Βράβευση Wyndham Hotels ως το καλύτερο μέρος για εργασία για την ισότητα ΛΟΑΤΚΙ+

30-01-22 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Ακόμη μία χρονιά με τέλεια βαθμολογία στον δείκτη εταιρικής ισότητας κατέκτησε η Wyndham Hotels & Resorts.

Ειδικότερα, η εταιρεία έλαβε βαθμολογία 100 στον Δείκτη Εταιρικής Ισότητας του 2022 (CEI). Πρόκειται για την ετήσια έρευνα και έκθεση συγκριτικής αξιολόγησης που μετράει τις εταιρικές πολιτικές και πρακτικές οι οποίες σχετίζονται με την ισότητα στον χώρο εργασίας, υπό τη διαχείριση του Human Rights Campaign Foundation.

Σχετικά, ο κ. Geoffrey A. Ballotti, Διευθύνων Σύμβουλος της Wyndham Hotels & Resorts, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η ένταξη είναι ο πυρήνας των αξιών της εταιρείας, η οποία  σέβεται τις διαφορές σε ανθρώπους, πολιτισμούς, ιδέες και εμπειρίες, δημιουργώντας φιλόξενα περιβάλλοντα, τόσο για τους επισκέπτες, όσο και για τους εργαζόμενους της.  

Βαθιά προσηλωμένη σε μια κουλτούρα διαφορετικότητας, ισότητας και ένταξης, η Wyndham εμφυσά συνεχώς διαφορετικές προοπτικές στο χώρο εργασίας που αντικατοπτρίζουν τους διαφορετικούς πελάτες και εργαζόμενους της εταιρείας σε όλο τον κόσμο, προσφέροντας βελτιωμένη εκπαίδευση για την αντιμετώπιση της φυλετικής ανισότητας και του ρατσισμού.

Σημειώνεται ότι στη φετινή έκθεση, αξιολογήθηκαν συνολικά 1.271 επιχειρήσεις με κριτήρια που βασίζονται σε δίκαια οφέλη για τους εργαζόμενους της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας και τις οικογένειές τους.

Σχετικά με το Ίδρυμα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Human Rights Campaign Foundation

Το Human Rights Campaign Foundation είναι ο εκπαιδευτικός βραχίονας της Human Rights Campaign (HRC), της μεγαλύτερης αμερικανικής οργάνωσης δικαιωμάτων που εργάζεται για την επίτευξη ισότητας για Λεσβίες, Ομοφυλόφιλους, Αμφιφυλόφιλους , Τρανς , Queer και Ίντερσεξ άτομα (ΛΟΑΤΚΙ). Μέσα από τα προγράμματά του, το Ίδρυμα HRC επιδιώκει να κάνει αλλαγές στην καθημερινή ζωή των ΛΟΑΤΚΙ+  ατόμων, ρίχνοντας φως στην ανισότητα και εμβαθύνοντας την κατανόηση του κοινού για τα ζητήματα των ΛΟΑΤΚΙ, με σαφή εστίαση στην προώθηση της διεμφυλικής και φυλετικής δικαιοσύνης. Το έργο του ιδρύματος, έχει αλλάξει την προοπτική για περισσότερους από 15 εκατ. εργαζόμενους, 11 εκατ. φοιτητές, 1 εκατομμύριο άτομα στο σύστημα υιοθεσίας και ανάδοχης φροντίδας και πολλά άλλα.

 

 

 
 
 
 
 
 

διαβάστε ακόμα

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε γαστρονομική εκδήλωση στο Βουκουρέστι
Δράσεις για την τουριστική προβολή της Ελλάδας σε Σουηδία και Ελβετία
Ξενοδοχεία | Ποιο είναι το τίμημα του Πόρτο Καρράς;
Οι αεροπορικές εταιρείες βαρέθηκαν να επωμίζονται το κόστος άλλων
Υπερ- τουρισμός | Ο τουριστικός τομέας δεν πρέπει να αγνοήσει τις διαμαρτυρίες των ντόπιων
Τουρισμός 2024 | Sunvil: Το μεγαλύτερο ελληνικό πρόγραμμα στο Ηνωμένο Βασίλειο με 61 νησιά
Έκθεση φωτογραφιών για τη δράση του John D.S. Pendlebury στη Μάχη της Κρήτης
Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά: Η Περίπτωση των Μάηδων της Μακρινίτσας
«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο
Δωρεά του IKOS Olivia για τους Αγώνες Ποδηλασίας στον Πολύγυρο