Πλωτές εξέδρες μπροστά από ξενοδοχεία σε Κέρκυρα και Κω

21-07-21 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Δύο άδειες για πλωτές εξέδρες εγκρίθηκαν από τους αρμόδιους φορείς, προς τοποθέτηση σε θαλάσσιες περιοχές της Κέρκυρας και της Κω.

Ειδικότερα, η Γενική Γραμματεία Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων,  ενέκρινε την εκ νέου τοποθέτηση πλωτής εξέδρας συνολικής επιφάνειας  29,71 τ.μ., στη θαλάσσια περιοχή Άγιος Ιωάννης Περιστερών στη Στρογγυλή της Κέρκυρας,μπροστά από το ξενοδοχείο MARBELLA CORFU, για λογαριασμό της Ανώνυμης Εταιρείας Ξενοδοχειακών και Τουριστικών Επιχειρήσεων MARBELLA Α.Ε. , για εποχιακή χρήση μέχρι 6 μηνών και σκοπό την προσωρινή πρόσδεση σκαφών.

Παράλληλα, η Γενική Γραμματεία Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων,  ενέκρινε την εκ νέου τοποθέτηση πλωτής εξέδρας η οποία αποτελείται από διάδρομο επιφάνειας 30 τ.μ. και κεφαλή επιφανείας 20 τ.μ. με εφαπτόμενο διάδρομο, για εποχιακή χρήση, στη θαλάσσια περιοχή του Κέφαλου στην Κω, μπροστά από το ξενοδοχείο BLUE LAGOON VILLAGE, για λογαριασμό της εταιρείας Ξενοδοχειακές & Εμπορικές Επιχειρήσεις ΞΗΡΟΚΑΜΠΟΣ ΚΩ Α.Ε., με σκοπό την χρήση της για την πρόσβαση λουομένων σε δύσβατες παραλίες ή δύσβατες θαλάσσιες περιοχές κοντά στην ακτή.

Σημειώνεται ότι δεν επιτρέπεται η χρήση της πλωτής εξέδρας για εγκατάσταση και λειτουργία εστιατορίων ή κέντρων αναψυχής, ούτε δύναται να εξυπηρετεί θέσεις μόνιμου ελλιμενισμού σκαφών ή διαφημιστικούς σκοπούς.

 

διαβάστε ακόμα

Σαντορίνη: Οι τρεις αιτίες για την κατολίσθηση στη Θηρασιά – Τι εκτίμησε ο Λέκκας
Αεροδρόμιο Σητείας | Ο καλύτερος Μάρτιος & το καλύτερο α' τρίμηνο των τελευταίων 9 ετών
Ξενοδοχείο μετατρέπεται σε επιπλωμένα διαμερίσματα στο Πευκί - Αποκατάσταση διατηρητέων με τουριστική χρήση στην Αίγινα
Δήμος Βιάννου | Μέτρα για τη λειψυδρία - Stop στις νέες πισίνες
Προορισμοί: ‘Εκθεση Φωτογραφίας στον Βόλο
Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος στον Κόζιακα
Το ρομπότ SOPHIA στην 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Ηράκλειο την Κυριακή
Η Ολυμπιακή Φλόγα από την Ελλάδα στη Γαλλία
«The Crete Trip 2024» στην Κρήτη | πολιτιστικό ταξίδι με 900 φοιτητές από 45 χώρες
Μάνος Κόνσολας | «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»