Prototype 10.0: Η νέα ταυτότητα του Homewood Suites by Hilton

28-04-21 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Τη νέα του ταυτότητα, Prototype 10.0, παρουσίασε το βραβευμένο brand της Hilton, Homewood Suites by Hilton, Hilton. Πρόκειται για έναν εντελώς καινούριο, πρωτότυπο σχεδιασμό σουίτας που θα λειτουργήσει το 2023 και έχει ως σκοπό να υπερκαλύψει τις ανάγκες των επισκεπτών, οι οποίοι προσδοκούν τις ανέσεις ενός σύγχρονου σπιτιού.

Από πλευράς του, ο Rick Colling, επικεφαλής της εταιρείας, Homewood Suites by Hilton, δήλωσε ενθουσιασμένος για την παρουσίαση του Prototype 10.0, το οποίο αναβαθμίζει την  30χρονη κληρονομιά των Homewood Suites. Ο κ. Colling επεσήμανε ότι ο εκσυγχρονισμός του brand έχει ως στόχο να ανταποκριθεί  στις εξελισσόμενες ανάγκες των επισκεπτών, οι οποίοι επιζητούν λειτουργικότητα, ευελιξία και φροντίδα, είτε η διαμονή τους είναι μικρής, είτε μεγάλης διάρκειας.

Το 2019, ως μέρος της 30ετούς επετείου των Homewood Suites, το brand ολοκλήρωσε τη διαμόρφωση των ξενοδοχείων, εκσυγχρονίζοντας τόσο τους κοινόχρηστους, όσο και τους εσωτερικούς χώρους στις σουίτες, με το νέο πρότυπο να αξιοποιεί τα βασικά στοιχεία της εν λόγω ανανέωσης.

Ειδικότερα,  το Prototype 10.0 αποφέρει μείωση του χώρου από 2,49 στρέμματα σε 2,36 στρέμματα, αυξάνοντας τον καθαρό κτιριακό χώρο και κατ’ επέκταση τον αριθμό των σουιτών, από 121 σουίτες σε 131 σουίτες, ενώ παράλληλα βελτιώνονται οι γαστρονομικές επιλογές, δημιουργώντας πρόσθετα έσοδα.

Τα κυριότερα στοιχεία του νέου προτύπου, περιλαμβάνουν τα εξής:

Νέος τύπος σουίτας: Η King Efficiency Suite, επιφάνειας, είναι ένας νέος τύπος σουίτας που αντιπροσωπεύει έως και το 30% της δυναμικότητας του καταλύματος. Διαθέτει πολλά από τα χαρακτηριστικά μιας πλήρους σουίτας, όπως εξοπλισμένη κουζίνα, χώρο εργασίας, σαλόνι, λουτρό και wc. Μπορεί να προσφερθεί για ανεξάρτητες κρατήσεις, ενώ έχει τη δυνατότητα να λειτουργήσει ως σουίτα σύνδεσης για να φιλοξενήσει μεγαλύτερο αριθμό ατόμων, καθώς και οικογένειες.

Αναβαθμισμένοι κοινόχρηστοι χώροι: Το Prototype 10.0  διαθέτει ανανεωμένο γυμναστήριο και διπλάσιο χώρο πλυντηρίων ώστε να ανταποκρίνεται στην «οικιακή» εμπειρία που περιμένουν οι επισκέπτες. Οι νέοι κοινόχρηστοι χώροι συμβάλλουν στην προώθηση της εμπειρίας των επισκεπτών, προσφέροντάς τους έναν χώρο για να χαλαρώσουν και να απολαύσουν τον καφέ ή το ποτό τους.  Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να αξιοποιήσουν το Backyard, έναν πλήρως επανασχεδιασμένο χώρο που μεταξύ άλλων προσφέρει  πολυτελή τραπέζια πικνίκ και χώρο αναψυχής.

Χώρος αποθήκευσης: Ο νέος χώρος ευέλικτης αποθήκευσης επιτρέπει στους επισκέπτες να απολαύσουν τη διαμονή τους χωρίς ακαταστασία,  αποθηκεύοντας μεγάλα αντικείμενα όπως ποδήλατα, κλαμπ γκολφ, σκι, καροτσάκια και μεγάλες βαλίτσες έξω από τις σουίτες τους.

Επιλογές αγοράς φαγητού και ποτού: Ο χώρος του λόμπι παρέχει στους επισκέπτες περισσότερες επιλογές και έλεγχο, προσφέροντας παράλληλα στους ιδιοκτήτες την ευκαιρία για περισσότερα έσοδα. Οι νέες δυνατότητες περιλαμβάνουν ειδικά ποτά σε στιλ barista που παρασκευάζονται στο χώρο της ρεσεψιόν, προετοιμασία υγιεινών γευμάτων και σαλάτες από το παράπλευρο Suite Shop, καθώς και ειδική εγκατάσταση μπύρας και κρασιού.  

Σημειώνεται ότι τα μέλη του Hilton Honors έχουν πρόσβαση σε άμεσα προνόμια, όπως είναι για παράδειγμα η εξαργύρωση πόντων για την κράτησή τους, η έκπτωση μέλους, η χρήση της εφαρμογής Hilton Honors για κινητά, όπου τα μέλη μπορούν να κάνουν check-in, να επιλέξουν το δωμάτιό τους και να έχουν πρόσβαση σε αυτό χρησιμοποιώντας ψηφιακό κλειδί.

Καθώς το Homewood Suites by Hilton ανταποκρίνεται στις νέες συνθήκες που διαμόρφωσε η πανδημία του κορωνοϊού, προσάρμοσε ορισμένες υπηρεσίες και παροχές ώστε να συμμορφώνεται με τις οδηγίες για την υγεία και την ασφάλεια από τις κατά τόπους κυβερνήσεις. Τέλος, το Homewood Suites by Hilton συμμετέχει στο πρόγραμμα Hilton CleanStay με το Lysol Protection για να προσφέρει ένα καθορισμένο πρότυπο καθαριότητας και απολύμανσης, καθ’ όλη τη διάρκεια της εμπειρίας φιλοξενίας. 

 

 
 
 

 
 

διαβάστε ακόμα

Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι
In –Edit, Φεστιβάλ Μουσικών Ταινιών στη Θεσσαλονίκη
Ανακαίνιση του κτηρίου της πρώην Φοιτητικής Εστίας του Παντείου - λειτούργησε αρχικά ως ξενοδοχείο
Αδελφοποίηση του δήμου Αίγινας με τον δήμο Tarpon Springs στη Φλόριντα
Σαντορίνη: Οι τρεις αιτίες για την κατολίσθηση στη Θηρασιά – Τι εκτίμησε ο Λέκκας
Αεροδρόμιο Σητείας | Ο καλύτερος Μάρτιος & το καλύτερο α' τρίμηνο των τελευταίων 9 ετών
Ξενοδοχείο μετατρέπεται σε επιπλωμένα διαμερίσματα στο Πευκί - Αποκατάσταση διατηρητέων με τουριστική χρήση στην Αίγινα
Δήμος Βιάννου | Μέτρα για τη λειψυδρία - Stop στις νέες πισίνες
Προορισμοί: ‘Εκθεση Φωτογραφίας στον Βόλο
Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος στον Κόζιακα