Wyndham | Το πρώτο ξενοδοχείο και κατοικίες Trademark Collection στη Δομινικανή Δημοκρατία

02-02-22 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ο πρώτο ξενοδοχείο του brand Trademark Collection θα ανοίξει στις αρχές του 2024 στη Δομινικανή Δημοκρατία η Wyndham Hotels & Resorts.

Το City Hub Trademark Collection Hotel θα αποτελείται από έναν πύργο 82 δωματίων και θα διαθέτει συνολικά 8 επίπεδα διαμορφωμένα σε στυλ ξενοδοχείου και διαμερισμάτων, με επιπλέον δύο επίπεδα κοινόχρηστων χώρων. Μεταξύ των ανέσεων, το ακίνητο θα ενσωματώσει έναν πλήρη όροφο συνεργατικού χώρου, καθώς και εστιατόρια, πισίνα, χώρο εκδηλώσεων και 105 θέσεις στάθμευσης.

Η επένδυση άνω των 18 εκατ. δολαρίων, υποστηρίζεται από μια οικονομική δομή που αναπτύχθηκε μαζί με την OMG Fiduciaria και θα προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα στους μελλοντικούς ιδιοκτήτες ακινήτων. Σε μια αγορά γεμάτη από ημιπολυτελή ακίνητα, η σύνδεση με τη συλλογή brands της Wyndham, απευθύνεται σε ενδιαφερόμενους που θέλουν να επενδύσουν με ασφάλεια,  σε έναν αναδυόμενο προορισμό.

Το City Hub Trademark Collection Hotel είναι μια συμφωνία δικαιόχρησης μεταξύ της Grupo De Valle με τη Wyndham Hotels & Resorts, με τέσσερις από τους οκτώ ορόφους να προορίζονται για επενδυτικές κατοικίες. Οι 43 μονάδες σε στυλ condo, θα ξεκινήσουν να πωλούνται τον Φεβρουάριο, πλήρως επιπλωμένες, σύμφωνα με τα πρότυπα των brands της Wyndham.

Η μοντέρνα κατασκευή σχεδιάστηκε προσεκτικά από τον διάσημο Λατίνο αρχιτέκτονα, Juan Machado, ο οποίος δημιούργησε μια απρόσκοπτη ισορροπία μεταξύ του κλασικού στυλ και της αρχιτεκτονικής μεγαλοπρέπειας. Το εσωτερικό θα είναι εμπνευσμένο από την τοπική γοητεία και θα είναι σχεδιασμένο στρατηγικά για άνεση και πρακτικότητα, χωρίς να παραμελείται η κομψότητα.

Η Δομινικανή Δημοκρατία, η οποία πρόσφατα ψηφίστηκε μεταξύ των πιο μοντέρνων και δυναμικών προορισμών στην Καραϊβική, θα φιλοξενήσει το ξενοδοχείο στη μητροπολιτική του περιοχή, κοντά σε εμπορικά κέντρα, σχολεία, νοσοκομεία, γραφεία και σε μικρή απόσταση από τα πιο εμβληματικά μέρη της πόλης, όπως τα μουσεία, τον πεζόδρομο και την αποικιακή ζώνη, με άμεση πρόσβαση σε παραδοσιακά μπαρ, εστιατόρια και μπιστρό.

 

διαβάστε ακόμα

Τέλος οι Ινσταγκραμικές φωτογραφίες – Οι ταξιδιώτες επιζητούν αληθινές εικόνες ξεκούραστων διακοπών
Πάνω από τις μισές ταξιδιωτικές εταιρίες σχεδιάζουν να επενδύσουν στην A.I.
Τουρισμός | Αυξάνονται οι πρώιμες κρατήσεις για το 2025- Πρώτοι οι Βρετανοί στις κρατήσεις για το α' τρίμηνο
Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή
Συνεργασία κοινού κωδικού των Aegean Airlines και Saudia
ASTERIA: Αναβιώνει ο θρυλικός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας
«Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη
Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι
In –Edit, Φεστιβάλ Μουσικών Ταινιών στη Θεσσαλονίκη