Χρυσή διάκριση για τις Cavo Mare Villas για 4η συνεχόμενη χρονιά

02-03-22 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Παγκόσμια χρυσή διάκριση στα  «Villas & Hotels Zoover awards» κέρδισαν οι "Cavo Mare Villas" της οικογένειας Μαυρίκου στο Τραγάκι Ζακύνθου.  

Ειδικότερα, πριν από λίγες μέρες στην Ολλανδία, με χρυσό Zoover Award διακρίθηκαν το συγκρότημα βιλών Cavo Mare “Best villa property”, ως το καλύτερο συγκρότημα βιλών στη Ζάκυνθο καθώς και η βίλα Amare la vita “Best Honeymoon Villa” ως η καταλληλότερη βίλα για νεόνυμφους.

Τα «Villas & Hotels Zoover awards» αποτελούν πολύ γνωστό οργανισμό που προσφέρει αναγνώριση σε πολυτελείς βίλες και ξενοδοχεία ανά τον κόσμο για την καινοτομία, την αρχιτεκτονική  την πολυτέλεια, την τοποθεσία, καθώς και τις εξαιρετικές υπηρεσίες που παρέχουν τα καταλύματα  στους επισκέπτες τους. 

Οι 2 πολύ σημαντικές διακρίσεις φανερώνουν τη συνεχιζόμενη προσπάθεια για υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών με σκοπό την απαράμιλλη φιλοξενία και δεσμεύουν το προσωπικό και τη διοίκηση των βιλών για ακόμη υψηλότερους στόχους. Μέσα από τα βραβεία δεν αναδεικνύονται μόνο οι “Cavo Mare Villas” αλλά επίσης αποδεικνύεται περίτρανα η ποιοτική αναβάθμιση του τουρισμού της Ζακύνθου.

Η οικογένεια Μαυρίκου είναι άριστη γνώστης της αγοράς των πολυτελών κατοικιών και της premium φιλοξενίας καθώς είναι από τους πρώτους που επιχείρησαν στο νησί στον συγκεκριμένο κλάδο. 

Μότο της οικογένειας είναι «το τρίπτυχο φιλοξενία, πολυτέλεια και επαγγελματισμός».

Cavo Mare & Akrotiri Jewels Villas 
www.cavomaredeluxe.com
www.akrotirijewels.com

διαβάστε ακόμα

Ο συναυλιακός τουρισμός απογειώνει δαπάνες και ζήτηση για διεθνή ταξίδια – «Κλειδί» οι νεότερες γενιές ταξιδιωτών
Τέλος οι Ινσταγκραμικές φωτογραφίες – Οι ταξιδιώτες επιζητούν αληθινές εικόνες ξεκούραστων διακοπών
Πάνω από τις μισές ταξιδιωτικές εταιρίες σχεδιάζουν να επενδύσουν στην A.I.
Τουρισμός | Αυξάνονται οι πρώιμες κρατήσεις για το 2025- Πρώτοι οι Βρετανοί στις κρατήσεις για το α' τρίμηνο
Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή
Συνεργασία κοινού κωδικού των Aegean Airlines και Saudia
ASTERIA: Αναβιώνει ο θρυλικός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας
«Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη
Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι