Η “Selected Hideaways” μία ανεξάρτητη εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχειακών μονάδων

10-01-22 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Η Selected Hideaways είναι μια Ελληνική εταιρεία ανάπτυξης και διαχείρισης ξενοδοχειακών μονάδων με επικέντρωση στην παροχή εξειδικευμένων συμβουλευτικών προτάσεων και λύσεων προς ιδιοκτήτες ξενοδοχείων και βιλών .

Η Πανδημία άλλαξε την συμπεριφορά των καταναλωτών παγκοσμίως επιταχύνοντας λογαριθμικά τις online αγορές και οι περισσότεροι ξενοδόχοι έχουν ήδη αρχίσει να σχεδιάζουν Στρατηγικές Διαχείρισης Εσόδων (Strategic Revenue Management) για το 2022 προκειμένου να αυξήσουν το μερίδιο τους στην online αγορά.

Ισχυρούς ρυθμούς ανάπτυξης καταγράφει η ανεξάρτητη εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχειακών μονάδων και βιλών Selected Hideaways, παρά την επέλαση της πανδημίας του κορωνοϊού, με τον αριθμό των καταλυμάτων που διαθέτει στο χαρτοφυλάκιό της, μετά τη σύναψη 9 νεών συμφωνιών συνεργασίας.

Έχοντας συμπληρώσει 5 χρόνια από την ίδρυσή της, η Selected Hideaways έχει παρουσία σε δημοφιλείς ελληνικούς τουριστικούς προορισμούς και συγκεκριμένα διαχειρίζεται καταλύματα 4 και 5 αστέρων.

Τα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία τηςSelected Hideaways σημείωσαν εντυπωσιακές επιδόσεις το 2021 και ανανεώνουν τις συνεργασίες τους για το 2022, ενώ είναι ήδη έντονο το ενδιαφέρον ξενοδοχείων που αναζητούν μια ομάδα που μπορεί να εγγυηθεί για το αποτέλεσμα.

Ενδεικτικό των υψηλού επιπέδου υπηρεσιών που παρέχει είναι το γεγονός ότι πάνω από το 90% των επιχειρηματιών με τους οποίους συνεργάζεται, ανανεώνει το συμβόλαιό του. Άλλωστε, η δημιουργία ισχυρών ανθρωπίνων δεσμών και σχέσεων αμοιβαίου οφέλους βρίσκεται στο επίκεντρο της φιλοσοφίας της εταιρείας, η οποία αναπτύσσεται, αξιοποιώντας τη δύναμη της από στόμα σε στόμα επικοινωνίας (word-of-mouth).

Με απώτερο στόχο την ενίσχυση των μεγεθών των καταλυμάτων που διαχειρίζεται και την επίτευξη κέρδους, η Selected Hideaways αναπτύσσει στρατηγική πωλήσεων και marketing, πλήρως εξατομικευμένη στον εκάστοτε ιδιοκτήτη ανάλογα με τις ανάγκες που θέλει να καλύψει και παράλληλα αναλαμβάνει τη διαχείριση τόσο των κρατήσεων όσο και του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του καταλύματος.

Στο πλαίσιο αυτό, η Selected Hideaways ακολουθεί μια πολιτική διαχείρισης εσόδων, η οποία βασίζεται σε 5 άξονες, καθοριστικούς για την επίτευξη ισχυρών οικονομικών αποτελεσμάτων:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζι μας στο info@selectedhideaways.com ή 6936784133 

www.selectedhideaways.com 

διαβάστε ακόμα

Ν.Χαρδαλιάς | Τουρισμός πολυτελείας: Συνεργασία της Αθήνας- Αττικής με το Ντουμπάι
Εορταστικό χωριό το Πεδίο του Άρεως από τα ερχόμενα Χριστούγεννα
Ευρωπαϊκός τουρισμός 2024 | Ποια σύννεφα σκιάζουν την ανάκαμψη - ETC: +14,3% οι ταξιδιωτικές δαπάνες
Φεστιβάλ Comic Con στη Θεσσαλονίκη
12ος Ποδηλατικός Γύρος Πεδιάδας
21η Ιππική Συνάντηση Μεσσαράς στο Ηράκλειο Κρήτης
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τραμπολίνο στην Αμαλιάδα
Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (DPA) | Η Ελλάδα υποδέχεται πανέτοιμη τους τουρίστες
Γαλάζια Σημαία 2024 | Πρωταθλήτρια επί 30 χρόνια η Ισπανία- δεύτερη η Ελλάδα
Η Χαβάη ψήφισε νόμο για τον περιορισμό των βραχυπρόθεσμων μισθώσεων