Ανοίγει τον Ιούνιο το πολυτελές ξενοδοχείο Cove Paros

15-04-21 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Με μοναδική αισθητική και Κυκλαδίτικη ομορφιά ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες του τον Ιούνιο του 2021 στην Πάρο το ξενοδοχείο Cove Paros.

Το Cove Paros που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τη Νάουσα, όπου χτυπά η καρδιά της Πάρου. Πρόκειται για ένα boutique ξενοδοχείο που ξεχωρίζει για την minimal αισθητική του, που επικρατεί στις 45 κομψές σουίτες, 

Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι Cove Signature Suites, μια εξαιρετική συλλογή από 5 σουίτες με πρωτοποριακή αισθητική, στις οποίες ο εξωτερικός χώρος αποτελεί συνέχεια του εσωτερικού. Σε ατμόσφαιρα απόλυτης ιδιωτικότητας και high-end παροχών, ο επισκέπτης γίνεται ένα με την πάρια γη, πάνω στην ειδυλλιακή παραλία της περιοχής. Οι σουίτες διαθέτουν επίσης ιδιωτικές πισίνες, ενώ είναι ιδανικές τόσο για οικογενειακές διακοπές, όσο και για μια lifestyle καλοκαιρινή απόδραση.

Τη γαστρονομική πρόταση του ξενοδοχείου έχει επιμεληθεί ο Γκίκας Ξενάκης, λάτρης και δημιουργός της νέας ελληνικής κουζίνας, βραβευμένος με Χρυσούς Σκούφους και Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας για το εστιατόριο Aleria και αναγνωρισμένος ως Σεφ της Χρονιάς για το 2020 σύμφωνα με τον διεθνή γαστρονομικό οδηγό Gault & Millau. Φέτος το καλοκαίρι, ρίχνει αγκυροβόλιο στη Νάουσα, συστήνοντας το εστιατόριο “Raδa”, που βρίσκεται επάνω στην παραλία.

“Ανυπομονούμε όλοι πολύ για τη φετινή σεζόν στο νησί.“ δήλωσε η κυρία Γιούλη Παπαϊωάννου, ιδιοκτήτρια του Cove Paros. “Η αρχιτεκτονική αισθητική και οι αξίες που χαρακτηρίζουν ολόκληρη την ομάδα του Cove Paros έρχονται σε απόλυτη αρμονία με τη ζεστή ατμόσφαιρα, την φιλόξενη διάθεση και την αγάπη για το νησί της Πάρου και τις παραδόσεις του. Ένας boutique προορισμός που στόχο έχει να συστήσει την αυθεντική τοπική κοινότητα σε high profile επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Μια αξεπέραστη εμπειρία σε ένα από τα ωραιότερα ελληνικά νησιά, που σηματοδοτεί το νέο ξεκίνημα για τον ελληνικό τουρισμό, έπειτα από την απαιτητική προηγούμενη σεζόν”.

διαβάστε ακόμα

«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο
Δωρεά του IKOS Olivia για τους Αγώνες Ποδηλασίας στον Πολύγυρο
Προβολή του Δήμου Αριστοτέλη και της Χαλκιδικής στη Γαλλία
Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός
Η κοινοπραξία με επικεφαλής την Certares αναλαμβάνει τις χρηματοοικονομικές υποχρεώσεις της FTI GROUP
Global Traveler: Η Ελλάδα καλύτερος προορισμός Ιστορικών Ατραξιόν στον κόσμο – Βραβεία για Μύκονο και Σαντορίνη
ΠΟΞ προς Booking: Παραβιάζεται το νόμιμο δικαίωμα των Ελληνικών ξενοδοχείων στις προκαταβολές
Με πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air θα ταξιδέψει το Άγιο Φως σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας
ΔΥΠΑ | Ενεργοποιήθηκαν 8.575 επιταγές κοινωνικού τουρισμού τον Απρίλιο
Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΣΕΤΚΕ