Κορωνοϊός: Εικονικές υπηρεσίες spa από ξενοδοχεία ανά τον κόσμο

08-04-20 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Ακολουθώντας το παράδειγμα της απομακρυσμένης εργασίας, των συνεδρίων και των σχολείων, πολλά κέντρα σπα ανά τον κόσμο χρησιμοποιούν την εικονική πραγματικότητα για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους πελάτες τους.

Αντί της επίσκεψης σε ένα πραγματικό σπα, οι αναζητητές της πνευματικής ισορροπίας μπορούν να επισκεφτούν το εικονικό «στούντιο» του Aspen Shakti yoga στο Aspen, Colo., το οποίο παραδίδει δωρεάν μαθήματα γιόγκα και διαλογισμού, προσφέροντας στους συμμετέχοντες ευεξία και πνευματική ανάταση. Επιπλέον υπηρεσίες του σπα, αποτελούν προσωπικές συνεδρίες όπως εισαγωγή στο ρέϊκι και στις σαμανικές τεχνικές επούλωσης ενέργειας με ιδιωτικό δάσκαλο, σε τιμές που ξεκινούν από 175 δολάρια την ώρα.

Από πλευράς της, η ξενοδοχειακή αλυσίδα Six Senses Hotels Resorts Spas, η οποία διαθέτει 18 ξενοδοχεία και 30 κέντρα σπα σε όλο τον κόσμο, προτείνει νέες υπηρεσίες που περιλαμβάνουν online διδασκαλία στη γιόγκα, το διαλογισμό και τεχνικές εξισορρόπησης όπως είναι η ιαπωνική χαλάρωση στο δάσος.

Ως μία πιο ολοκληρωμένη πρόταση, το Hilton Head Health, το κέντρο απώλειας βάρους και ευεξίας στη Νότια Καρολίνα, ξεκίνησε ένα πρόγραμμα 16 εβδομάδων στο διαδίκτυο με περισσότερα από 70 βίντεο σχετικά με το μαγείρεμα και τη διατροφή, την άσκηση και την σωστή προετοιμασία του ύπνου, με τιμές που ξεκινούν από 14,99 δολάρια το μήνα.

Τέλος, καθώς η έννοια των ταξιδιών εστιάζει επί του παρόντος στην εικόνα, εταιρείες περιηγήσεων και εμπειριών αναρτούν εικονικές περιπατητικές  διαδρομές και διαδρομές τζόκινγκ, οι οποίες περνούν μέσα από αξιοθέατα πόλεων και όμορφες φυσικές τοποθεσίες, δημιουργώντας στους συμμετέχοντες την ψευδαίσθηση ότι βρίσκονται εκεί.

 

διαβάστε ακόμα

«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο
Δωρεά του IKOS Olivia για τους Αγώνες Ποδηλασίας στον Πολύγυρο
Προβολή του Δήμου Αριστοτέλη και της Χαλκιδικής στη Γαλλία
Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός
Η κοινοπραξία με επικεφαλής την Certares αναλαμβάνει τις χρηματοοικονομικές υποχρεώσεις της FTI GROUP
Global Traveler: Η Ελλάδα καλύτερος προορισμός Ιστορικών Ατραξιόν στον κόσμο – Βραβεία για Μύκονο και Σαντορίνη
ΠΟΞ προς Booking: Παραβιάζεται το νόμιμο δικαίωμα των Ελληνικών ξενοδοχείων στις προκαταβολές
Με πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air θα ταξιδέψει το Άγιο Φως σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας
ΔΥΠΑ | Ενεργοποιήθηκαν 8.575 επιταγές κοινωνικού τουρισμού τον Απρίλιο
Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΣΕΤΚΕ