Pathfinder: Αύξηση 42% στις κρατήσεις του 2022

16-03-22 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Σημαντική αύξηση στις κρατήσεις που πραγματοποιήθηκαν από την 1η Μαρτίου έως σήμερα, σε σύγκριση με την ίδια περίοδο πέρυσι, ανακοίνωσε η εταιρεία Pathfinder Camp Resorts.

Το ποσοστό που μεταφράζεται σε 16.961 προκαταβαλλόμενες διανυκτερεύσεις, από 11.944 διανυκτερεύσεις κατά την ίδια περίοδο του 2021, ήτοι αύξηση κατά  5.017 διανυκτερεύσεις, αντιπροσωπεύει ετήσια αύξηση 42%. Το πελατολόγιο της εταιρείας αποτελείται κατά μεγάλο ποσοστό σε πελάτες που επιστρέφουν, αλλά και σε νέους πελάτες με ανανεωμένα ενδιαφέροντα για τη φύση και τον ανεπιτήδευτο αλλά ποιοτικό τρόπο ζωής, τους οποίους προσέλκυσαν οι δραστηριότητες της εταιρείας μετά την πανδημία του κορωνοϊού.  

Σημειώνεται ότι η Pathfinder άνοιξε τις εγκαταστάσεις της στο Agassiz-Harrison και στο Parksville στα μέσα Μαΐου 2021 και στα μέσα Ιουλίου 2021, αντίστοιχα. Κατά τον υπολογισμό των αυξήσεων κρατήσεων για το 2022, η εταιρεία έχει υπολογίσει το χρόνο διακοπής λειτουργίας λόγω ανακαινίσεων.

Τέλος, η εταιρεία πολυτελών κάμπινγκ και υπαίθριων δραστηριοτήτων, υπολογίζει ότι το αυξανόμενο ενδιαφέρων των νέων ανθρώπων για τη φύση θα φέρει όλο και περισσότερους τουρίστες στις υψηλής ποιότητας εγκαταστάσεις της εταιρείας, ενώ θεωρεί ότι οι επισκέπτες, παλαιοί και νέοι, είναι έτοιμοι να απολαύσουν ξανά με τους φίλους και τις οικογένειές τους, τις πλούσιες εμπειρίες που έχει να τους προσφέρει το φυσικό περιβάλλον. 

διαβάστε ακόμα

Indie Playground Festival vol.2 | 1 & 2 Ιουνίου | Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου
Προβολή της Ελλάδας στη Στοκχόλμη ως ιδανικός προορισμός για συνταξιούχους
Η συμβολή του ΞΕΕ στην τουριστική ανάδειξη του Έβρου
To πρώτο Σχολείο Τουρισμού OnTour Κρήτης - Μαλεβίζι στις 28 Μαΐου
Το προεδρείο της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης της ΚΕΔΕ
Ταξίδι γνωριμίας με τη Ρόδο από αποστολή της Jet2Holidays
Ο συναυλιακός τουρισμός απογειώνει δαπάνες και ζήτηση για διεθνή ταξίδια – «Κλειδί» οι νεότερες γενιές ταξιδιωτών
Τέλος οι Ινσταγκραμικές φωτογραφίες – Οι ταξιδιώτες επιζητούν αληθινές εικόνες ξεκούραστων διακοπών
Πάνω από τις μισές ταξιδιωτικές εταιρίες σχεδιάζουν να επενδύσουν στην A.I.
Τουρισμός | Αυξάνονται οι πρώιμες κρατήσεις για το 2025- Πρώτοι οι Βρετανοί στις κρατήσεις για το α' τρίμηνο