Ανακαίνιση και επέκταση για το Club Med Gregolimano - Ευρύ επενδυτικό πρόγραμμα σε όλο τον κόσμο

14-02-22 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Την ανακαίνιση και επέκταση του Club Med Gregolimano στην Εύβοια το 2023 προβλέπει το μεγάλο επενδυτικό πρόγραμμα της Club Med μέχρι το 2024. Επέκταση προβλέπεται και στα πρόσφατα ανακαινισμένα παραθαλάσσια μπανγκαλόου.

Όπως αναφέρεται, το Club Med, που είναι η πρωτοπόρος παγκοσμίως εταιρεία στο concept του all-inclusive για περισσότερα από 70 χρόνια, θα ανοίξει και θα εκσυγχρονίσει 17 νέα θέρετρα μέχρι το 2024. Τα νέα ανοίγματα, μαζί με τις εμπειρίες προορισμού του Club Med, τις ψηφιακές καινοτομίες και τις νέες καινοτομίες προϊόντων, όπως επισημαίνεται, θα ενισχύσουν περαιτέρω το brand στην ακμάζουσα αγορά του all-inclusive για οικογένειες και πολυτελείς ταξιδιώτες.

Μάλιστα, η εταιρεία καλεί τους επισκέπτες της να περιγράψουν τις δικές τους ιστορίες διακοπών, τονίζοντας ότι «όταν στις υπηρεσίες περιλαμβάνονται όλα, το μόνο που χρειάζεται να προσθέσετε είναι οι αναμνήσεις».

Το Club Med, που ιδρύθηκε το 1950 από τον Gérard Blitz, διαθέτει περίπου 70 premium θέρετρα σε εκπληκτικές τοποθεσίες σε 30 χώρες σε όλο τον κόσμο,

Κάθε θέρετρο Club Med διαθέτει αυθεντικό τοπικό στιλ και άνετα πολυτελή δωμάτια με πλούσια προγράμματα δραστηριοτήτων και άθλησης, παιδικά προγράμματα, γκουρμέ γεύματα, κ.ά. Απασχολεί περισσότερους από 23.000 υπαλλήλους από 110 εθνικότητες.

Με οδηγό το πρωτοποριακό του πνεύμα, όπως υπογραμμίαζεται, το Club Med συνεχίζει να αναπτύσσεται και να προσαρμόζεται σε κάθε αγορά με τρία έως πέντε νέα θέρετρα (νέα ανοίγματα ή ανακαινίσεις) ετησίως τα επόμενα χρόνια.

διαβάστε ακόμα

Σαντορίνη: Οι τρεις αιτίες για την κατολίσθηση στη Θηρασιά – Τι εκτίμησε ο Λέκκας
Αεροδρόμιο Σητείας | Ο καλύτερος Μάρτιος & το καλύτερο α' τρίμηνο των τελευταίων 9 ετών
Ξενοδοχείο μετατρέπεται σε επιπλωμένα διαμερίσματα στο Πευκί - Αποκατάσταση διατηρητέων με τουριστική χρήση στην Αίγινα
Δήμος Βιάννου | Μέτρα για τη λειψυδρία - Stop στις νέες πισίνες
Προορισμοί: ‘Εκθεση Φωτογραφίας στον Βόλο
Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος στον Κόζιακα
Το ρομπότ SOPHIA στην 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Ηράκλειο την Κυριακή
Η Ολυμπιακή Φλόγα από την Ελλάδα στη Γαλλία
«The Crete Trip 2024» στην Κρήτη | πολιτιστικό ταξίδι με 900 φοιτητές από 45 χώρες
Μάνος Κόνσολας | «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»