Accor: Καινούργια social media καμπάνια, που ψυχαγωγεί και εκπαιδεύει από το σπίτι

09-04-20 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Μια νέα παγκόσμια ψηφιακή καμπάνια ψυχαγωγίας ξεκίνησε η αλυσίδα Accor, με το πρόγραμμα ALL - Accor Live Limitless, που είναι o καθημερινός lifestyle οδηγός της αλυσίδας.

Στόχος της είναι να προσφέρει τη δυνατότητα στους επισκέπτες της Accor και στο ευρύ κοινό να απολαμβάνουν τα ενδιαφέροντά τους την τρέχουσα περίοδο και από το σπίτι, έχοντας υιοθετήσει έναν νέο τρόπο ζωής και εργασίας. Με το λανσάρισμα της νέας social media καμπάνιας #ALLatHome, τα μέλη του προγράμματος ALL, και όχι μόνο, θα ανακαλύψουν μια σειρά εντυπωσιακών, ενημερωτικών και εμπνευσμένων θεμάτων γύρω από τον αθλητισμό, τη γαστρονομία και την ψυχαγωγία. 

Ο Ian Di Tullio, Global Senior Vice President, Guest της Accor, ανέφερε χαρακτηριστικά: “Καθώς ο κόσμος έχει πατήσει προσωρινά το pause, επιθυμούμε οι επισκέπτες μας να συνεχίσουν να απολαμβάνουν τα ενδιαφέροντά τους από την άνεση του σπιτιού τους μέσα από μοναδικές ψηφιακές εμπειρίες και περιεχόμενο που δημιουργούν οι πρεσβευτές και οι συνεργάτες μας διεθνώς. Πιστεύουμε ότι σε αυτή την περίοδο μπορούμε να είμαστε όλοι μαζί ακόμα κι αν είμαστε χώρια”. 

Κάθε εβδομάδα, στις σελίδες Instagram και Facebook, το ALL θα προσφέρει αποκλειστικό περιεχόμενο και ζωντανές μεταδόσεις στα μέλη και στους επισκέπτες τους σε όλο τον κόσμο. Από συνεδρίες άσκησης με έμπειρους προπονητές, αποκλειστικά DJ sets που μεταδίδουν τον ρυθμό και masterclasses μαγειρικής από κορυφαίους chefs παγκοσμίως, το ψηφιακό περιεχόμενο του ALL έχει ως στόχο να ψυχαγωγήσει, να διεγείρει τις αισθήσεις και να διατηρήσει ζωντανό το αίσθημα της περιπέτειας. 

Δίνοντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες του Ομίλου να απολαμβάνουν τα ενδιαφέροντά τους στο σπίτι κατά τη διάρκεια της τρέχουσας περιόδου, το ALL θα προσφέρει ένα πλήθος ειδικών δραστηριοτήτων όπως: 

διαβάστε ακόμα

Η AEGEAN και η Olympic Air μετέφεραν το Άγιο Φως στην ελληνική επικράτεια
Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε γαστρονομική εκδήλωση στο Βουκουρέστι
Δράσεις για την τουριστική προβολή της Ελλάδας σε Σουηδία και Ελβετία
Ξενοδοχεία | Ποιο είναι το τίμημα του Πόρτο Καρράς;
Οι αεροπορικές εταιρείες βαρέθηκαν να επωμίζονται το κόστος άλλων
Υπερ- τουρισμός | Ο τουριστικός τομέας δεν πρέπει να αγνοήσει τις διαμαρτυρίες των ντόπιων
Τουρισμός 2024 | Sunvil: Το μεγαλύτερο ελληνικό πρόγραμμα στο Ηνωμένο Βασίλειο με 61 νησιά
Έκθεση φωτογραφιών για τη δράση του John D.S. Pendlebury στη Μάχη της Κρήτης
Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά: Η Περίπτωση των Μάηδων της Μακρινίτσας
«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο