Accor | Περισσότερα από 300 νέα ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο το 2022 

18-01-22 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Τα νέα ξενοδοχεία που θα ανοίξουν τις πύλες τους εντός του 2022 αποκάλυψε ο όμιλος  Accor, σε μερικούς από τους πιο συναρπαστικούς προορισμούς του κόσμου,  όπως το Λονδίνο, η Ντόχα και η Μόσχα, ενώ αρκετά brands της Accor ανοίγουν σε ιδιαίτερους προορισμούς, όπως Pangkalan Bun στην Ινδονησία, Κοπεγχάγη στη Δανία και Casco Viejo στην Πόλη του Παναμά.

Ένα από τα πολυαναμενόμενα εγκαίνια της χρονιάς είναι το Raffles London στο The OWO. Το αρχιτεκτονικό αριστούργημα, που βρίσκεται στο ιστορικό Old War Office,  το εμβληματικό κτίριο Whitehall στο οποίο κατοικούσαν οι πιο διάσημοι πολιτικοί και κατάσκοποι της Βρετανίας, από τον Winston Churchill έως τον Ian Fleming, βρίσκεται στο τελικό στάδιο μιας μνημειώδους μεταμόρφωσης για τη δημιουργία 120 δωματίων και σουιτών, 85 κατοικιών και 11 εστιατορίων και μπαρ. 

Εν τω μεταξύ, στη βορειοδυτική Αγγλία, το Novotel Liverpool Paddington Village θα ανοίξει ως φάρος φιλοξενίας στο Λίβερπουλ. Με περισσότερα από 220 δωμάτια σε 16 ορόφους, το νέο ξενοδοχείο θα ξεχωρίσει ως το ψηλότερο και ένα από τα πιο ελκυστικά σημεία συγκέντρωσης τουριστών και ντόπιων σε αυτή τη ζωντανή πόλη της μουσικής, του πολιτισμού και των παμπ.

Μεταξύ άλλων, το δίκτυο της Accor σε όλη την Ευρώπη συνεχίζει να ενισχύεται με πρόσφατα και επερχόμενα εγκαίνια, όπως τα Sofitel Barcelona Skipper, Mercure Amsterdam North, ibis Styles St. Margrethen Switzerland, Mercure Hotel President στο Λέτσε, Ιταλία και MGallery Cagliari Palazzo Tirso, Ιταλία.

Επιπλέον, το Παρίσι συνεχίζει να είναι μια  αγαπητή αγορά της Accor, όχι γιατί αποτελεί έδρα της εταιρείας ή για τη χορηγία της στον ποδοσφαιρικό σύλλογο Paris Saint-Germain, αλλά και μέσω της υποστήριξής της στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2024. Το 2022, η Accor θα καλωσορίσει νέες προσθήκες στην πόλη, συμπεριλαμβανομένης της MGallery Issy-les-Moulineaux Domaine de la Reine Margot και θα χαιρετήσει την Paris Vincennes.

Στην άλλη πλευρά του κόσμου, η Βόρεια Αμερική περιμένει το Raffles Boston Back Bay Hotel & Residences, που βρίσκεται στην αριστοκρατική γειτονιά Back Bay της πόλης. Πρόκειται για ένα κτήριο 35 ορόφων που διαθέτει 146 κατοικίες, 147 δωμάτια και 6 χώρους για φαγητό και ποτό, συμπεριλαμβανομένου ενός sky bar και ενός speakeasy. Το εντυπωσιακό τριώροφο λόμπι του πρόκειται να είναι το πρώτο του είδους του στη Βοστώνη.

Η Μέση Ανατολή είναι άλλος ένας συναρπαστικός προορισμός για την Accor, ιδιαίτερα με το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 στο Κατάρ. Η Accor έχει επιλεγεί ως ο επίσημος πάροχος διαμονής για τους επισκέπτες της εκδήλωσης, παρέχοντας στα μέλη της ομάδας τη διαχείριση και τη λειτουργία περισσότερων από 60.000 δωματίων σε διαμερίσματα και βίλες σε όλο το αραβικό κράτος του Κόλπου. Ο Όμιλος θα διευρύνει επίσης το χαρτοφυλάκιο της Rixos στο Κατάρ και στην περιοχή συνολικά με τις επερχόμενες Rixos Doha Qetaifan, Rixos Obhur Jeddah στη Σαουδική Αραβία και Rixos Jewel of the Creek στο Ντουμπάι των ΗΑΕ. Η Accor θα παρουσιάσει επίσης πολλά νέα ξενοδοχεία σε όλη την περιοχή, όπως το νέο Raffles Doha και το αδελφό ξενοδοχείο Fairmont Doha, το Banyan Tree AlUla στην κοιλάδα Asher της Σαουδικής Αραβίας και το Fairmont La Marina Rabat-Salé.

Μια άλλη αξιοσημείωτη αγορά για την Accor το 2022 είναι η Ρωσία. Ο εσωτερικός τουρισμός συνεχίζει να αυξάνεται, ιδιαίτερα μεταξύ των Ρώσων ταξιδιωτών που είναι συνηθισμένοι σε διεθνείς υπηρεσίες και υψηλά πρότυπα εμπειρίας διακοπών. Η Accor προσθέτει στο χαρτοφυλάκιό της σε όλη τη χώρα με μια μεγάλη γκάμα προορισμών, συμπεριλαμβανομένων των Novotel Moscow ComCity, ibis Styles Kogalym Russia και Mövenpick Resort and Spa Anapa Miracleon.

Επιπλέον, η Accor ανοίγει το πρώτο της ακίνητο στη Δανία – ibis Styles Orestad Denmark, στην άκρη της Κοπεγχάγης. Το ξενοδοχείο σηματοδοτεί και το πρώτο βήμα για την Accor στη σκανδιναβική χώρα.

Τέλος, με τον τρόπο ζωής να αντιπροσωπεύει ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα τμήματα της παγκόσμιας βιομηχανίας φιλοξενίας, η Accor, μέσω της κοινοπραξίας της με την Ennismore, θα συνεχίσει να αναπτύσσει brands που απευθύνονται σε αυτόν, συμπεριλαμβανομένων των Mondrian, SLS, The Hoxton, Morgans Originals και Mama Shelter. Τα ξεχωριστά εγκαίνια σε αυτήν την κατηγορία περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων το πρώτο Mondrian στην Κίνα, το Hong Kong Kowloon, ξενοδοχείο 324 δωματίων με απεριόριστη θέα στο λιμάνι.

διαβάστε ακόμα

Προβολή της Ελλάδας στη Στοκχόλμη ως ιδανικός προορισμός για συνταξιούχους
Η συμβολή του ΞΕΕ στην τουριστική ανάδειξη του Έβρου
To πρώτο Σχολείο Τουρισμού OnTour Κρήτης - Μαλεβίζι στις 28 Μαΐου
Το προεδρείο της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης της ΚΕΔΕ
Ταξίδι γνωριμίας με τη Ρόδο από αποστολή της Jet2Holidays
Ο συναυλιακός τουρισμός απογειώνει δαπάνες και ζήτηση για διεθνή ταξίδια – «Κλειδί» οι νεότερες γενιές ταξιδιωτών
Τέλος οι Ινσταγκραμικές φωτογραφίες – Οι ταξιδιώτες επιζητούν αληθινές εικόνες ξεκούραστων διακοπών
Πάνω από τις μισές ταξιδιωτικές εταιρίες σχεδιάζουν να επενδύσουν στην A.I.
Τουρισμός | Αυξάνονται οι πρώιμες κρατήσεις για το 2025- Πρώτοι οι Βρετανοί στις κρατήσεις για το α' τρίμηνο
Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή