
Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος στον Κόζιακα
Το ρομπότ SOPHIA στην 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Ηράκλειο την Κυριακή
Η Ολυμπιακή Φλόγα από την Ελλάδα στη Γαλλία
«The Crete Trip 2024» στην Κρήτη | πολιτιστικό ταξίδι με 900 φοιτητές από 45 χώρες
Μάνος Κόνσολας | «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»