Porsche και Steigenberger λανσάρουν νέα αλυσίδα πολυτελών ξενοδοχείων πόλης για "εντελώς νέες εμπειρίες διαμονής"

15-07-21 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Το δικό τους brand πολυτελών ξενοδοχείων πρόκειται να δημιουργήσουν η εταιρία λειτουργικού ντιζάιν Porsche Design Group και το brand μοναδικών εμπειριών Steigenberger Hotels Deutsche Hospitality.

Στόχος είναι τα Steigenberger Porsche Design Hotels να λανσαριστούν στο μέλλον σε επιλεγμένες διεθνείς μητροπόλεις. Αυτό το μοναδικό ξενοδοχειακό κόνσεπτ θα τοποθετηθεί στο κομμάτι της luxury lifestyle αγοράς φιλοξενίας.

Η συνεργασία αυτή αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό βήμα και για τις δύο εταιρίες. Η Steigenberger Hotels και η Porsche Design μοιράζονται κοινές αξίες, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Porsche Design Group, Δρ. Jan Becker. Απαιτούμε τα υψηλότερα στάνταρ ποιότητας και αποκλειστικού ντιζάιν και πασχίζουμε για συνεχή ανάπτυξη, πρόσθεσε ενώ διευκρίνισε ότι στόχος τους είναι να προσφέρουν στους επισκέπτες μια εντελώς νέα εμπειρία διαμονής σε ξενοδοχείο.

Οι δύο εταιρίες σκοπεύουν να προσφέρουν τα καλύτερα σημεία και από τους 2 κόσμους τους οποίους εκπροσωπούν, τόνισε από την πλευρά του διευθύνων σύμβουλος της Steigenberger Hotels and Deutsche Hospitality, Marcus Bernhardt. Η Porsche Design συνεισφέρει στη συνεργασία με τη μοναδική φιλοσοφία της στο ντιζάιν ενώ σπάνια εντοπίζονται εταιρίες στο χώρο της φιλοξενίας σαν την Steigenberger η οποία μέσα σε μια περίοδο δραστηριοποίησης που ξεπερνά τα 90 χρόνια προσφέρει ποιότητα, υπηρεσία και πάθος, επισήμανε ο κ. Bernhardt. Όπως είπε, με αυτά τα δυνατά σημεία, δημιουργούμε ένα νέο και εκπληκτικό προϊόν το οποίο θα ενθαρρύνει τους ανθρώπους να ανακαλύψουν εκ νέου τα ξενοδοχεία.

διαβάστε ακόμα

In –Edit, Φεστιβάλ Μουσικών Ταινιών στη Θεσσαλονίκη
Ανακαίνιση του κτηρίου της πρώην Φοιτητικής Εστίας του Παντείου - λειτούργησε αρχικά ως ξενοδοχείο
Αδελφοποίηση του δήμου Αίγινας με τον δήμο Tarpon Springs στη Φλόριντα
Σαντορίνη: Οι τρεις αιτίες για την κατολίσθηση στη Θηρασιά – Τι εκτίμησε ο Λέκκας
Αεροδρόμιο Σητείας | Ο καλύτερος Μάρτιος & το καλύτερο α' τρίμηνο των τελευταίων 9 ετών
Ξενοδοχείο μετατρέπεται σε επιπλωμένα διαμερίσματα στο Πευκί - Αποκατάσταση διατηρητέων με τουριστική χρήση στην Αίγινα
Δήμος Βιάννου | Μέτρα για τη λειψυδρία - Stop στις νέες πισίνες
Προορισμοί: ‘Εκθεση Φωτογραφίας στον Βόλο
Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος στον Κόζιακα
Το ρομπότ SOPHIA στην 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Ηράκλειο την Κυριακή