NOŪS | Το πρώτο resort του Ομίλου Donkey Hotels ανοίγει στη Σαντορίνη

06-02-22 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Ο Όμιλος DONKEY HOTELS, ιδιοκτησίας της οικογένειας Ιωάννου, προχωράει στην πρώτη του επένδυση εκτός Αθήνας, επιλέγοντας τη Σαντορίνη. Το NOŪS, το μεγαλύτερο resort στο νησί, θα λειτουργήσει τον Ιούνιο του 2022 στη Μεσαριά, από τη YES! HOTELS.

Η YES! HOTELS εισήγαγε στην Ελλάδα την φιλοσοφία του Contemporary Hospitality και παραμένει πρωτοπόρος σε αυτή. Όπως όλα τα ξενοδοχεία της, έτσι και το NOŪS θα είναι μέλος των DESIGN HOTELS, καθώς άλλωστε αποτέλεσε τον πρώτο ξενοδοχειακό όμιλο που σύστησε το brand DESIGN HOTELS στην ελληνική φιλοξενία.

 NOŪS. Ένα μοναδικό concept

Το νέο resort έχει δυναμικότητα 121 δωματίων, τα περισσότερα εκ των οποίων διαθέτουν ιδιωτικές πισίνες. Βασικό χαρακτηριστικό όλων των κατηγοριών δωματίων είναι η ευρυχωρία. Δωμάτια, bungalows και σουίτες, αλλά και όλοι οι κοινόχρηστοι χώροι είναι σχεδιασμένοι με τέτοιο τρόπο ώστε να δίνουν στον επισκέπτη άνεση χώρου. Κάθε ξεχωριστή “γειτονιά” του NOŪS έχει το δικό της ύφος. Ιδιαίτερη βαρύτητα έχει δοθεί στη φύτευση των εξωτερικών χώρων. Είναι έτσι μελετημένη ώστε τα περισσότερα δωμάτια να έχουν τους δικούς τους μεγάλους ιδιωτικούς κήπους, αλλά επιπλέον να δημιουργούνται και οάσεις δροσιάς για όλους.

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στη γαστρονομία. Το ξενοδοχείο διαθέτει δύο εστιατόρια, που επιλέγουν τις πρώτες ύλες από τη Σαντορίνη – αλλά και την υπόλοιπη Ελλάδα. Παράλληλα, αναγνωρίζοντας το παγκόσμιο ενδιαφέρον για τον Σαντορινιό αμπελώνα, οι επισκέπτες του resort έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τα κρασιά των τοπικών παραγωγών και να πάρουν μέρος σε οινογνωσίες στον ειδικό χώρο του Oenous.

Υπάρχει επίσης ένα μοναδικό spa με 5 treatment rooms, εσωτερική και εξωτερική πισίνα, sauna, χαμάμ, cold tank, γυμναστήριο και outdoor yoga area. 

Το NOŪS έρχεται να συμπληρώσει την ομάδα των ξενοδοχείων της YES! Hotels. Απόλυτα σύμφωνο με το DNA του Ομίλου, το νέο resort - που είναι και το πρώτο της YES! Hotels εκτός Αθήνας – ακολουθεί το τρίπτυχο Young Enthusiastic Seductive που ορίζει τη φιλοσοφία φιλοξενίας της YES! Hotels. Αυθεντικό design και στυλ, τέχνη, εμμονή με τη λεπτομέρεια και υψηλού επιπέδου προσωποποιημένες υπηρεσίες για κάθε επισκέπτη.

Ο Όμιλος ξενοδοχείων YES! αποτελείται από 4 ξενοδοχεία: Το NEW Hotel, το Semiramis Hotel, το Periscope Hotel και το επερχόμενο NOŪS στη Σαντορίνη. 

διαβάστε ακόμα

«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο
Δωρεά του IKOS Olivia για τους Αγώνες Ποδηλασίας στον Πολύγυρο
Προβολή του Δήμου Αριστοτέλη και της Χαλκιδικής στη Γαλλία
Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός
Η κοινοπραξία με επικεφαλής την Certares αναλαμβάνει τις χρηματοοικονομικές υποχρεώσεις της FTI GROUP
Global Traveler: Η Ελλάδα καλύτερος προορισμός Ιστορικών Ατραξιόν στον κόσμο – Βραβεία για Μύκονο και Σαντορίνη
ΠΟΞ προς Booking: Παραβιάζεται το νόμιμο δικαίωμα των Ελληνικών ξενοδοχείων στις προκαταβολές
Με πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air θα ταξιδέψει το Άγιο Φως σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας
ΔΥΠΑ | Ενεργοποιήθηκαν 8.575 επιταγές κοινωνικού τουρισμού τον Απρίλιο
Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΣΕΤΚΕ