Kempinski Fit Room: Νέα κατηγορία δωματίου που συνδυάζει το ταξίδι με τη φυσική κατάσταση

19-04-21 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Βερολίνο, Μόναχο, Ντουμπάι, Σαγκάη: Αυτοί είναι οι πρώτοι προορισμοί στους οποίους τα Kempinski Hotels προσφέρουν μία νέα κατηγορία δωματίων, το Kempinski Fit Room, σε συνεργασία με την Technogym, επίσημο προμηθευτή των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ενισχύοντας τη μακροχρόνια συνεργασία τους, τα δύο brands προσφέρουν μια καινοτόμα λύση ευεξίας για ταξιδιώτες σε όλο τον κόσμο. Οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν απευθείας κράτηση για ένα Fit Room, το οποίο τους δίνει τη δυνατότητα να προπονούνται  στο δωμάτιο αλλά και να απολαμβάνουν εξατομικευμένες υπηρεσίες γυμναστικής κατόπιν απαιτήσεως.  

Κάθε Kempinski Fit Room είναι εξοπλισμένο με Technogym Bike και Technogym Case, προσφέροντας πρόσβαση σε επιλογές ψηφιακής  εκπαίδευσης και εσωτερικά μαθήματα ποδηλασίας. Τα μαθήματα τα οποία συνοδεύονται από μουσική και φώτα, διατίθενται όλο το 24ωρο,  απευθείας από την κονσόλα του ποδηλάτου. Η λύση fit-room επιτρέπει στους επισκέπτες να εκπαιδεύονται σύμφωνα με τις ατομικές προτιμήσεις τους στο δωμάτιό τους, είτε ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους, είτε για αναψυχή. Με περισσότερα από 35 χρόνια εμπειρίας και έρευνας, η Technogym παρέχει λύσεις εκπαίδευσης συνδυάζοντας σχεδιασμό, λειτουργικότητα και ψηφιακό περιεχόμενο με οθόνη HD, προπονώντας όλο το σώμα. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν τα αγαπημένα τους μαθήματα από την ολοκληρωμένη βιβλιοθήκη βάσει του προτιμώμενου εκπαιδευτή, του τύπου προπόνησης, της γλώσσας και της μουσικής.

Μια επιπλέον επιλογή κατά τη διάρκεια του ταξιδιού είναι το TECHNOGYM CASE που περιλαμβάνει μια έξυπνη γκάμα εργαλείων, λειτουργικά συσκευασμένη, η οποία συμπληρώνεται από βιβλιοθήκη με εκπαιδευτικά βίντεο. Επιπλέον, χρησιμοποιώντας τον QR κωδικό, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν την προπόνησή τους απευθείας στο κινητό τους τηλέφωνο, υπό την καθοδήγηση ενός εικονικού εκπαιδευτή.  

Σχετικά, ο κ. Marc Feller, Διευθυντής Εμπειρίας Πελατών ανέφερε ότι η τάση προς την ευεξία και την υγεία, η οποία αυξάνεται σταθερά τα τελευταία χρόνια, σίγουρα θα ενταθεί στο μέλλον. Με τη νέα κατηγορία δωματίου, τα ξενοδοχεία επιδιώκουν να ικανοποιήσουν την ανάγκη των επισκεπτών  να παραμείνουν σε φόρμα και να ακολουθήσουν μια τέλεια προπόνηση, χωρίς να χρειάζεται να φύγουν από το ξενοδοχείο. Το Kempinski Fit Room είναι ένα σημαντικό μέρος της εταιρικής στρατηγικής για την ευεξία και τη βιωσιμότητα και συμπληρώνει την πρόσφατα ολοκληρωμένη απόκτηση όλων των μετοχών του παρόχου σπα Resense.

Τέλος, ο κ. Feller τόνισε ότι μόλις οι επισκέπτες μπορέσουν να ταξιδέψουν και πάλι σε περισσότερα μέρη του κόσμου, τα Kempinski Hotels θα είναι σε θέση να προσφέρουν τον νέο τύπο δωματίου σε ακόμη περισσότερους προορισμούς. 

 

διαβάστε ακόμα

Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός
Η κοινοπραξία με επικεφαλής την Certares αναλαμβάνει τις χρηματοοικονομικές υποχρεώσεις της FTI GROUP
Global Traveler: Η Ελλάδα καλύτερος προορισμός Ιστορικών Ατραξιόν στον κόσμο – Βραβεία για Μύκονο και Σαντορίνη
ΠΟΞ προς Booking: Παραβιάζεται το νόμιμο δικαίωμα των Ελληνικών ξενοδοχείων στις προκαταβολές
Με πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air θα ταξιδέψει το Άγιο Φως σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας
ΔΥΠΑ | Ενεργοποιήθηκαν 8.575 επιταγές κοινωνικού τουρισμού τον Απρίλιο
Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΣΕΤΚΕ
MyCoast: | Η νέα ψηφιακή εφαρμογή για την τήρηση της νομιμότητας σε αιγιαλό και παραλίες
Τουρισμός | "Διασκεδάστε με σεβασμό" στις Βαλεαρίδες Νήσους - η νέα καμπάνια για υπευθυνότητα των τουριστών
Έρευνα: Μεγαλώνει το «παράθυρο» κρατήσεων στα ταξίδια – Η Ευρώπη πρωταθλήτρια