Hard Rock International | Έτοιμα κοκτέιλ που πηγαίνουν παντού

30-03-22 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Τη δεύτερη συνεργασία της με την Stewart's Enterprises ανακοίνωσε η Hard Rock International, για την έναρξη των έτοιμων κοκτέιλ Hard Rock RTDs που αποτελούν τη συνέχεια των Hard Rock Hard Seltzers.

Τα Hard Rock RTDs περιλαμβάνουν Margarita, Mojito και Moscow Mule, εμβληματικά κοκτέιλ που είναι εμπνευσμένα από τις χειροποίητες μίξεις, οι οποίες φτιάχνονται με επιδεξιότητα στα Hard Rock International παγκοσμίως, από τα γνωστά σε όλους Hard Rock Cafes μέχρι τα εμβληματικά Hard Rock Hotels και τα  Hard Rock Casinos. Με περιεκτικότητα σε αλκοόλ μόλις 8%, σε κουτάκι των 355 ml, τα κοκτέιλ θα πωλούνται σε μικτές συσκευασίες 4 και 6 γεύσεων, που περιέχουν 2 κοκτέιλ από κάθε γεύση.  

Σχετικά, η κα Kimberly Manna, Αντιπρόεδρος Λιανικής και Αδειοδοτήσεων του Hard Rock International, δήλωσε ενθουσιασμένη για την ανάπτυξη του brand στην δημοφιλή κατηγορία των έτοιμων αλκοολούχων ποτών και κοκτέιλ, τα οποία μπορούν να  φέρουν το Hard Rock σε κάθε σπίτι, ενώ από πλευράς του, ο κ. Tony Gaines, Διευθύνων Σύμβουλος της Stewart's Enterprises, προσέθεσε ότι πέρυσι, τα Hard Rock Hard Seltzers ξεκίνησαν πολύ καλά και πωλούνται σε καταστήματα όπως τα 7-Eleven, Circle K και Total Wine. Τόσο τα Seltzers όσο και τα έτοιμα κοκτέιλ, υπηρέτησαν σε εκδηλώσεις του Super Bowl LIV, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα την αποδοχή και την αγάπη του κόσμου. 

 

διαβάστε ακόμα

Το ρομπότ SOPHIA στην 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Ηράκλειο την Κυριακή
Η Ολυμπιακή Φλόγα από την Ελλάδα στη Γαλλία
«The Crete Trip 2024» στην Κρήτη | πολιτιστικό ταξίδι με 900 φοιτητές από 45 χώρες
Μάνος Κόνσολας | «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»
Δήμος Αθηναίων: Αυξήθηκαν κατά 54% οι εντολές απομάκρυνσης παράνομων τραπεζοκαθισμάτων
Αγώνας ορεινού τρεξίματος Ανοπαία Ατραπός
Διεθνές Φεστιβάλ Αραδοσίβιων στην Ελασσόνα
Wyndham Hotels & Resorts: Ισχυρό α’ τρίμηνο με ρεκόρ νέων και υπό κατασκευή δωματίων
Πρώην δήμαρχος Βενετίας προς τουρίστες: «Μην πληρώνετε τον φόρο εισόδου στην πόλη»
Έρευνα | Τα καλύτερα και χειρότερα αεροδρόμια στην Ελλάδα, σύμφωνα με τους χρήστες της Google