Άνοιξε το Galaxy Bar & Restaurant στο Hilton της Αθήνας

30-07-20 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Άνοιξε ξανά το εντυπωσιακό rooftop bar της Αθήνας, Galaxy Bar & Restaurant στον τελευταίο όροφο του Hilton. Με φαντασμαγορική θέα, μεγάλη ποικιλία σε signature cocktails, sushi bar και ενδιαφέρουσες επιλογές για δείπνο, έρχεται να προσδώσει μια κοσμοπολίτικη αύρα στις ζεστές Αθηναϊκές νύχτες του καλοκαιριού, ξεκινώντας από τις 6 το απόγευμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από τα κοκτέιλ με βάση ελληνικά προϊόντα, τα signature cocktail και τα κοκτέιλ από παλαιωμένα αποστάγματα, στον κατάλογο του Galaxy κατέχουν σημαντική θέση η μοριακή μιξολογία, τεχνικές sous vide και ζυμώσεις. Το δείπνο σερβίρεται πλέον στο χώρο του bar, κάτι που ενισχύει την κεφάτη διάσταση ενός bar-restaurant. Ο Executive Chef του ξενοδοχείου Κώστας Αθανασίου και ο Chef του Galaxy Γιώργος Καπέρδας παρουσιάζουν ένα σφιχτό και καλοδουλεμένο μενού, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων χταπόδι με γλυκό τσίλι και κρέμα από καρύδα, μάνγκο και ταμάρινδο, σαλάτα με προσούτο Ευρυτανίας και πεπόνι, χτένι με τραγανή κινόα και πίκλες αχλαδιού, μοσχαρίσιο burger με πάπια κονφί και τυρί mimolette και κριθαρότο με φιλέτο σκορπίνας, κρόκο Κοζάνης και δενδρολίβανο.

Τo Galaxy Bar & Restaurant εφαρμόζει τα προηγμένα πρωτόκολλα υγιεινής και ασφάλειας της Hilton.  Τέλος, το προσωπικό είναι άρτια εκπαιδευμένο για να καθοδηγεί τους πελάτες όπου χρειάζεται, ώστε να απολαμβάνουν ένα απόλυτα ασφαλές και υγιεινό περιβάλλον.

διαβάστε ακόμα

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε γαστρονομική εκδήλωση στο Βουκουρέστι
Δράσεις για την τουριστική προβολή της Ελλάδας σε Σουηδία και Ελβετία
Ξενοδοχεία | Ποιο είναι το τίμημα του Πόρτο Καρράς;
Οι αεροπορικές εταιρείες βαρέθηκαν να επωμίζονται το κόστος άλλων
Υπερ- τουρισμός | Ο τουριστικός τομέας δεν πρέπει να αγνοήσει τις διαμαρτυρίες των ντόπιων
Τουρισμός 2024 | Sunvil: Το μεγαλύτερο ελληνικό πρόγραμμα στο Ηνωμένο Βασίλειο με 61 νησιά
Έκθεση φωτογραφιών για τη δράση του John D.S. Pendlebury στη Μάχη της Κρήτης
Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά: Η Περίπτωση των Μάηδων της Μακρινίτσας
«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο
Δωρεά του IKOS Olivia για τους Αγώνες Ποδηλασίας στον Πολύγυρο