Ανοίγει στις 7 Ιουλίου το νέο 5άστερο ξενοδοχείο της Κέας Ydor Hotel & Spa

05-07-21 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

To νέο 5αστερο ξενοδοχείο, Υdor Hotel & Spa, στη Κέα (Τζια) θα είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους επισκέπτες από τις 7 Ιουλίου. To “αδερφάκι” του Porto Kea Suites είναι προδιαγραφών υπερπολυτελούς ξενοδοχείου και βρίσκεται στην καρδιά του Βουρκαριού σε απόσταση αναπνοής από την παραλία Γιαλισκάρι.

Το κατάλυμα διαθέτει 24 δωμάτια και σουίτες, εκ των οποίων οι εννέα έχουν την δική τους μίνι πισίνα. Κάθε χώρος είναι σχεδιασμένος δίνοντας έμφαση σε ξεχωριστά στοιχεία, με προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια. Συνδυάζοντας στοιχεία τοπικής αρχιτεκτονικής και σύγχρονης αισθητικής, δημιουργείται ένα χαρμάνι απόλυτης πολυτέλειας και ανέσεων. 

Η επικλινής τοποθέτηση του, επιτρέπει σε όλες τις σουίτες να έχουν αμφιθεατρική θέα στον πανέμορφο όρμο του Βουρκαριού. Ακόμα παρέχει εστιατόριο, bar, εξωτερική κεντρική πισίνα και spa με εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα.  

Η ξεχωριστή τοποθεσία του καταλύματος το καθιστά το ιδανικό μέρος για να απολαύσουν οι επισκέπτες τη μαγευτική θέα στη θάλασσα δοκιμάζοντας δροσιστικά cocktails στο ηλιοβασίλεμα και ιδιαίτερες γεύσεις. Το εστιατόριο του ξενοδοχείου έχει γεύσεις μοντέρνας μεσογειακής κουζίνας όπου οι παραδοσιακές ελληνικές συνταγές συνδυάζονται με τοπικά προϊόντα και σπιτικά υλικά. To bar εκτός από τις κλασσικές επιλογές cocktails θα παρέχει και εμβληματικά cocktail που θα κάνουν την εμπειρία αξέχαστη.

διαβάστε ακόμα

Ξενοδοχεία | Ισχυρός επενδυτικός προορισμός η Αθήνα - για πρώτη φορά στο top10 των προτιμώμενων ευρωπαϊκών πόλεων
Ν.Χαρδαλιάς | Τουρισμός πολυτελείας: Συνεργασία της Αθήνας- Αττικής με το Ντουμπάι
Εορταστικό χωριό το Πεδίο του Άρεως από τα ερχόμενα Χριστούγεννα
Ευρωπαϊκός τουρισμός 2024 | Ποια σύννεφα σκιάζουν την ανάκαμψη - ETC: +14,3% οι ταξιδιωτικές δαπάνες
Φεστιβάλ Comic Con στη Θεσσαλονίκη
12ος Ποδηλατικός Γύρος Πεδιάδας
21η Ιππική Συνάντηση Μεσσαράς στο Ηράκλειο Κρήτης
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τραμπολίνο στην Αμαλιάδα
Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (DPA) | Η Ελλάδα υποδέχεται πανέτοιμη τους τουρίστες
Γαλάζια Σημαία 2024 | Πρωταθλήτρια επί 30 χρόνια η Ισπανία- δεύτερη η Ελλάδα