Συνεργασία Wyndham και Smy Hotels για την ανάπτυξη 20 ξενοδοχείων στην Ευρώπη

06-06-21 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Η Wyndham Hotels & Resorts, η μεγαλύτερη εταιρεία franchising ξενοδοχείων στον κόσμο με πάνω από 8.900 ξενοδοχεία σε σχεδόν 95 χώρες και η Smy Hotels, ένας ταχέως αναπτυσσόμενος ξενοδοχειακός όμιλος με έδρα στην Ισπανία, ανακοίνωσαν μια νέα,  μη αποκλειστική συμφωνία για την ανάπτυξη 20 νέων ξενοδοχείων σε βασικούς προορισμούς στην Ισπανία, την Πορτογαλία και την Ιταλία τα επόμενα 10 χρόνια.

Αναλυτικά, η Smy Hotels ιδρύθηκε το 2018 στην Ισπανία και έχει ήδη εξελίξει τη συλλογή της, προσφέροντας ξενοδοχεία πλούσια σε ανέσεις σε διάσημους προορισμούς αναψυχής, όπως είναι η Κως στην Ελλάδα, η Τενερίφη στην Ισπανία, η Σικελία, η Σαρδηνία, η Τοσκάνη, η Ρώμη, το Τρεντίνο-Άλτο Άντιτζε στην Ιταλία και το νησί Τζέρμπα στην Τυνησία.  Μάλιστα, η Smy Hotels επιδιώκει να αναπτύξει περαιτέρω τη λίστα με τα ξενοδοχεία της, ενισχύοντας τη θέση της σε περισσότερες μεσογειακές αγορές.

Περαιτέρω, η νέα συνεργασία θα επιταχύνει περαιτέρω την επέκταση ορισμένων brands της Wyndham, συμπεριλαμβανομένων των Wyndham, Wyndham Grand, Wyndham Garden και Ramada by Wyndham σε κορυφαίους προορισμούς αναψυχής, ενώ ταυτόχρονα ηγείται της ανάπτυξης του brand TRYP by Wyndham  σε δημοφιλείς πόλεις. Η στρατηγική συνεργασία θα επικεντρωθεί επίσης στην επέκταση των brands της Wyndham στη Μεσόγειο, ακολουθώντας έτσι την πρόσφατη δυναμική της ανάπτυξη στην Ευρώπη.

Σχετικά, ο κ.Christian Michel, Αντιπρόεδρος Ανάπτυξης Ευρώπης των Wyndham Hotels & Resorts, δήλωσε ότι η Smy Hotels έχει δημιουργήσει ισχυρή φήμη, αναπτύσσοντας ξενοδοχεία υψηλής ποιότητας σε μερικούς από τους πιο συναρπαστικούς προορισμούς της Μεσογείου. Επιπλέον, η γνώση της αγοράς και η τεχνογνωσία στον τομέα αναψυχής συμπληρώνουν τέλεια τους αναπτυξιακούς στόχους της Wyndham, ιδιαίτερα ως προς το σχέδιο επέκτασης του TRYP και Trademark Collection by Wyndham. 

Τέλος, η στρατηγική συνεργασία με την Wyndham Hotels & Resorts θα υποστηρίξει και τον στόχο της Smy Hotels να προσελκύσει περισσότερους ιδιοκτήτες μικρών ξενοδοχείων σε αστικούς και παράκτιους προορισμούς της Ιταλίας, της Ισπανίας και της Πορτογαλίας.

 

διαβάστε ακόμα

Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός
Η κοινοπραξία με επικεφαλής την Certares αναλαμβάνει τις χρηματοοικονομικές υποχρεώσεις της FTI GROUP
Global Traveler: Η Ελλάδα καλύτερος προορισμός Ιστορικών Ατραξιόν στον κόσμο – Βραβεία για Μύκονο και Σαντορίνη
ΠΟΞ προς Booking: Παραβιάζεται το νόμιμο δικαίωμα των Ελληνικών ξενοδοχείων στις προκαταβολές
Με πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air θα ταξιδέψει το Άγιο Φως σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας
ΔΥΠΑ | Ενεργοποιήθηκαν 8.575 επιταγές κοινωνικού τουρισμού τον Απρίλιο
Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΣΕΤΚΕ
MyCoast: | Η νέα ψηφιακή εφαρμογή για την τήρηση της νομιμότητας σε αιγιαλό και παραλίες
Τουρισμός | "Διασκεδάστε με σεβασμό" στις Βαλεαρίδες Νήσους - η νέα καμπάνια για υπευθυνότητα των τουριστών
Έρευνα: Μεγαλώνει το «παράθυρο» κρατήσεων στα ταξίδια – Η Ευρώπη πρωταθλήτρια