Άδειες για χρήση νερού από γεώτρηση σε 3 ξενοδοχεία στη Μύκονο

10-03-22 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Άδειες έχουν δοθεί για χρήση νερού από γεώτρηση σε 3 ξενοδοχεία στη Μύκονο.

Ειδικότερα, η Διεύθυνση Υδάτων Νοτίου Αιγαίου χορήγησε άδεια διάνοιξης υδρευτικής γεώτρησης υδρευτικής χρήσης στην επιχείρηση  Β.Κ.Ν. ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΜΟΝ. Α.Ε , στη θέση Καλό Λιβάδι της Μυκόνου, με σκοπό την ύδρευση ξενοδοχείου, εφόσον στο επόμενο στάδιο εκδοθεί η άδεια χρήσης νερού.

Σημειώνεται ότι το βάθος της γεώτρησης ορίζεται στα 40 μέτρα, ενώ η προθεσμία εκτέλεσης του έργου εκπνέει σε 3 χρόνια από την ημερομηνία έκδοσης της άδειας.

Παράλληλα, η Διεύθυνση Υδάτων Νοτίου Αιγαίου χορήγησε άδεια διάνοιξης υδρευτικής γεώτρησης υδρευτικής χρήσης στην επιχείρηση ZERICON HELLAS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ IKE, από πηγάδι στη θέση Άγιος Νικόλαος Χώρας Μυκόνου, για την υδροδότηση ξενοδοχείου, εφόσον στο επόμενο στάδιο εκδοθεί η άδεια χρήσης νερού.

Σημειώνεται ότι το βάθος της γεώτρησης ορίζεται στα 70 μέτρα, ενώ η προθεσμία εκτέλεσης του έργου εκπνέει σε 3 χρόνια από την ημερομηνία έκδοσης της άδειας.

Τέλος, η ίδια Διεύθυνση χορήγησε άδεια διάνοιξης υδρευτικής γεώτρησης υδρευτικής χρήσης στην επιχείρηση LILAC ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε. στη θέση Άγιος Ιωάννης Διακόφτης της Μυκόνου,  για την υδροδότηση ξενοδοχείου, εφόσον στο επόμενο στάδιο εκδοθεί η άδεια χρήσης νερού.

Σημειώνεται ότι το βάθος της γεώτρησης ορίζεται στα 65 μέτρα, ενώ η προθεσμία εκτέλεσης του έργου εκπνέει σε 3 χρόνια από την ημερομηνία έκδοσης της άδειας.

 

διαβάστε ακόμα

Ν.Χαρδαλιάς | Τουρισμός πολυτελείας: Συνεργασία της Αθήνας- Αττικής με το Ντουμπάι
Εορταστικό χωριό το Πεδίο του Άρεως από τα ερχόμενα Χριστούγεννα
Ευρωπαϊκός τουρισμός 2024 | Ποια σύννεφα σκιάζουν την ανάκαμψη - ETC: +14,3% οι ταξιδιωτικές δαπάνες
Φεστιβάλ Comic Con στη Θεσσαλονίκη
12ος Ποδηλατικός Γύρος Πεδιάδας
21η Ιππική Συνάντηση Μεσσαράς στο Ηράκλειο Κρήτης
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τραμπολίνο στην Αμαλιάδα
Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (DPA) | Η Ελλάδα υποδέχεται πανέτοιμη τους τουρίστες
Η Χαβάη ψήφισε νόμο για τον περιορισμό των βραχυπρόθεσμων μισθώσεων
Ο τουρισμός εισέφερε 215 δισ. ευρώ στην οικονομία της Ιταλίας το 2023