Η εταιρεία «Selected Hideaways» επανεκκινεί τα συνεργαζόμενα καταλύματά της

20-07-20 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Η εταιρεία «Selected Hideaways» www.selectedhideaways.com επανεκκινεί τα ξενοδοχεία και τις βίλες που διαχειρίζεται έχοντας προετοιμαστεί και προσδοκώντας στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα την φετινή ιδιαίτερη και αναμφίβολα δύσκολη τουριστική χρονιά, διασφαλίζοντας παράλληλα και πάνω απ’ όλα, τις υψηλότερες προδιαγραφές στο χώρο των τουριστικών υπηρεσιών.

Η εταιρεία διαχειρίζεται με αποδεδειγμένη επιτυχία περισσότερα από 60 ξενοδοχεία και βίλες στις τουριστικά δημοφιλέστερες περιοχές της χώρας, όπως η Αθήνα, η Σαντορίνη, η Μύκονος, οι Σπέτσες, η Σκιάθος, η Μήλος, η Λευκάδα και η Ρόδος, ενώ αναπτύσσεται παράλληλα και στο εξωτερικό, με σκοπό και στόχο τη δημιουργία πακέτων hoping - island στα νησιά με κέντρο την Αθήνα.

Πιστοί στους στόχους των Co-Founders της εταιρίας, των κυρίων Πατηνιώτη Ανδρέα, Κυρίτση Παναγιώτη και Σταμάτη Κυριάκο, οι οποίοι είναι όλοι επιτυχημένοι επαγγελματίες του τουρισμού, επιχειρεί και φέτος να επεκταθεί σε ξενοδοχειακές μονάδες σε άλλα νησιά, ώστε να διαμορφώσει συνδυαστικά πακέτα διαμονής για την ενδυνάμωση του τουριστικού προϊόντος της εταιρείας και την υποστήριξη των συνεργατών της.

Παρά τους προβληματισμούς της φετινής χρονιάς, η εταιρεία «Selected Hideaways» πιστή στους αρχικούς σκοπούς της, συνεχίζει να αναπτύσσεται με την προσθήκη ξενοδοχείων στη βάση του νέου επιχειρηματικού concept της, που βασίζεται στη φιλοσοφία ανάπτυξης συνεργειών μεταξύ των ξενοδοχείων ως προς την στρατηγική πωλήσεων, το online marketing και την επικοινωνία αλλά και τα συστήματα loyalty μεταξύ των μονάδων, με στόχο την περαιτέρω ενδυνάμωση τους έναντι των ιδιαιτεροτήτων της φετινής χρονιάς, αλλά και των γενικότερων αλλαγών που συντελούνται και πρόκειται να συντελεστούν στο χώρο του τουρισμού.

Στο ίδιο πλαίσιο της ενίσχυσης των προϊόντων της, η εταιρεία «Selected Hideaways» ήταν παρούσα στην πρόσφατη εκδήλωση στην Σαντορίνη για την επανεκκίνηση του ελληνικού τουρισμού στην οποία ήταν προσκεκλημένοι δεκάδες εκπρόσωποι διεθνών Μέσων Ενημέρωσης.

Κατά την διάρκεια της επιτυχημένης εκδήλωσης, οι συνιδρυτές της εταιρείας είχαν χρήσιμες και ουσιαστικές συναντήσεις με κυβερνητικά στελέχη και παράγοντες του τουρισμού της χώρας μας, όπως με τον Υπουργό Τουρισμού κ. Θεοχάρη, ενώ άκρως εποικοδομητική ήταν η συνάντησή με τον Υφυπουργό Τουρισμού κ. Κόνσολα του οποίου η εμπειρία στο χώρο, παρείχε πολύτιμες πληροφορίες στην εταιρεία.  

 

 

 

Παρά τις φετινές ιδιαιτερότητες, η έμπρακτη στήριξη της εταιρείας «Selected Hideaways» στο χώρο είναι δεδομένη κι ενισχύεται, γεγονός που αποδεικνύεται από την πρόσφατη συνεργασία που προέκυψε μέσα στην κρίση, με νέο προορισμό στη Λευκάδα!

 

διαβάστε ακόμα

Ξενοδοχεία | Ποιο είναι το τίμημα του Πόρτο Καρράς;
Οι αεροπορικές εταιρείες βαρέθηκαν να επωμίζονται το κόστος άλλων
Υπερ- τουρισμός | Ο τουριστικός τομέας δεν πρέπει να αγνοήσει τις διαμαρτυρίες των ντόπιων
Τουρισμός 2024 | Sunvil: Το μεγαλύτερο ελληνικό πρόγραμμα στο Ηνωμένο Βασίλειο με 61 νησιά
Έκθεση φωτογραφιών για τη δράση του John D.S. Pendlebury στη Μάχη της Κρήτης
Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά: Η Περίπτωση των Μάηδων της Μακρινίτσας
«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο
Δωρεά του IKOS Olivia για τους Αγώνες Ποδηλασίας στον Πολύγυρο
Προβολή του Δήμου Αριστοτέλη και της Χαλκιδικής στη Γαλλία
Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός