Aleph Hospitality: Συμφωνία για το πρώτο ξενοδοχείο στη Ρουάντα

05-03-22 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Μία νέα συμφωνία διαχείρισης για τη λειτουργία του πολυτελούς ξενοδοχείου 5 αστέρων MGallery της Accor, καθώς και των εγκαταστάσεων του νέου Century Park Hotel and Residences που αναπτύσσεται στην πρωτεύουσα της Ρουάντα, Κιγκάλι, σύναψε η ανεξάρτητη εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων, Aleph Hospitality.

Αναλυτικά, το Century Park Hotel and Residences βρίσκεται στους παρθένους και ήρεμους λόφους του Nyarutarama, της πιο φημισμένης γειτονιάς του Κιγκάλι, η οποία είναι και ένα οικιστικό και ψυχαγωγικό πάρκο μεικτής χρήσης. Ο προορισμός lifestyle προσφέρει πολυτελείς βίλες, διαμερίσματα δύο ή τριών υπνοδωματίων, μεζονέτες τεσσάρων ή πέντε υπνοδωματίων και ρετιρέ, καθώς και τρία εστιατόρια και μπαρ.

Επιπλέον, η ανάπτυξη περιλαμβάνει το πολυτελές MGallery Hotel, το πρώτο για το brand στη Ρουάντα, με όμορφα διακοσμημένα δωμάτια και σουίτες, εγκαταστάσεις αναψυχής, όπως εξωτερική πισίνα, καθώς και αίθουσες συνεδρίων και συσκέψεων. Το Century Park Hotel and Residences βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία, μόλις 5 λεπτά από το συνεδριακό κέντρο του Κιγκάλι, 15 λεπτά από το διεθνές αεροδρόμιο και 20 λεπτά από την κεντρική επιχειρηματική περιοχή της πρωτεύουσας.

Σημειώνεται ότι η Aleph Hospitality, η οποία έχει στοχεύσει στα 50 ξενοδοχεία στη Μέση Ανατολή και την Αφρική έως το 2026, λειτουργεί επί του παρόντος 10 ξενοδοχεία.

 

διαβάστε ακόμα

Ν.Χαρδαλιάς | Τουρισμός πολυτελείας: Συνεργασία της Αθήνας- Αττικής με το Ντουμπάι
Εορταστικό χωριό το Πεδίο του Άρεως από τα ερχόμενα Χριστούγεννα
Ευρωπαϊκός τουρισμός 2024 | Ποια σύννεφα σκιάζουν την ανάκαμψη - ETC: +14,3% οι ταξιδιωτικές δαπάνες
Φεστιβάλ Comic Con στη Θεσσαλονίκη
12ος Ποδηλατικός Γύρος Πεδιάδας
21η Ιππική Συνάντηση Μεσσαράς στο Ηράκλειο Κρήτης
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τραμπολίνο στην Αμαλιάδα
Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (DPA) | Η Ελλάδα υποδέχεται πανέτοιμη τους τουρίστες
Η Χαβάη ψήφισε νόμο για τον περιορισμό των βραχυπρόθεσμων μισθώσεων
Ο τουρισμός εισέφερε 215 δισ. ευρώ στην οικονομία της Ιταλίας το 2023