Wyndham Hotels & Resorts: 50 και πλέον νέα ξενοδοχεία για το brand το α’ τρίμηνο του 2021

13-05-21 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Την ισχυρή πορεία ανάπτυξης επιταχύνει η Wyndham Hotels & Resorts,  καλωσορίζοντας στο brand της πάνω από 50 ξενοδοχεία το πρώτο τρίμηνο του 2021.

Η εταιρεία έχει ήδη  μετατρέψει το 70% των κλινών, καθώς οι ιδιοκτήτες αναγνωρίζουν ότι το πρόγραμμα πιστότητας αφορά στο 40% του συνόλου των διαμονών.

Ήδη, κατά το πρώτο τρίμηνο του έτους η Wyndham μετέτρεψε 52 ανεξάρτητα και επώνυμα ξενοδοχεία σε ένα από τα 20 brand της, ανέθεσε 112 νέα συμβόλαια franchise και μέχρι τις 31 Μαρτίου η διαδοχική ανάπτυξη  από το 4ο τρίμηνο υπολογίζεται σε 1.400 ξενοδοχεία και περίπου 187.000 δωμάτια.

Τα ξενοδοχεία που ανοίγουν τις πύλες τους υπό το brand της Wyndham Hotels & Resorts, της μεγαλύτερης εταιρεία franchising ξενοδοχείων στον κόσμο με πάνω από 8.900 ξενοδοχεία σε σχεδόν 95 χώρες, είναι τα  εξής:

Αμερική

Η Wyndham υπέγραψε συμφωνία franchise εννέα ξενοδοχείων με το The Thrash Group για το ομώνυμο, πολυτελές εμπορικό σήμα Wyndham στις ΗΠΑ. Τα εννέα ξενοδοχεία, τα οποία διαχειρίζεται η Charlestowne Hotels, βρίσκονται σε όλες τις ΗΠΑ και περιλαμβάνουν ένα συνδυασμό boutique, ιστορικών και νεόδμητων ξενοδοχείων που έχουν προγραμματιστεί να ανοίξουν εντός του 2021.  

Στο κέντρο του Σαν Φρανσίσκο, το BEI Hotel είναι μια ακόμη πρόσφατη μετατροπή που αναμένεται να ανοίξει αυτόν τον μήνα. Επιπλέον, τα νέα ξενοδοχεία στην Καραϊβική περιλαμβάνουν το Kunuku Resort All Inclusive στο Κουρασάο μαζί με το Turtle Island Beach Resort, στο Μπελίζ.  Το πιο πρόσφατα βραβευμένο συμβόλαιο franchise της Καραϊβικής είναι το The Buccaneer Beach & Golf Resort στο St. Croix, ένα πολυτελές ακίνητο που σηματοδοτεί την πρώτη ιδιοκτησία Wyndham Hotels & Resorts στο St. Croix. Το θέρετρο των 340 στρεμμάτων είναι το resort 4 αστέρων του νησιού, το οποίο προσφέρει 130 δωμάτια και σουίτες.

Στη Λατινική Αμερική, το TRYP από το Wyndham Guayaquil στο Εκουαδόρ μετατράπηκε πρόσφατα σε Wyndham ως μέρος του brand που αντιπροσωπεύει τον αστικό τρόπο ζωής. Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία, λίγα βήματα μακριά από τους κορυφαίους χώρους εστίασης της πόλης, το Mall del Sol και το Συνεδριακό Κέντρο Guayaquil.

Ασία και Ειρηνικός

Σε αυτήν την περιοχή του κόσμου, η επέκταση της εταιρείας είναι σχεδόν 50% μεγαλύτερη από ό, τι πριν από ένα χρόνο. Η δραστηριότητα μετατροπών ήταν ισχυρή, με το ξενοδοχείο 5 αστέρων στην επαρχία Xin Yang Henan της Κίνας να μετατρέπεται σε Wyndham Xin Yang. Η εταιρεία καλωσόρισε επίσης πρόσφατα το Ramada Encore by Wyndham Shanghai Pudong Airport. Με περισσότερα από 1.500 ξενοδοχεία σε 20 ειδικές αγορές, η εταιρεία βρίσκεται σε ηγετική θέση στην περιοχή και οδεύει στο να προσεγγίσει 2.000 ξενοδοχεία στην Ασία-Ειρηνικό μέσα στα επόμενα τρία χρόνια.

Ευρώπη

Στην Ευρώπη, το πρόσφατο άνοιγμα του Hotel Avenue Louise Brussels, Trademark Collection από τη Wyndham σηματοδότησε το πρώτο ξενοδοχείο της Wyndham Collection στο Βέλγιο. Το κομψό ξενοδοχείο 78 δωματίων υποβλήθηκε σε ανακαίνιση 3,1 εκατ. δολαρίων και προσφέρει στους επισκέπτες την τέλεια ισορροπία μεταξύ άνεσης και τοπικής γοητείας, στην καρδιά των Βρυξελλών.

Μέση Ανατολή

Το ντεμπούτο του brand  La Quinta by Wyndham στη Μέση Ανατολή θα γίνει με το La Quinta των 100 δωματίων από το Wyndham Dubai Bur Dubai, σε έναν από τους πολυσύχναστους εμπορικούς κόμβους της πόλης που προσφέρουν εύκολη πρόσβαση σε αξιοθέατα και αναψυχή. Το πρόσφατα ανακαινισμένο ξενοδοχείο θα ανοίξει τον Μάιο με σύγχρονα δωμάτια και κομψούς εσωτερικούς χώρους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι επί του παρόντος η Wyndham Hotels & Resorts αναπτύσσει τα εξής 20 brand: Super 8, Days Inn, Ramada, Microtel, La Quinta, Baymont, Wingate, AmericInn, Hawthorn Suites, Trademark Collection και Wyndham. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 

διαβάστε ακόμα

Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός
Η κοινοπραξία με επικεφαλής την Certares αναλαμβάνει τις χρηματοοικονομικές υποχρεώσεις της FTI GROUP
Global Traveler: Η Ελλάδα καλύτερος προορισμός Ιστορικών Ατραξιόν στον κόσμο – Βραβεία για Μύκονο και Σαντορίνη
ΠΟΞ προς Booking: Παραβιάζεται το νόμιμο δικαίωμα των Ελληνικών ξενοδοχείων στις προκαταβολές
Με πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air θα ταξιδέψει το Άγιο Φως σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας
ΔΥΠΑ | Ενεργοποιήθηκαν 8.575 επιταγές κοινωνικού τουρισμού τον Απρίλιο
Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΣΕΤΚΕ
MyCoast: | Η νέα ψηφιακή εφαρμογή για την τήρηση της νομιμότητας σε αιγιαλό και παραλίες
Τουρισμός | "Διασκεδάστε με σεβασμό" στις Βαλεαρίδες Νήσους - η νέα καμπάνια για υπευθυνότητα των τουριστών
Έρευνα: Μεγαλώνει το «παράθυρο» κρατήσεων στα ταξίδια – Η Ευρώπη πρωταθλήτρια