Αέρας "Ίμπιζα" στη Μύκονο με το νέο Destino Pacha Mykonos, το πρώτο ξενοδοχείο του brand εκτός Ισπανίας (video)

10-02-21 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Ο όμιλος Pacha Group με έδρα στην Ίμπιζα που έχει ταυτιστεί με τη διασκέδαση, την πολυτέλεια και την ποιότητα στους κλάδους της μουσικής, της διασκέδασης, των αρωμάτων, της μόδας και της φιλοξενίας, ανακοίνωσε το άνοιγμα του πρώτου ξενοδοχείου του εκτός Ισπανίας, στη Μύκονο.

Πρόκειται για το πολυτελές resort Destino Pacha Mykonos (αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία του την 1η Ιουνίου του 2021), το οποίο θα διαθέτει 34 δωμάτια ανάμεσα στα οποία και έξι σουίτες με θέα τη θάλασσα, σε περιβάλλον που συνδυάζει λευκούς τοίχους, φυσικό ξύλο, πέτρα, λινά υφάσματα και γυαλί που εξασφαλίζει θέα στο Αιγαίο Πέλαγος.

Το ξενοδοχεία συνδυάζει την παραδοσιακή μυκονιάτικη αρχιτεκτονική με πινελιές του σύγχρονου ντιζάιν και παραμένει πιστό την αύρα της Ίμπιζα.

Θα διαθέτει εστιατόριο, μπαρ όπου θα παίζουν DJ παγκόσμιας φήμης αλλά και ντόπιοι, πισίνα, πρόγραμμα ευεξίας και γιόγκα.

Εκτός από το Destino Pacha, ο όμιλος φέρνει στη Μύκονο και την εμπειρία εστίασης Lío. Μετά την είσοδο του brand στο Λονδίνο και τη Σαρδηνία, το κόνσεπτ για το οποίο είναι υπεύθυνος ο δημιουργικός διευθυντής Joan Gracia έρχεται στη Μύκονο σε μόνιμη βάση, και θα συνδυάζει θεματικές παραστάσεις με τη γαστρονομία.

Το Destino Pacha Mykonos σηματοδοτεί την αρχή της διεθνούς επέκτασης του brand και η ατμόσφαιρα διασκέδασης της Μυκόνου ταιριάζει απόλυτα με τη γενέτειρα των Destino και Lío, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου, Nick McCabe.

Έχει ανακοινωθεί επίσης το άνοιγμα του νέου μπουτίκ ξενοδοχείου Casa Pacha Formentera και θα ακολουθήσουν και νέα ξενοδοχεία μέσα στο 2022.

Δείτε το teaser για το Pacha Mykonos...

διαβάστε ακόμα

«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο
Δωρεά του IKOS Olivia για τους Αγώνες Ποδηλασίας στον Πολύγυρο
Προβολή του Δήμου Αριστοτέλη και της Χαλκιδικής στη Γαλλία
Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός
Η κοινοπραξία με επικεφαλής την Certares αναλαμβάνει τις χρηματοοικονομικές υποχρεώσεις της FTI GROUP
Global Traveler: Η Ελλάδα καλύτερος προορισμός Ιστορικών Ατραξιόν στον κόσμο – Βραβεία για Μύκονο και Σαντορίνη
ΠΟΞ προς Booking: Παραβιάζεται το νόμιμο δικαίωμα των Ελληνικών ξενοδοχείων στις προκαταβολές
Με πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air θα ταξιδέψει το Άγιο Φως σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας
ΔΥΠΑ | Ενεργοποιήθηκαν 8.575 επιταγές κοινωνικού τουρισμού τον Απρίλιο
Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΣΕΤΚΕ