Η Robinson μετατρέπει δωμάτια με χαμηλή ζήτηση σε χώρους για εργαζόμενους επισκέπτες

27-10-20 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Η αλυσίδα ξενοδοχείων Robinson της TUI έχει ξεκινήσει να μετατρέπει τα οικογενειακά δωμάτια που προς το παρόν σημειώνουν χαμηλά επίπεδα ζήτησης, σε εργασιακούς χώρους με γραφείο, καρέκλα γραφείου και γρήγορο ίντερνετ. 

Η πρωτοβουλία εντάσσεται στην υλοποίηση της νέας φιλοσοφίας εργασίας, Workation @ Robinson, που συνδυάζει διακοπές με εργασία.

Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο των Robinson Club, Bernd Mäser., οι κρατήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει για τα δωμάτια αυτά, και οι χώροι έχουν ήδη διαμορφωθεί στο ξενοδοχείο Robinson Club Quinta da Ria στην Πορτογαλία. Πρόκειται να ακολουθήσουν στη συνέχεια τα Robinson Clubs Jandia Playa (Φουερτεβεντούρα), Nobilis (Τουρκία) or Cala Serena (Μαγιόρκα).

Η ιδέα πίσω από την κόνσεπτ Workation @ Robinson είναι ότι οι ταξιδιώτες μπορούν να αποδράσουν από τον κρύο και βροχερό καιρό και να συνδυάσουν το τερπνό μετά του ωφελίμου, επιλέγοντας διαμονή σε δωμάτια σε ήσυχες περιοχές, επιλεγμένα ειδικά για να ταιριάζουν στο κόνσεπτ και εξοπλισμένα σύμφωνα με τις προσδοκίες τους ώστε να γίνεται η εργασία τους ξεκούραστα.

Προσφέρονται επίσης πλήρως εξοπλισμένα συνεδριακά δωμάτια, εάν ζητηθούν, καθώς και επιπλέον τεχνολογίες και στήριξη ΙΤ έναντι χρέωσης. Επιπλέον οι επισκέπτες δεν χρειάζεται να πηγαίνουν για ψώνια ή να μαγειρεύουν και θα μπορούν να ασχολούνται απρόσκοπτα με την εργασία τους.

Μετά την εργασία, σύμφωνα με το κόνσεπτ υγιεινής για τον κορωνοϊό, προσφέρονται προγράμματα γυμναστικής και ευεξίας, γαστρονομίας και διασκέδασης με ζωντανή μουσική και σόου στο θέατρο του club. 

Η προσφορά απευθύνεται κυρίως σε επισκέπτες που θα εργαστούν για μεγάλο χρονικό διάστημα και που επιθυμούν να απολαμβάνουν παράλληλα μια ατμόσφαιρα διακοπών.

Οι τιμές ξεκινούν από 67 ευρώ το άτομο ανά διανυκτέρευση σε δίκλινο δωμάτιο, και οι μεμονωμένες υπηρεσίες προσφέρονται έναντι χρέωσης. 

διαβάστε ακόμα

«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο
Δωρεά του IKOS Olivia για τους Αγώνες Ποδηλασίας στον Πολύγυρο
Προβολή του Δήμου Αριστοτέλη και της Χαλκιδικής στη Γαλλία
Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός
Η κοινοπραξία με επικεφαλής την Certares αναλαμβάνει τις χρηματοοικονομικές υποχρεώσεις της FTI GROUP
Global Traveler: Η Ελλάδα καλύτερος προορισμός Ιστορικών Ατραξιόν στον κόσμο – Βραβεία για Μύκονο και Σαντορίνη
ΠΟΞ προς Booking: Παραβιάζεται το νόμιμο δικαίωμα των Ελληνικών ξενοδοχείων στις προκαταβολές
Με πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air θα ταξιδέψει το Άγιο Φως σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας
ΔΥΠΑ | Ενεργοποιήθηκαν 8.575 επιταγές κοινωνικού τουρισμού τον Απρίλιο
Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΣΕΤΚΕ