Άνοιξε σήμερα το Porto Carras Grand Resort

01-06-21 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Το Porto Carras Grand Resort άνοιξε σήμερα 1η Ιουνίου τις πόρτες του, παρέχοντας νέες και αναβαθμισμένες εμπειρίες στους επισκέπτες του, κατόπιν της πρόσφατης ανακαίνισης των εσωτερικών όσο και των εξωτερικών χώρων του υπό την νέα διοίκηση.

Το συγκρότημα υποδέχτηκε τους πρώτους επισκέπτες του σήμερα, με ανανεωμένους χώρους στο πέντε αστέρων Meliton το οποίο προσφέρει 324 ευρύχωρα δωμάτια και 155 πολυτελείς σουίτες, την Μαρίνα και το γήπεδο Γκόλφ. Ανάμεσα στους πρώτους μικρούς μαγευτικούς κολπίσκους στην βάση του απέραντου δάσους και των αμπελώνων, βρίσκεται και η προνομιακή Villa Kalyva Mare, των  5 υπνοδωματίων και ιδιωτική πισίνα πάνω από την θάλασσα.

Στο συγκρότημα λειτουργούν τα τέσσερα ανακαινισμένα εστιατόρια και τα διαφορετικά μπαρ στην θάλασσα, τις πισίνες ή με θέα την Μαρίνα.

Το Porto Carras εκτείνεται σε 17.630 στρέμματα καταπράσινου τοπίου, έχοντας παραλίες σε μήκος 9 χλμ. 

Το ανανεωμένο Γκολφ του Porto Carras, ένα από τα μεγαλύτερα γήπεδα γκολφ της Ελλάδας, 18-οπών και Par 72 εκτείνεται σε 450 στρέμματα, ενώ ανακαινισμένα λειτουργούν και τα 5 γήπεδα Τένις. Το Tennis Club & Academy προσφέρει ευκαιρίες προπόνησης με έμπειρους προπονητές.

Ανοιχτό είναι και το Καζίνο Meliton Privé.

Σε συνδυασμό με τους εκτεταμένους ανοιχτούς χώρους, και ανέπαφες υπηρεσίες τελευταίας τεχνολογίας, με χρήση ψηφιακών υπηρεσιών, ιατρική υποστήριξη όλο το 24ωρο, πλήρη απολύμανση και βαθιές μεθόδους καθαρισμού, καθώς και πλήρως καταρτισμένο προσωπικό, το ανανεωμένο Porto Carras προσφέρει ένα ασφαλές περιβάλλον για να απολαύσουν οι επισκέπτες  μία ολοκληρωμένη  χαλαρωτική εμπειρία διακοπών.

διαβάστε ακόμα

Ν.Χαρδαλιάς | Τουρισμός πολυτελείας: Συνεργασία της Αθήνας- Αττικής με το Ντουμπάι
Εορταστικό χωριό το Πεδίο του Άρεως από τα ερχόμενα Χριστούγεννα
Ευρωπαϊκός τουρισμός 2024 | Ποια σύννεφα σκιάζουν την ανάκαμψη - ETC: +14,3% οι ταξιδιωτικές δαπάνες
Φεστιβάλ Comic Con στη Θεσσαλονίκη
12ος Ποδηλατικός Γύρος Πεδιάδας
21η Ιππική Συνάντηση Μεσσαράς στο Ηράκλειο Κρήτης
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τραμπολίνο στην Αμαλιάδα
Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (DPA) | Η Ελλάδα υποδέχεται πανέτοιμη τους τουρίστες
Η Χαβάη ψήφισε νόμο για τον περιορισμό των βραχυπρόθεσμων μισθώσεων
Ο τουρισμός εισέφερε 215 δισ. ευρώ στην οικονομία της Ιταλίας το 2023