Ξενοδοχεία Kempinski: Είδη πολυτελείας για το σπίτι στη νέα ηλεκτρονική Kempinski Boutique

18-12-21 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Είτε πρόκειται για ένα άνετο μπουρνούζι, ένα μαλακό μαξιλάρι ή ακόμα και ένα κρεβάτι υψηλής ποιότητας, στο εξής οι επισκέπτες μπορούν να απολαμβάνουν τα πολυτελή είδη της Kempinski στο σπίτι τους, παραγγέλνοντας διαδικτυακά στο κατάστημα Kempinski Boutique.

Premium κλινοσκεπάσματα και είδη μπάνιου, βελούδινα στρώματα, αρωματικά χώρου Salvatore Ferragamo και προϊόντα μπάνιου ή παιδικές οδοντόβουρτσες και σακίδια πλάτης, είναι μερικά μόνο από  τα προϊόντα  της επιλεγμένης συλλογής διαχρονικών αξεσουάρ για το σπίτι και τα ταξίδια, που προσφέρονται online από την Kempinski Boutique. Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή του ο διεθνής ξενοδοχειακός όμιλος, η προφανής επιλογή συνεργασίας για τη νέα Kempinski Boutique ήταν η Hotels at Home, ένας από τους κορυφαίους παρόχους υπηρεσιών λιανικής φιλοξενίας.

Σχολιάζοντας τη λειτουργία του νέου, ηλεκτρονικού καταστήματος, ο κ. Noel Attard, Διευθύνων Σύμβουλος της Kempinski Trading, επεσήμανε μεταξύ άλλων ότι το κατάστημα επιτρέπει στον όμιλο να έχει μια ακόμη πιο στενή σχέση με τους πελάτες του, ενώ ταυτόχρονα αυξάνει την αφοσίωση στο brand Kempinski, οδηγώντας όχι μόνο σε μια πολύτιμη ροή εσόδων με την πάροδο του χρόνου, αλλά και στη δημιουργία μίας αυθεντικής εμπειρίας για τους επισκέπτες. Ήδη, η Kempinski Boutique λειτουργεί στην Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή, ενώ η αγορά της Κίνας θα ανοίξει τον Ιανουάριο του 2022.

διαβάστε ακόμα

Υπερ- τουρισμός | Ο τουριστικός τομέας δεν πρέπει να αγνοήσει τις διαμαρτυρίες των ντόπιων
Τουρισμός 2024 | Sunvil: Το μεγαλύτερο ελληνικό πρόγραμμα στο Ηνωμένο Βασίλειο με 61 νησιά
Έκθεση φωτογραφιών για τη δράση του John D.S. Pendlebury στη Μάχη της Κρήτης
Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά: Η Περίπτωση των Μάηδων της Μακρινίτσας
«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο
Δωρεά του IKOS Olivia για τους Αγώνες Ποδηλασίας στον Πολύγυρο
Προβολή του Δήμου Αριστοτέλη και της Χαλκιδικής στη Γαλλία
Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός
Η κοινοπραξία με επικεφαλής την Certares αναλαμβάνει τις χρηματοοικονομικές υποχρεώσεις της FTI GROUP
Global Traveler: Η Ελλάδα καλύτερος προορισμός Ιστορικών Ατραξιόν στον κόσμο – Βραβεία για Μύκονο και Σαντορίνη