Δύο νέα ξενοδοχεία για τη Remington Hotels στο Τέξας

05-03-22 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Τη διαχείριση των ξενοδοχείων DoubleTree by Hilton Hotel El Paso Downtown και Courtyard El Paso Downtown/Convention Center ανέλαβε η εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων Remington Hotels, σηματοδοτώντας τα πρώτα ξενοδοχεία που θα διαχειρίζεται η Remington Hotels στην περιοχή του Ελ Πάσο.

Ειδικότερα, το 200 δωματίων DoubleTree by Hilton Hotel El Paso Downtown είναι ένα από τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία στην αγορά και το μοναδικό ξενοδοχείο Hilton με πλήρεις υπηρεσίες στο κέντρο του Ελ Πάσο. Επί του παρόντος, το ξενοδοχείο παρέχει στους επισκέπτες πρόσβαση σε τρία εστιατόρια και καφέ, υπηρεσία μεταφοράς προς το αεροδρόμιο, δωρεάν πρόσβαση στο γυμναστήριο και μια εξωτερική πισίνα.

Από την άλλη πλευρά, σε μια καίρια τοποθεσία κοντά σε πολλά αξιοθέατα, το Courtyard El Paso Downtown/Convention Center είναι μια τέλεια επιλογή για επαγγελματίες ταξιδιώτες, καθώς και για συνέδρια. Το ξενοδοχείο άνοιξε το 2019 με 151 δωμάτια και διαθέτει ένα υπερσύγχρονο λόμπι με ευέλικτους χώρους, όπου οι επισκέπτες μπορούν να εργαστούν ή να χαλαρώσουν. Το ξενοδοχείο προσφέρει επίσης ένα καλά εξοπλισμένο γυμναστήριο και θερμαινόμενη εξωτερική πισίνα στον τελευταίο όροφο.

Τα δύο ξενοδοχεία βρίσκονται στο κέντρο όλων όσων έχει να προσφέρει η πόλη και σε βολική τοποθεσία, δίπλα στο I-10 και σε αξιοθέατα και σημαντικά κτίρια όπως είναι το Μουσείο Ιστορίας του Ελ Πάσο, το Στάδιο Southwestern University Park, το Πανεπιστήμιο του Τέξας στο Ελ Πάσο, το Sunland Park Racetrack & Casino, το Western Playland και ο Ζωολογικός Κήπος.

Σχετικά με τα ξενοδοχεία Remington

Η Remington είναι μια δυναμική και αναπτυσσόμενη εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων που παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και τεχνογνωσία στη διαχείριση ακινήτων. Ο όμιλος φιλοξενίας, που ιδρύθηκε το 1968, έχει εξελιχθεί σε έναν ισχυρό πάροχο υπηρεσιών στον κλάδο και σήμερα διαχειρίζεται 86 ξενοδοχεία σε 26 πολιτείες και  17 brands, συμπεριλαμβανομένων 12 ανεξάρτητων ξενοδοχείων και μπουτίκ. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 

διαβάστε ακόμα

Ν.Χαρδαλιάς | Τουρισμός πολυτελείας: Συνεργασία της Αθήνας- Αττικής με το Ντουμπάι
Εορταστικό χωριό το Πεδίο του Άρεως από τα ερχόμενα Χριστούγεννα
Ευρωπαϊκός τουρισμός 2024 | Ποια σύννεφα σκιάζουν την ανάκαμψη - ETC: +14,3% οι ταξιδιωτικές δαπάνες
Φεστιβάλ Comic Con στη Θεσσαλονίκη
12ος Ποδηλατικός Γύρος Πεδιάδας
21η Ιππική Συνάντηση Μεσσαράς στο Ηράκλειο Κρήτης
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τραμπολίνο στην Αμαλιάδα
Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (DPA) | Η Ελλάδα υποδέχεται πανέτοιμη τους τουρίστες
Η Χαβάη ψήφισε νόμο για τον περιορισμό των βραχυπρόθεσμων μισθώσεων
Ο τουρισμός εισέφερε 215 δισ. ευρώ στην οικονομία της Ιταλίας το 2023