ONOMA Hotel: Άνοιξε το πρώτο smart hotel στην Ελλάδα

27-01-21 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Το ONOMA Hotel, το πρώτο smart hotel στην Ελλάδα με το όνομά σου άνοιξε τις πόρτες του στη Θεσσαλονίκη. Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε κομβικό σημείο της Θεσσαλονίκης, μια ανάσα από τον σιδηροδρομικό σταθμό.

Με χωρητικότητα 83 δωματίων και συνολικά 164 κλινών, το ONOMA Hotel είναι το νεότερο μέλος πέντε αστέρων του oμίλου Anatolia Hospitality.

Το ONOMA δεν είναι μόνο ένα καινοτόμο ξενοδοχειακό concept. Το ONOMA θέλει να γνωρίζει τους επισκέπτες του προσωπικά, να τους φωνάζει με το όνομά τους, που σημαίνει να ξέρει τι τους αρέσει και τι ονειρεύονται να ζήσουν. Όλα αυτά πραγματοποιούνται μέσω έξυπνης τεχνολογίας, προσωποποιημένων εμπειριών και ζωηρής συναισθηματικής αλληλεπίδρασης σε ένα σύγχρονο, πολυτελές και φιλόξενο περιβάλλον.

Το προσωποποιημένο κομμάτι συνδυάζεται πάντα με τον προορισμό. Στο design χρησιμοποιήθηκαν τοπικοί street artists αλλά και η τοπική γαστρονομία (with a twist!) της Θεσσαλονίκης.

Τo ONOMA Hotel είναι οι composers, τα δωμάτια εμπειρίας, το Good Mood Food Restaurant, ο Seeker, το Street Art Bar και Cloud Bar, το HomeWORK. 

Composers | Οι Composers είναι εδώ για να διευκολύνουν και να αναβαθμίζουν το πως βιώνει κάποιος το ξενοδοχείο. Θα τους βρείτε εύκολα, γιατί το «κόκκινο» τους ξεχωρίζει και προσδοκούν να γίνουν οι πιστοί σας φίλοι κατά τη διαμονή σας στο ΟΝΟΜΑ.

Room Experiences | Τα δωμάτιά είναι στο επίκεντρο της φιλοσοφίας του ξενοδοχείου και ανεβάζουν τη σύγχρονη άνεση σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Οι επισκέπτες μπορούν να αναβαθμίσουν το δωμάτιο σε experience areas με διαφορετικό concept όπως το gaming, wine ή photography, και να το ξεκλειδώσουν με το smart phone τους.

HomeWORK | Με σύγχρονη σπιτική διακόσμηση, το HomeWORK είναι ευέλικτος χώρος για business away from business.  

Cloud Bar | Το bar του 8ου ορόφου στο ONOMA Hotel έχει θέα 360ο προς την πόλη και διαθέτει τηλεσκόπιο.

Street Art Bar | Αγαπάμε το street art ως τρόπο έκφρασης της τοπικής κουλτούρας. Οι επισκέπτες μπορούν εδώ να δώσουν το όνομά τους στο tailor made cocktail τους. 

Good Mood Food Restaurant | Φαγητό που μας κάνει να νιώθουμε καλά. Αυτό είναι το μότο που οδηγεί τις γαστρονομικές αποστολές στο Good Mood Food Restaurant. 

Με παράδοση 90 ετών στο χώρο του τουρισμού και αφετηρία τη λειτουργία του Hotel Όλυμπος, του πρώτου της ξενοδοχείου στη Κομοτηνή, η Anatolia Hospitality διαθέτει σήμερα δύο πλήρως ανανεωμένα και ανακαινισμένα ιδιόκτητα Anatolia Hotels σε Θεσσαλονίκη και Κομοτηνή και το νέο πεντάστερο ξενοδοχείο ONOMA Hotel στη Θεσσαλονίκη. Παράλληλα, ο όμιλος διαχειρίζεται βίλες και πολυτελή διαμερίσματα στη Μύκονο (Senses Villas & Suites, Villa Petrolefko) και μια υπερπολυτελή βίλα στη Λευκάδα (Villa Veneziano) καθώς και το γραφείο εισερχόμενου τουρισμού ASIT (Anatolia Travel). Όραμα των ιδιοκτητών παραμένει η περαιτέρω ανάπτυξη της μέσω νέων συμφωνιών διαχείρισης (management contracts) ξενοδοχείων ή βιλών, μίσθωσης ή εξαγοράς νέων καταλυμάτων, δημιουργώντας αξία για τους πελάτες και τους συνεργάτες της.

διαβάστε ακόμα

Με πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air θα ταξιδέψει το Άγιο Φως σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας
ΔΥΠΑ | Ενεργοποιήθηκαν 8.575 επιταγές κοινωνικού τουρισμού τον Απρίλιο
Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΣΕΤΚΕ
MyCoast: | Η νέα ψηφιακή εφαρμογή για την τήρηση της νομιμότητας σε αιγιαλό και παραλίες
Τουρισμός | "Διασκεδάστε με σεβασμό" στις Βαλεαρίδες Νήσους - η νέα καμπάνια για υπευθυνότητα των τουριστών
Έρευνα: Μεγαλώνει το «παράθυρο» κρατήσεων στα ταξίδια – Η Ευρώπη πρωταθλήτρια
Έντονη ζήτηση για ταξίδια στην Αμερική το 2024
HolidayCheck: Εκδήλωση στην Κρήτη για την τοποθέτηση των ξενοδοχείων στις γερμανόφωνες αγορές
Ε.Ξ. Ρόδου | Αίτημα στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου για Τμήμα Σπουδών Φιλοξενίας στη Ρόδο
H Πάρος φιλοξένησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας OPTIMIST–U13