Preferred Hotels & Resorts: Ντεμπούτο για 9 νέα ανεξάρτητα ξενοδοχεία το 2022

09-12-21 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Το μεγαλύτερο ξενοδοχειακό brand ανεξάρτητων ξενοδοχείων στον κόσμο Preferred Hotels & Resorts, ανακοίνωσε το άνοιγμα 9 νέων ξενοδοχείων το 2022, καλωσορίζοντας στο παγκόσμιο χαρτοφυλάκιό του μοναδικά ξενοδοχεία, θέρετρα και κατοικίες.

Από ένα σύγχρονο χιονοδρομικό κέντρο στις πλαγιές της Γιούτα μέχρι ένα εθνικό ορόσημο που μετατράπηκε σε πολυτελές ντιζάιν ξενοδοχείο στο Όσλο, κάθε ένα από αυτά τα νέα αστικά καταφύγια, παραλιακά θέρετρα και ιστορικά ξενοδοχεία, θα προσφέρουν στους ταξιδιώτες αυθεντικές, εξατομικευμένες εμπειρίες, προσκαλώντας τους να επανασυνδεθούν με εμπνευσμένους προορισμούς και πολιτισμούς, καθώς ξεκινούν τις νέες, ταξιδιωτικές τους περιπέτειες.

Τα κυριότερα εγκαίνια στο χαρτοφυλάκιο των Preferred Hotels & Resorts για το 2022 περιλαμβάνουν:

Pendry Park City (Γιούτα, Ηνωμένες Πολιτείες) –Ιανουάριος 2022: Στην καρδιά του Canyons Village στο Park City Mountain, το εντυπωσιακό Pendry Park City με είσοδο και έξοδο για σκι θα προσφέρει μια μοντέρνα ματιά σε ένα παραδοσιακό αλπικό καταφύγιο. Διαθέτει 153 δωμάτια, σουίτες και κατοικίες, το καθένα με παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή και επιμελημένα έργα τέχνης. Οι επισκέπτες και οι ντόπιοι θα απολαύσουν πρόσβαση σε τέσσερα διαφορετικά εστιατόρια και μπαρ, ένα πολυτελές Spa Pendry και γυμναστήριο, θερμαινόμενη πισίνα στον τελευταίο όροφο, μπαρ, το Pinwheel Kids Club και μεγάλους χώρους εκδηλώσεων.

Passalacqua (Λίμνη Κόμο, Ιταλία) –Ιούνιος 2022: Χτισμένο τον 18ο αιώνα από τον κόμη Andrea Lucini Passalacqua, το Passalacqua βρίσκεται στις όχθες της λίμνης Κόμο και έχει φιλοξενήσει ιστορικούς ηγέτες, από τον Ναπολέοντα Βοναπάρτη έως τον Ουίνστον Τσόρτσιλ. Θυγατρική ιδιοκτησία του εμβληματικού Grand Hotel Tremezzo, το επιβλητικό, υπερπολυτελές αρχοντικό θα  διαθέτει 24 κομψές σουίτες που έχει σχεδιάσει και επιμεληθεί μια από τις πιο γνωστές οικογένειες ξενοδόχων της Ιταλίας – ο Paolo, η Antonella και η Valentina De Santis. Με τη δέσμευση για τη διατήρηση της κληρονομιάς του, το Passalacqua παρουσιάζει αυθεντικά χαρακτηριστικά, όπως κρυμμένα περάσματα, ξεχασμένους στάβλους και θερμοκήπια με αρχαία οπωροφόρα δέντρα. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν την πισίνα δίπλα στη λίμνη και το υπαίθριο γυμναστήριο στους ελαιώνες, εκδρομές με βάρκα από την ιδιωτική αποβάθρα και να συμμετάσχουν σε μια ποικιλία από εμπειρίες ευεξίας και μαγειρικής στους περιποιημένους κήπους, όπως περιποιήσεις σπα, συνεδρίες γιόγκα, φάρμα- τραπεζαρία και ταινίες κάτω από τα αστέρια.

Fullerton Ocean Park Hotel Hong Kong (Χονγκ Κονγκ) – Καλοκαίρι 2022: Βρίσκεται στην περιοχή Southside του Χονγκ Κονγκ, όπου βρίσκεται το εμβληματικό λιμάνι Victoria και το διάσημο Ocean Park της πόλης. Tο οικολογικό θέρετρο μπροστά στον ωκεανό είναι η επόμενη πολυαναμενόμενη διεθνής εκτόξευση του The Fullerton Hotels and Resorts. Το πολυτελές ξενοδοχείο, ιδανικό για ζευγάρια, φίλους, μεμονωμένους επισκέπτες, μεγάλες οικογένειες και επαγγελματίες ταξιδιώτες, θα προσφέρει 425 δωμάτια και σουίτες με θέα στη θάλασσα, συμπεριλαμβανομένων δωματίων με θέμα τα παιδιά και δύο  σουιτών με ιδιωτικές πισίνες. Επιπλέον, το ξενοδοχείο διαθέτει 4 διαφορετικά εστιατόρια, μια εξωτερική πισίνα υπερχείλισης, παιδική πισίνα, εσωτερικό χώρο παιχνιδιού για παιδιά, πολυτελές σπα και γυμναστήριο, καθώς  και ευέλικτους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους συσκέψεων και εκδηλώσεων.

Sly Berlin (Βερολίνο,  Γερμανία)- Καλοκαίρι 2022: Βρίσκεται στη μοντέρνα γειτονιά Friedrichshain της πόλης, και θα στεγαστεί σε τέσσερα εκσυγχρονισμένα κτίρια, τα οποία θα συνδέονται μέσω ελκυστικών ανοιχτών χώρων και ενός εντυπωσιακού θερμοκηπίου 2.368 τετραγωνικών μέτρων. Αποτελούμενο από 150 δωμάτια και σουίτες, εκ των οποίων κάποια διαθέτουν ιδιωτικά μπαλκόνια, οι χώροι του ξενοδοχείου παντρεύουν τη φύση με την αστική κουλτούρα.  Μεταξύ άλλων, το ξενοδοχείο περιλαμβάνει πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο και μεγάλη σάουνα στον τελευταίο όροφο με εκπληκτική θέα στην πόλη,  εστιατόριο και μπαρ με ανοιχτή κουζίνα και ψησταριά που θα βρίσκεται μέσα σε άφθονο πράσινο,  υπό το φυσικό φως του θερμοκηπίου.

Sommerro (Όσλο, Νορβηγία) –Σεπτέμβριος 2022: Η αναγέννηση ενός ανακαινισμένου ορόσημου της δεκαετίας του 1930 στο Frogner, την ιστορική γειτονιά στο West End του Όσλο. Το Sommerro αγκαλιάζει το νορβηγικό ντιζάιν, σηματοδοτώντας το πρώτο ξενοδοχείο της πόλης σε ένα αυθεντικό κτήριο Art Deco. Πρόκειται για το μεγαλύτερο έργο συντήρησης που έγινε ποτέ στη Νορβηγία και μέσω μιας ανακαίνισης πολλών εκατομμυρίων δολαρίων, θα γίνει ένας σύγχρονος φόρος τιμής στην τοπική πολιτιστική κληρονομιά. Τους χώρους του θα κοσμούνμ αυθεντικά έργα τέχνης του διάσημου Νορβηγού καλλιτέχνη Per Krohg, όπως μια γιγάντια τοιχογραφία στην οροφή που παραπέμπει στη μοναδική ιστορία του κτιρίου. Το ξενοδοχείο θα διαθέτει 231 δωμάτια, 4 εστιατόρια, 3 μπαρ, χώρους συναντήσεων και εκδηλώσεων χωρητικότητας έως 150 ατόμων, θέατρο 100 θέσεων, καθώς και χώρους ευεξίας.

Επίσης, το 2022 εγκαινιάζονται και τα εξής ξενοδοχεία:

The Wall Street Hotel (Νέα Υόρκη, Ηνωμένες Πολιτείες) –Χειμώνας 2022: Στεγάζεται στο ιστορικό κτήριο Tontine που ξεκίνησε το 1729 ως το πρώτο Χρηματιστήριο της πόλης. Θα διαθέτει 180 ευρύχωρα δωμάτια και σουίτες, εξαιρετική κουζίνα σεφ με αστέρι Michelin και ένα κομψό μπαρ και lounge στον τελευταίο όροφο με εξωτερική βεράντα.

Amrit Ocean Resort & Residences (Singer Island, The Palm Beaches, Φλόριντα, Ηνωμένες Πολιτείες) –Απρίλιος 2022: Με  περισσότερα από 7 στρέμματα εξαιρετικής ωκεάνιας τοποθεσίας στο νησί Singer Island της κομητείας Palm Beach, το θέρετρο ευεξίας θα διαθέτει 155 δωμάτια, 34 μεγάλες πολυτελείς σουίτες ευεξίας και ένα σπα 4 επιπέδων με κήπους διαλογισμού, πισίνες ηρεμίας, υπαίθρια μαθήματα γιόγκα Patanjali και υπηρεσίες ειδικού ύπνου.

TOA Hotel & Spa (Ζανζιβάρη, Τανζανία) –Μάιος 2022: Σε μια ιδιωτική παραλία με λευκή άμμο στο Pongwe, στην ανατολική ακτή της Ζανζιβάρης, η ήρεμη όαση στον Ινδικό Ωκεανό θα περιλαμβάνει 86 σύγχρονα δωμάτια, συμπεριλαμβανομένων οκτώ πολυτελών σουιτών, τρεις πισίνες, πολυτελές σπα, ένα επώνυμο εστιατόριο, τρία μπαρ και ένα χαλαρό καφέ.

Pendry Washington DC (Ουάσιγκτον, DC, Ηνωμένες Πολιτείες) –Φθινόπωρο 2022: Βρίσκεται στο The Wharf – την πιο νέα παραθαλάσσια γειτονιά της πόλης. Το κομψό, ντιζάιν ξενοδοχείο θα διαθέτει 131 δωμάτια, τρία signature dining και μπαρ, Spa Pendry και γυμναστήριο, καθώς και μεγάλους εσωτερικούς και εξωτερικούς συνεδριακούς χώρους.

Σημειώνεται ότι οι ταξιδιώτες που σχεδιάζουν να κάνουν κράτηση σε οποιοδήποτε από τα νέα ξενοδοχεία ή σε κάποιο από τα 650 συμμετέχοντα ακίνητα στο χαρτοφυλάκιο του Preferred Hotel Group, μπορούν να εγγραφούν  στο I Prefer Hotel Rewards, το μεγαλύτερο πρόγραμμα επιβράβευσης  στον κόσμο για ανεξάρτητα ξενοδοχεία με περισσότερους από 4 εκατ. εγγεγραμμένους  ταξιδιώτες.

 

διαβάστε ακόμα

«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο
Δωρεά του IKOS Olivia για τους Αγώνες Ποδηλασίας στον Πολύγυρο
Προβολή του Δήμου Αριστοτέλη και της Χαλκιδικής στη Γαλλία
Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός
Η κοινοπραξία με επικεφαλής την Certares αναλαμβάνει τις χρηματοοικονομικές υποχρεώσεις της FTI GROUP
Global Traveler: Η Ελλάδα καλύτερος προορισμός Ιστορικών Ατραξιόν στον κόσμο – Βραβεία για Μύκονο και Σαντορίνη
ΠΟΞ προς Booking: Παραβιάζεται το νόμιμο δικαίωμα των Ελληνικών ξενοδοχείων στις προκαταβολές
Με πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air θα ταξιδέψει το Άγιο Φως σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας
ΔΥΠΑ | Ενεργοποιήθηκαν 8.575 επιταγές κοινωνικού τουρισμού τον Απρίλιο
Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΣΕΤΚΕ