Cook's Club: Μία επιστροφή και μια νέα προσθήκη ελληνικών ξενοδοχείων

13-04-21 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Στο brand lifestyle ξενοδοχείων Cook's Club που ανήκει στον όμιλο Fosun, επιστρέφουν αυτό το καλοκαίρι το Cook's Club Hersonissos στην Κρήτη, καθώς και το Cook's Club Adakoy στην Τουρκία, τα οποία λειτουργούσαν πρόσφατα με διαφορετικές επωνυμίες.

Ταυτόχρονα, έχει προγραμματιστεί το άνοιγμα του Cook's Club Ialysos στη Ρόδο για το 2022, όπως δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του ξενοδοχειακού τμήματος του Fosun Tourism Group, Alessandro Dassi.

Ο όμιλος επενδύει στο brand concept και το μάρκετινγκ προκειμένου να αναπτύξει τα Cook's Club σε ένα παγκόσμιο brand και να διευρύνει το χαρτοφυλάκιό τους από τη Ευρώπη μέχρι τη Β. Αφρική και την Ασία.

Τα ξενοδοχεία του brand, τα οποία είναι διαθέσιμα, μεταξύ άλλων, μέσω των τουρ οπερέιτορ TUI, Schauinsland και DER Touristik, βρίσκονται στην Τουρκία, την Ελλάδα, την Ισπανία, τη Βουλγαρία και την Αίγυπτο.

Σύμφωνα με τον κ. Dassi, κοινό χαρακτηριστικό των ξενοδοχείων που ενσωματώνονται στο brand είναι η «Καντίνα», ένα εστιατόριο με διεθνή street food κουζίνα που περιλαμβάνει διαφορετικές τοπικές σπεσιαλιτέ.

Η Fosun διαθέτει επίσης το brand Casa Cook που προσφέρει πολυτελή διαμονή και προς το παρόν αποτελείται από 2 ξενοδοχεία στη Ρόδο και το El Gouna. Δύο πρώην Casa Cook ξενοδοχεία στην Ίμπιζα και την Κω λειτουργούν πλέον με το brand Oku.

διαβάστε ακόμα

Ο τουρισμός εισέφερε 215 δισ. ευρώ στην οικονομία της Ιταλίας το 2023
Τουρκικός τουρισμός | Ρεκόρ αφίξεων το α' 4μηνο στην Αττάλεια
Πεζοπορικές ξεναγήσεις στο Βόλο από το Μάιο έως το Σεπτέμβριο
Προβολή της Αθήνας και της Σκύρου σε γερμανόφωνο περιοδικό
Η AEGEAN και η Olympic Air μετέφεραν το Άγιο Φως στην ελληνική επικράτεια
Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε γαστρονομική εκδήλωση στο Βουκουρέστι
Δράσεις για την τουριστική προβολή της Ελλάδας σε Σουηδία και Ελβετία
Ξενοδοχεία | Ποιο είναι το τίμημα του Πόρτο Καρράς;
Οι αεροπορικές εταιρείες βαρέθηκαν να επωμίζονται το κόστος άλλων
Υπερ- τουρισμός | Ο τουριστικός τομέας δεν πρέπει να αγνοήσει τις διαμαρτυρίες των ντόπιων