O Πάνος Αλμυράντης πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Διευθυντών Ξενοδοχείων

21-03-22 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Διευθυντών Ξενοδοχείων (ΕΗΜΑ) εξελέγη ο γενικός διευθυντής του Grand Hyatt Athens, Πάνος Αλμυράντης κατά τη διάρκεια της 48ης Γενικής Συνέλευσης του Συνδέσμου, που πραγματοποιήθηκε στο Λουγκάνο της Ελβετίας από τις 18 έως τις 20 Μαρτίου.

Ο κ.Αμυράντης είναι σήμερα Αντιπρόεδρος και Εθνικός Αντιπρόσωπος Ελλάδας & Κύπρου του Συνδέσμου, Θα παραμείνει στη θέση του για τρία χρόνια από το 2022 έως το 2024, παίρνοντας τα ηνία από τον κο Έτσιο A. Ιντιάνι, Εθνικό Αντιπρόσωπο Ιταλίας και Γενικό Διευθυντή του ξενοδοχείου Principe di Savoia στο Μιλάνο. Τη νέα Εκτελεστική Επιτροπή, της οποίας θα προεδρεύει ο Πάνος Αλμυράντη,ς απαρτίζουν οι   Στέφαν Στόκερμανς (Πρώτος Αντιπρόεδρος), Πάβελ Λέβτακ (Αντιπρόεδρος) και       Τζιουζέπε Μαριάνο (Ταμίας). 

Ο κ. Αλμυράντης δήλωσε:  "Είναι  τιμή και περηφάνια να εκλεγώ από εξέχοντες ξενοδόχους της Ευρώπης.  Με αέρα ανανέωσης, διεύρυνσης και συνέργειες, θα αναπτύξουμε την κληρονομιά της EHMA και θα καλλιεργήσουμε γόνιμη δέσμευση για τα μέλη μας, μέσω ανταλλαγής εμπειριών και γνώσεων. Η προώθηση ενός ποικίλου περιβάλλοντος δικτύωσης που βασίζεται στις βασικές μας αξίες της ακεραιότητας, της πίστης και της εμπιστοσύνης, θα τροφοδοτήσει το όραμα να γίνουμε η προτιμώμενη Ένωση Διευθυντών Ξενοδοχείων, αντιπροσωπεύοντας τα πιο φημισμένα και μοναδικά ξενοδοχεία στην Ευρώπη".

Ο κ.Πάνος Αλμυράντης, 48 ετών, έχει εμπειρία σε Luxury ξενοδοχεία ως Γενικός Διευθυντής, με ακαδημαϊκό υπόβαθρο σε μεταπτυχιακές σπουδές στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και διακρίσεις στη διαχείριση πωλήσεων, στη λειτουργία και τη διαχείριση ξενοδοχείων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. 

Τα θετικά αποτελέσματα σε βασικούς ξενοδοχειακούς δείκτες, συνδυαστικά με την καινοτομία και την ποιοτική απόδοση στην προηγούμενη θέση του ως Γενικού Διευθυντή του Daios Cove στην Κρήτη, του απένειμαν τη διάκριση του Ευρωπαίου Διευθυντή Ξενοδοχείου της Χρονιάς το 2014 από την Ευρωπαϊκή Ένωση Διευθυντών Ξενοδοχείων.  Ανέλαβε πρόσφατα Γενικός Διευθυντής στο Grand Hyatt Athens.

Ο Σύνδεσμος ΕΗΜΑ ιδρύθηκε σαν ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός το 1974 στη Ρώμη με σκοπό την καλλιέργεια της αλληλεγγύης και της συναδελφικότητας που στοχεύει στην βελτίωση των προσόντων των επαγγελματιών μέσω της κατάρτισης.  Απαρτίζεται από περίπου 400 μέλη που εκπροσωπούν 23 χώρες, που όλοι είναι Γενικοί Διευθυντές φημισμένων Ξενοδοχείων, αντιπροσωπεύοντας περίπου 85.000 δωμάτια και 65.000 υπαλλήλους. 

 

διαβάστε ακόμα

«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο
Δωρεά του IKOS Olivia για τους Αγώνες Ποδηλασίας στον Πολύγυρο
Προβολή του Δήμου Αριστοτέλη και της Χαλκιδικής στη Γαλλία
Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός
Η κοινοπραξία με επικεφαλής την Certares αναλαμβάνει τις χρηματοοικονομικές υποχρεώσεις της FTI GROUP
Global Traveler: Η Ελλάδα καλύτερος προορισμός Ιστορικών Ατραξιόν στον κόσμο – Βραβεία για Μύκονο και Σαντορίνη
ΠΟΞ προς Booking: Παραβιάζεται το νόμιμο δικαίωμα των Ελληνικών ξενοδοχείων στις προκαταβολές
Με πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air θα ταξιδέψει το Άγιο Φως σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας
ΔΥΠΑ | Ενεργοποιήθηκαν 8.575 επιταγές κοινωνικού τουρισμού τον Απρίλιο
Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΣΕΤΚΕ