Η νέα, παγκόσμια μελέτη του Westin Hotels & Resorts αποκαλύπτει το ενδιαφέρον για σωματική άσκηση και ευεξία

04-06-21 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Μία νέα, παγκόσμια μελέτη παρουσιάζει η Westin Hotels & Resorts, ένα εκ των εξαιρετικών brands του Marriott Bonvoy, παγκόσμιου ηγέτη στη φιλοξενία και την ευεξία για περισσότερο από μια δεκαετία. Η εν λόγω μελέτη, επιβεβαιώνει τη σημασία της άσκησης,  της σωματικής ανάκαμψης και της αποκατάστασης, ως μέσο αυτό-φροντίδας, κατά τη διάρκεια της πανδημίας.  

Ειδικότερα, το 45% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι η φροντίδα του εαυτού του, έχει δώσει νέο νόημα στη ζωή του. Επιπλέον, το 52% των ερωτηθέντων παγκοσμίως, δήλωσε ότι δίνει μεγαλύτερη έμφαση στην προσωπική του ανάκαμψη σε σύγκριση με την προ της πανδημίας εποχή, ενώ το 39% των ανθρώπων που κάνουν τζόκινγκ ή τρέξιμο,  πιστεύει ότι η ανάκαμψη και η αποκατάσταση του σώματος, δεν είναι σημαντική μόνο για τη σωματική, αλλά και για την ψυχική υγεία.  Αναλυτικά:

-Περισσότερο από το ένα τρίτο (36%) των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι η πανδημία τους έκανε να συνειδητοποιήσουν τη σημασία της ψυχικής υγείας και της ευημερίας.

-Σχεδόν τα δύο τρίτα των ερωτηθέντων (65%) σκοπεύουν να συνεχίσουν να επικεντρώνονται στη φροντίδα του εαυτού τους μετά την πανδημία.

-Το 22% των δρομέων έχουν δει θετικό αντίκτυπο στην ικανότητά τους στο τρέξιμο, με την ενσωμάτωση της αποκατάστασης στην προπόνησή τους και σχεδόν το ένα τέταρτο των ερωτηθέντων (24%) δήλωσε ότι θα συνεχίσει να επικεντρώνεται στην ανάπαυση και στην αποκατάσταση μετά την άσκηση, ακόμα και μετά το πέρας της πανδημίας.  

-Σχεδόν το ένα πέμπτο των δρομέων (18%) είπε ότι θα αφιέρωνε  περισσότερο χρόνο για αποκατάσταση και ανάκαμψη μετά την άσκηση, εάν διέθετε τα σωστά εργαλεία.

-Πάνω από τα δύο τρίτα (72%) των συνολικών ερωτηθέντων πιστεύουν ότι ένας καλός ύπνος είναι σημαντικός για τη σωματική και ψυχική ευεξία.

-Το 15% των ερωτηθέντων σχεδιάζει να διατηρήσει τη ρουτίνα φυσικής κατάστασης / ευεξίας ακόμη και στα ταξίδια.

Για τον λόγο αυτό,  η Westin εξελίσσει το πρόγραμμα ευεξίας της, ενώνοντας τις δυνάμεις της με την Hyperice, ειδική στην τεχνολογία ανάκαμψης. Από την 1η Ιουλίου, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τη φροντίδα των θαλάμων αποκατάστασης Hypervolt στα 24ωρα στούντιο WestinWORKOUT® σε επιλεγμένα ξενοδοχεία της Westin στις ΗΠΑ, όπως για παράδειγμα στο Σαν Φρανσίσκο, στη Νάπα,στη Νέα Υόρκη, στην Ουάσιγκτον και στο Σικάγο. Τα υπερσύγχρονα συστήματα ανάκαμψης και αποκατάστασης προσφέρονται δωρεάν, και συνοδεύονται από την εφαρμογή Hyperice, μέσω της οποίας οι επισκέπτες μπορούν να ακολουθήσουν συγκεκριμένα προγράμματα προθέρμανσης, αποκατάστασης και συντήρησης καθώς και  να παρακολουθήσουν συνεδρίες με κορυφαίους αθλητές, προπονητές και επαγγελματίες ευεξίας.

 

 
 
 
 
 
 

διαβάστε ακόμα

Προβολή της Ελλάδας στη Στοκχόλμη ως ιδανικός προορισμός για συνταξιούχους
Η συμβολή του ΞΕΕ στην τουριστική ανάδειξη του Έβρου
To πρώτο Σχολείο Τουρισμού OnTour Κρήτης - Μαλεβίζι στις 28 Μαΐου
Το προεδρείο της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης της ΚΕΔΕ
Ταξίδι γνωριμίας με τη Ρόδο από αποστολή της Jet2Holidays
Ο συναυλιακός τουρισμός απογειώνει δαπάνες και ζήτηση για διεθνή ταξίδια – «Κλειδί» οι νεότερες γενιές ταξιδιωτών
Τέλος οι Ινσταγκραμικές φωτογραφίες – Οι ταξιδιώτες επιζητούν αληθινές εικόνες ξεκούραστων διακοπών
Πάνω από τις μισές ταξιδιωτικές εταιρίες σχεδιάζουν να επενδύσουν στην A.I.
Τουρισμός | Αυξάνονται οι πρώιμες κρατήσεις για το 2025- Πρώτοι οι Βρετανοί στις κρατήσεις για το α' τρίμηνο
Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή