Άνοιξε το Domotel Agios Nikolaos με αυξημένα μέτρα προστασίας

09-07-20 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Το ξενοδοχείο Domotel Agios Nikolaos στα Σύβοτα Θεσπρωτίας άνοιξε ξανά τις πόρτες του στις 3 Ιουλίου 2020 και εγκαινίασε την καλοκαιρινή σεζόν έχοντας ως πρώτη προτεραιότητα την προστασία της υγείας φιλοξενουμένων και προσωπικού. 

Το resort ως μέλος του ομίλου Domotel Hotels & Resorts, εκτός από την τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτόκολλων που έχουν ανακοινωθεί από την πολιτεία,  εφαρμόζει επιπλέον ρυθμίσεις που αφορούν την διατήρηση των αποστάσεων ασφαλείας, την καθαριότητα και την απολύμανση όλων των χώρων καθώς και την εφαρμογή κανόνων προστασίας για την διακίνηση φαγητού και ποτού μέσα στο ξενοδοχείο. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν την διαμονή τους χωρίς κανένα άγχος καθώς η ομάδα του Domotel Agios Nikolaos φροντίζει για αυτούς καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής.

Η Domotel Hotels & Resorts, με ιστορία μεγαλύτερη των 15 ετών στη σημερινή της μορφή και κληρονομιά με δραστηριότητα στον κλάδο της φιλοξενίας από το 1965, αποτελεί μια αμιγώς ελληνική αλυσίδα lifestyle & boutique ξενοδοχείων που διαχειρίζεται επτά πολυτελείς ξενοδοχειακές μονάδες διαφορετικού τουριστικού ενδιαφέροντος σε προνομιακές και εύκολα προσβάσιμες με το αυτοκίνητο περιοχές της ηπειρωτικής Ελλάδας. Με ξενοδοχεία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Βόλο, Καρδίτσα, Αράχωβα, Σύβοτα και Παλαιό Άγιο Αθανάσιο (Καϊμάκτσαλαν). Η Domotel Hotels & Resorts διακρίνεται για τις προσωποποιημένες, high-end υπηρεσίες που προσφέρει στους επισκέπτες της, την υψηλή αισθητική των μονάδων της, την άψογη εξυπηρέτηση και τον επαγγελματισμό των εργαζομένων της.

διαβάστε ακόμα

«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο
Δωρεά του IKOS Olivia για τους Αγώνες Ποδηλασίας στον Πολύγυρο
Προβολή του Δήμου Αριστοτέλη και της Χαλκιδικής στη Γαλλία
Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός
Η κοινοπραξία με επικεφαλής την Certares αναλαμβάνει τις χρηματοοικονομικές υποχρεώσεις της FTI GROUP
Global Traveler: Η Ελλάδα καλύτερος προορισμός Ιστορικών Ατραξιόν στον κόσμο – Βραβεία για Μύκονο και Σαντορίνη
ΠΟΞ προς Booking: Παραβιάζεται το νόμιμο δικαίωμα των Ελληνικών ξενοδοχείων στις προκαταβολές
Με πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air θα ταξιδέψει το Άγιο Φως σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας
ΔΥΠΑ | Ενεργοποιήθηκαν 8.575 επιταγές κοινωνικού τουρισμού τον Απρίλιο
Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΣΕΤΚΕ