Ανοίγει τις πόρτες του στις 15 Μαΐου το “Αγγέλων Καταφύγιο” στα Ζαγοροχώρια

10-05-21 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Έτοιμο να υποδεχθεί από το προσεχές Σάββατο 15 Μαΐου τους επισκέπτες που θα επιλέξουν τα Ζαγοροχώρια είναι το “Αγγέλων Καταφύγιο”, που βρίσκεται στους Ασπραγγέλους Ζαγορίου. Ο πετρόκτιστος παραδοσιακός ξενώνας, της Οικογένειας Μπέκα,  αποτελείται απο 17 δωμάτια στα οποία κυριαρχεί η πέτρα και το ξύλο. 

Όπως μαρτυρά και το όνομά του, ο ξενώνας είναι ένα καταφύγιο για όσους λατρεύουν τη φύση και θέλουν να περάσουν λίγες ξέγνοιαστες ημέρες στα πανέμορφα Ζαγοροχώρια. 

Στο “Αγγέλων Καταφύγιο” ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει την τοπική κουζίνα στο εστιατόριο, καθώς και να γευτεί τα υπέροχα προϊόντα από βουβαλίσιο γάλα, που παράγονται από το Τυροκομείο της Οικογένειας Μπέκα.

“Στο Αγγέλων Καταφύγιο προτείνουμε έναν τρόπο διαμονής που συνδυάζει την αγάπη για την φύση, τις δραστηριότητες και τη γαστρονομία. Ενισχύουμε αυτό το προφίλ δίνοντας έμφαση στα παραδοσιακά προϊόντα, στο εξαιρετικό πρωινό, που αποτελείται κατά βάση απο προϊόντα του τυροκομείου μας, καθώς και στην προσωπική φροντίδα που δείχνουμε στον κάθε επισκέπτη. Μια φροντίδα οικογενειακή, όπως αρμόζει και στην οικογένεια Μπέκα” αναφέρει σε δήλωσή της η επικεφαλής του ξενοδοχείου Λίνα Μπέκα. 

Να σημειωθεί ότι το “Αγγέλων Καταφύγιο” συμμετέχει στο πρόγραμμα “Τουρισμός για όλους”, το οποίο ως γνωστόν έχει πάρει παράταση, αλλά και στο πρόγραμμα Αγροτικής Εστίας, που πήρε παράταση έως 30 Ιουνίου 2021. 

Ο παραδοσιακός ξενώνας “Αγγέλων Καταφύγιο” ανοίγει τις πύλες του το Σάββατο, μαζί με το γενικό άνοιγμα του τουρισμού στη χώρα, τηρώντας, φυσικά, όλα τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα και κάθε μέτρο υγιεινής. 

διαβάστε ακόμα

Η AEGEAN και η Olympic Air μετέφεραν το Άγιο Φως στην ελληνική επικράτεια
Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε γαστρονομική εκδήλωση στο Βουκουρέστι
Δράσεις για την τουριστική προβολή της Ελλάδας σε Σουηδία και Ελβετία
Ξενοδοχεία | Ποιο είναι το τίμημα του Πόρτο Καρράς;
Οι αεροπορικές εταιρείες βαρέθηκαν να επωμίζονται το κόστος άλλων
Υπερ- τουρισμός | Ο τουριστικός τομέας δεν πρέπει να αγνοήσει τις διαμαρτυρίες των ντόπιων
Τουρισμός 2024 | Sunvil: Το μεγαλύτερο ελληνικό πρόγραμμα στο Ηνωμένο Βασίλειο με 61 νησιά
Έκθεση φωτογραφιών για τη δράση του John D.S. Pendlebury στη Μάχη της Κρήτης
Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά: Η Περίπτωση των Μάηδων της Μακρινίτσας
«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο