Ξενοδοχείο στη Σκωτία σταματά την πώληση αλκοόλ

05-11-21 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Οι νέοι ιδιοκτήτες του δημοφιλούς σκωτσέζικου ξενοδοχείου Stromness στο Orkney, ανακοίνωσαν ότι μεταξύ άλλων καινοτομιών που θα προάγουν την υγεία και την ευεξία των επισκεπτών τους, θα σταματήσουν και την πώληση αλκοόλ στα μπαρ και στα εστιατόριά του.

Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο του ομίλου Paymán Investments, ο οποίος εξαγόρασε πρόσφατα το ξενοδοχείο,κ. Na'ím Anís Paymán, το αλκοόλ είναι ένας σημαντικός αρνητικός παράγοντας που επηρεάζει τη σωματική και ψυχική ευημερία μεγάλου μέρους της κοινωνίας. Συνεπώς, ο ίδιος τόνισε ότι αν μπορεί να σώσει έστω και μία ζωή, προτιμά να δεχτεί οποιοδήποτε οικονομικό χτύπημα.

Παράλληλα, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης,  ο κ. Paymán εξήγησε ότι η κίνηση αυτή ταιριάζει με τη νέα ταυτότητα του ξενοδοχείου ως προορισμός ευεξίας και το υφιστάμενο The Flattie Bar θα αναδιαμορφωθεί σύμφωνα με τα νέα σχέδια του ομίλου. Παράλληλα, ο όμιλος,  ο οποίος διαχειρίζεται ξενοδοχεία σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο, θα εισαγάγει μια σειρά εμπειριών που θα εστιάζουν στην υγεία.

Αντί για αλκοόλ, στο μενού του ξενοδοχείου θα προσφέρονται ποτά με βάση τα λουλούδια και τα βότανα, μαζί με μασάζ, υδρομασάζ, vegan και χορτοφαγικές επιλογές.

Παρόλα αυτά,  οι επισκέπτες που παρευρίσκονται σε ιδιωτικές εκδηλώσεις, όπως σε γάμους και πάρτι γενεθλίων, θα μπορούν να φέρουν μαζί τους το δικό τους ποτό.

διαβάστε ακόμα

Η Χαβάη ψήφισε νόμο για τον περιορισμό των βραχυπρόθεσμων μισθώσεων
Ο τουρισμός εισέφερε 215 δισ. ευρώ στην οικονομία της Ιταλίας το 2023
Τουρκικός τουρισμός | Ρεκόρ αφίξεων το α' 4μηνο στην Αττάλεια
Πεζοπορικές ξεναγήσεις στο Βόλο από το Μάιο έως το Σεπτέμβριο
Προβολή της Αθήνας και της Σκύρου σε γερμανόφωνο περιοδικό
Η AEGEAN και η Olympic Air μετέφεραν το Άγιο Φως στην ελληνική επικράτεια
Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε γαστρονομική εκδήλωση στο Βουκουρέστι
Δράσεις για την τουριστική προβολή της Ελλάδας σε Σουηδία και Ελβετία
Ξενοδοχεία | Ποιο είναι το τίμημα του Πόρτο Καρράς;
Οι αεροπορικές εταιρείες βαρέθηκαν να επωμίζονται το κόστος άλλων