Wyndham Hotels & Resorts: Υπό ανακαίνιση πάνω από 100 ξενοδοχεία με πρόγραμμα χρηματοδότησης

05-08-21 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Μετά την επιτυχία του προγράμματος  ανακαίνισης La Quinta LQUp, η τελευταία πρωτοβουλία του ομίλου υποστηρίζει τους franchisees της Microtel by Wyndham ως προς την ενίσχυση της ποιότητας, των επιδόσεων και της ικανοποίησης των επισκεπτών.

Ειδικότερα, το πρόγραμμα ενθάρρυνσης Microtel Lift υποστηρίζει τη Microtel από τους ιδιοκτήτες της Wyndham, προσφέροντας χρηματοδότηση μέχρι 2.000 δολάρια ανά δωμάτιο, ώστε να συμπληρώσει την επένδυση των franchisees σε ανακαινίσεις ξενοδοχείων που αντικατοπτρίζουν στοιχεία του νέου σχεδιαστικού μοντέλου της Moda, το πρώτο στο είδος του στον τομέα των επιλεγμένων οικονομικών υπηρεσιών.

Με επίκεντρο τον έξυπνο, μοντέρνο σχεδιασμό και με την κατανόηση ότι η καθαριότητα και η αποτελεσματικότητα έχουν ιδιαίτερη σημασία για τους ταξιδιώτες, η Moda αναβαθμίζει περαιτέρω το βραβευμένο Microtel της Wyndham. Η προσεκτική σχεδιαστική προσέγγιση συμπληρώνει τα υπάρχοντα ξενοδοχεία Microtel και επιτρέπει στους ιδιοκτήτες  να βελτιστοποιήσουν την αποδοτικότητα, να αυξήσουν τις αποδόσεις και να προσαρμόσουν τον σχεδιασμό ώστε να ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες της αγοράς και των πελατών.

Σχετικά, ο κ. Geoff Ballotti, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Wyndham Hotels & Resorts, δήλωσε ότι η Wyndham Hotels & Resorts παραμένει αποφασισμένη να βοηθήσει τους ιδιοκτήτες να βελτιώσουν την ποιότητα και την απόδοση των ξενοδοχείων τους, να αυξήσουν την ικανοποίηση των επισκεπτών τους και να οδηγήσουν την επιχείρησή τους στην απόλυτη επιτυχία. Επιπλέον, ο κ.  Ballotti επεσήμανε ότι τα έργα ανακαίνισης παίζουν καθοριστικό ρόλο σε αυτή τη διαδρομή, όπως αποδεικνύεται από την επιτυχία άλλων προγραμμάτων ανακαίνισης του brand τα τελευταία χρόνια, συμπεριλαμβανομένων των εξαιρετικά επιτυχημένων προγραμμάτων LQUp και Super 8 Innov8te. Αυτή η σημαντική επένδυση θα βοηθήσει στην επιτάχυνση της υιοθέτησης νέων προτύπων για τη Microtel by Wyndham και φέρνει σημαντικά στοιχεία του σχεδιασμού της Microtel Moda σε περισσότερους προορισμούς, φτάνοντας σε περισσότερους καθημερινούς ταξιδιώτες.

Σημειώνεται ότι το πρόγραμμα Microtel's Lift Incentive ακολουθεί τα βήματα του επιτυχημένου προγράμματος LQUp Incentive της La Quinta, που ξεκίνησε το 2020 και αφορά στην ολοκληρωμένη αναβάθμιση του εξωτερικού χώρου του ξενοδοχείου, τη σήμανση, τους δημόσιους χώρους, τα δωμάτια, το γυμναστήριο, το πρωινό και άλλα. Όλες οι ανακαινίσεις αντικατοπτρίζουν τον ιδιαίτερα περιζήτητο σχεδιασμό του Del Sol της La Quinta, ο οποίος δημιουργήθηκε με στόχο τη μεγιστοποίηση των εσόδων ανά τετραγωνικό μέτρο,  διατηρώντας παράλληλα ένα ανταγωνιστικό κόστος ενώ διαθέτει ταυτόχρονα ένα, φρέσκο, κομψό και καινοτόμο σχεδιασμό για να παρέχει στους επισκέπτες άνεση και ευκολία, επιτρέποντας παράλληλα την παραγωγικότητα.

Τέλος, μέσω του προγράμματος κινήτρων LQUp, οι πιστοποιημένοι La Quinta by Wyndham στις ΗΠΑ έλαβαν χρηματοδότηση 2.000 δολαρίων ανά δωμάτιο, ενώ στο πλαίσιο του προγράμματος, έχουν ήδη ολοκληρώσει τις ανακαινίσεις τους πλέον των 80 ακινήτων και επί του παρόντος βρίσκονται υπό ανακαίνιση περισσότερα από 100 ξενοδοχεία. 

 

διαβάστε ακόμα

Η AEGEAN και η Olympic Air μετέφεραν το Άγιο Φως στην ελληνική επικράτεια
Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε γαστρονομική εκδήλωση στο Βουκουρέστι
Δράσεις για την τουριστική προβολή της Ελλάδας σε Σουηδία και Ελβετία
Ξενοδοχεία | Ποιο είναι το τίμημα του Πόρτο Καρράς;
Οι αεροπορικές εταιρείες βαρέθηκαν να επωμίζονται το κόστος άλλων
Υπερ- τουρισμός | Ο τουριστικός τομέας δεν πρέπει να αγνοήσει τις διαμαρτυρίες των ντόπιων
Τουρισμός 2024 | Sunvil: Το μεγαλύτερο ελληνικό πρόγραμμα στο Ηνωμένο Βασίλειο με 61 νησιά
Έκθεση φωτογραφιών για τη δράση του John D.S. Pendlebury στη Μάχη της Κρήτης
Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά: Η Περίπτωση των Μάηδων της Μακρινίτσας
«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο