Ανοίγει τις πύλες του στις 28 Μαΐου το ανανεωμένο ELIVI SKIATHOS

12-05-21 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Με αισιοδοξία υποδέχεται τη νέα καλοκαιρινή σεζόν το πολυτελές beachfront resort ELIVI SKIATHOS, που θα καλωσορίσει τους πρώτους του επισκέπτες από τις 28 Μαΐου 2021, όντας πλήρως ευθυγραμμισμένο με τα υγειονομικά πρωτόκολλα, και με ανανεωμένες υπηρεσίες και εγκαταστάσεις. 

Το παραθαλάσσιο θέρετρο 5* που βρίσκεται στη φημισμένη περιοχή των «Κουκουναριών» Σκιάθου, προσφέρει εύκολη πρόσβαση ακτοπλοϊκά ή αεροπορικά. Τα τρία συγκροτήματα Elivi Xenia Hotel, Elivi Grace Suites και Elivi Nest Villas & Suites υπόσχονται ιδιωτικότητα, ασφάλεια, άνεση και  πολυτέλεια, συνθέτοντας μια ανατρεπτική εμπειρία ελληνικής φιλοξενίας. 

Το ELIVI SKIATHOS προσφέρει στους φιλοξενούμενούς του και σε εξωτερικούς επισκέπτες άμεση πρόσβαση σε τέσσερις αμμώδεις παραλίες μοναδικής ομορφιάς (Κουκουναριές, Αμπελάκια, Μεγάλη και Μικρή Μπανάνα), όλες οργανωμένες με μπαρ και ευχάριστη μουσική, πάντα με σεβασμό στον επισκέπτη. Oι δύο ευρύχωρες πισίνες του συμπληρώνουν αρμονικά το τοπίο και προσφέρουν στιγμές χαλάρωσης για όλες τις ώρες της ημέρας σε μικρούς και μεγάλους.

Η ποικιλία γαστρονομικών επιλογών στα τέσσερα θεματικά εστιατόρια του ξενοδοχείου που θεωρούνται από τα καλύτερα στο νησί, απογειώνει την εμπειρία των πελατών. 

Οι επισκέπτες του ELIVI SKIATHOS θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν δραστηριότητες που αναδεικνύουν τη φυσική ομορφιά της Σκιάθου, από οργανωμένη πεζοπορία σε 15 διαφορετικά μονοπάτια του νησιού, μαθήματα ιππασίας και βόλτες με άλογα, μέχρι ποδηλασία, διασκεδαστικά water sports, εκδρομές jeep safari και ημερήσιες κρουαζιέρες στις Σποράδες. 

 To Elivi Spa, εξάλλου, προσφέρει θεραπείες περιποίησης για πρόσωπο και σώμα.

 

 

διαβάστε ακόμα

Η AEGEAN και η Olympic Air μετέφεραν το Άγιο Φως στην ελληνική επικράτεια
Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε γαστρονομική εκδήλωση στο Βουκουρέστι
Δράσεις για την τουριστική προβολή της Ελλάδας σε Σουηδία και Ελβετία
Ξενοδοχεία | Ποιο είναι το τίμημα του Πόρτο Καρράς;
Οι αεροπορικές εταιρείες βαρέθηκαν να επωμίζονται το κόστος άλλων
Υπερ- τουρισμός | Ο τουριστικός τομέας δεν πρέπει να αγνοήσει τις διαμαρτυρίες των ντόπιων
Τουρισμός 2024 | Sunvil: Το μεγαλύτερο ελληνικό πρόγραμμα στο Ηνωμένο Βασίλειο με 61 νησιά
Έκθεση φωτογραφιών για τη δράση του John D.S. Pendlebury στη Μάχη της Κρήτης
Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά: Η Περίπτωση των Μάηδων της Μακρινίτσας
«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο