Scandic Hotels: Πολλαπλές κρατήσεις με ένα κλικ

01-06-21 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Η σκανδιναβική αλυσίδα ξενοδοχείων Scandic Hotels, η οποία δραστηριοποιείται κυρίως στη Σουηδία, τη Νορβηγία, τη Φινλανδία, τη Δανία, τη Γερμανία και την Πολωνία, είναι η πρώτη εταιρεία που εισάγει τις πολλαπλές κρατήσεις ξενοδοχείων με ένα κλικ. Ειδικότερα,  χρησιμοποιώντας τη νέα δυνατότητα online πολλαπλών κρατήσεων της Scandic, οι ταξιδιώτες μπορούν να κάνουν κράτηση για έως και πέντε διαφορετικές διαμονές.

Η κίνηση αυτή έρχεται σε μία εποχή που οι καταναλωτές έχουν συνηθίσει να αγοράζουν πολλά πράγματα διαδικτυακά, σε μία και μόνο παραγγελία, επιδιώκοντας όσο το δυνατόν περισσότερο την απλοποίηση των διαδικασιών.

Σύμφωνα με την εμπορική διευθύντρια της Scandic Hotels, κα Anna Spjuth, η νέα δυνατότητα online πολλαπλών κρατήσεων σημαίνει επίσης ευκολότερο σχεδιασμό και μεγαλύτερη ευελιξία, αφού οι ταξιδιώτες μπορούν να κάνουν κράτηση για έως και πέντε διαφορετικές διαμονές ταυτόχρονα στην ίδια κράτηση. Κάθε μεμονωμένη διαμονή έχει τον δικό της αριθμό κράτησης, ώστε να μπορεί να τροποποιηθεί ή να ακυρωθεί, ανάλογα με τις ανάγκες. Οι πελάτες μπορούν να κάνουν τις κρατήσεις τους έως και 12 μήνες νωρίτερα, σε περίπου 270 ξενοδοχεία της Scandic σε 130 προορισμούς στη Σουηδία, τη Νορβηγία, τη Φινλανδία, τη Δανία, τη Γερμανία και την Πολωνία. Οι αφορούν σε κρατήσεις έως τις 18:00 την ημέρα της άφιξης και απαιτείται πληρωμή μόνο κατά την άφιξη στο ξενοδοχείο.

Τέλος, σύμφωνα με την κα Spjuth, είναι εξαιρετικό το γεγονός ότι η αλυσίδα λειτουργεί σαν να έχει το δικό της μικρό ταξιδιωτικό γραφείο, καθώς οι πολλαπλές κρατήσεις είναι μια δυνατότητα που οι ίδιοι οι ταξιδιώτες αναψυχής και οι επαγγελματίες είχαν ζητήσει να απλουστευθεί περαιτέρω, καθώς νωρίτερα, χρειαζόταν περισσότερος χρόνος και επικοινωνία με την εξυπηρέτηση πελατών. 

 

διαβάστε ακόμα

Η κοινοπραξία με επικεφαλής την Certares αναλαμβάνει τις χρηματοοικονομικές υποχρεώσεις της FTI GROUP
Global Traveler: Η Ελλάδα καλύτερος προορισμός Ιστορικών Ατραξιόν στον κόσμο – Βραβεία για Μύκονο και Σαντορίνη
ΠΟΞ προς Booking: Παραβιάζεται το νόμιμο δικαίωμα των Ελληνικών ξενοδοχείων στις προκαταβολές
Με πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air θα ταξιδέψει το Άγιο Φως σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας
ΔΥΠΑ | Ενεργοποιήθηκαν 8.575 επιταγές κοινωνικού τουρισμού τον Απρίλιο
Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΣΕΤΚΕ
MyCoast: | Η νέα ψηφιακή εφαρμογή για την τήρηση της νομιμότητας σε αιγιαλό και παραλίες
Τουρισμός | "Διασκεδάστε με σεβασμό" στις Βαλεαρίδες Νήσους - η νέα καμπάνια για υπευθυνότητα των τουριστών
Έρευνα: Μεγαλώνει το «παράθυρο» κρατήσεων στα ταξίδια – Η Ευρώπη πρωταθλήτρια
Έντονη ζήτηση για ταξίδια στην Αμερική το 2024