Ολοκληρώθηκε η εξαγορά του Apple Leisure Group από τον όμιλο Hyatt

03-11-21 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Την ολοκλήρωση της εξαγοράς του ομίλου Apple Leisure Group (ALG) ανακοίνωσε ο όμιλος Hyatt Hotels Corporation.

Με την κίνηση αυτή, ο Hyatt διπλασιάζει το παγκόσμιο αποτύπωμά του στα θέρετρα, μέσω της προσθήκης του χαρτοφυλακίου της AMR Collection του ALG, το οποίο περιλαμβάνει περίπου 100 ξενοδοχεία και θέρετρα που λειτουργούν σε 10 χώρες, καθώς και 24  συμβάσεις στην Αμερική και την Ευρώπη.

Ο ξενοδοχειακός όμιλος προσφέρει τώρα μια από τις μεγαλύτερες συλλογές πολυτελών all-inclusive θέρετρων στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων νέων προορισμών όπως το Ακαπούλκο, το Κουρασάο, τα Κανάρια Νησιά, η Μενόρκα και το Σεντ Μάρτιν.

Μέσω της εξαγοράς,ο Hyatt πρόσθεσε ακίνητα σε 11 νέες ευρωπαϊκές αγορές και επέκτεινε το αποτύπωμα του ευρωπαϊκού του brand κατά 60%, ενισχύοντας το δυναμικό ανάπτυξής του σε μια βασική περιοχή της παγκόσμιας ζήτησης ταξιδιών αναψυχής.

Σχετικά, ο διευθύνων σύμβουλος της Hyatt, κ. Mark Hoplamazian, ανέφερε ότι η εξαγορά του ALG από τον Hyatt αντιπροσωπεύει μια καθοριστική στιγμή στην 60ετή ιστορία του brand και βασίζεται στην κληρονομιά του ως ηγέτης της φιλοξενίας. Παράλληλα, ο διευθύνων σύμβουλος της Hyatt δήλωσε ότι  Hyatt και ALG διαθέτουν εξαιρετικά brands στα χαρτοφυλάκιά τους, ενώ μοιράζονται τη βαθιά δέσμευση για τη φροντίδα και την εμπειρία των υπαλλήλων, των στελεχών  και των επισκεπτών τους.

Το 2022, εκτός από την εύρεση τρόπων για την ενσωμάτωση των προγραμμάτων αφοσίωσης και των δύο εταιρειών, ο όμιλος Hyatt σχεδιάζει να ενσωματώσει τη συλλογή AMR στο World of Hyatt, ώστε τα μέλη του να μπορούν να κερδίζουν και να εξαργυρώνουν πόντους σε περισσότερα από 100 ξενοδοχεία και θέρετρα της AMR Collection.

διαβάστε ακόμα

Η AEGEAN και η Olympic Air μετέφεραν το Άγιο Φως στην ελληνική επικράτεια
Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε γαστρονομική εκδήλωση στο Βουκουρέστι
Δράσεις για την τουριστική προβολή της Ελλάδας σε Σουηδία και Ελβετία
Ξενοδοχεία | Ποιο είναι το τίμημα του Πόρτο Καρράς;
Οι αεροπορικές εταιρείες βαρέθηκαν να επωμίζονται το κόστος άλλων
Υπερ- τουρισμός | Ο τουριστικός τομέας δεν πρέπει να αγνοήσει τις διαμαρτυρίες των ντόπιων
Τουρισμός 2024 | Sunvil: Το μεγαλύτερο ελληνικό πρόγραμμα στο Ηνωμένο Βασίλειο με 61 νησιά
Έκθεση φωτογραφιών για τη δράση του John D.S. Pendlebury στη Μάχη της Κρήτης
Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά: Η Περίπτωση των Μάηδων της Μακρινίτσας
«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο