Κορωνοϊός: Η πολιτική κρατήσεων και ακυρώσεων της Radisson Hotels

03-04-20 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Σε συνέχεια των πρόσφατων, αιφνίδιων εξελίξεων της πανδημίας του κορωνοϊού, η Radisson Hotels ενημερώνει  τους πελάτες της για τις νέες υγειονομικές διαδικασίες που ακολουθεί στα ξενοδοχεία της, καθώς και για τις νέες πολιτικές ακυρώσεων ή μεταθέσεων των παγκόσμιων κρατήσεων.

Η εταιρεία σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι όλα τα ξενοδοχεία της ενημερώθηκαν λεπτομερώς σχετικά με τα βασικά προπαρασκευαστικά και προληπτικά μέτρα υγιεινής, συμπεριλαμβανομένης της αυξημένης συχνότητας καθαρισμού και απολύμανσης, για τις διαδικασίες χειρισμού ύποπτων ή επιβεβαιωμένων περιπτώσεων κορωνοϊού, καθώς και για διαδικασίες ενδεχόμενης καραντίνας σε συνεργασία με τις κατά τόπους αρμόδιες αρχές.

Παράλληλα, η Radisson Hotels επισημαίνει ότι κάποια από τα ξενοδοχεία της ενδέχεται να αναστείλουν προσωρινά τη λειτουργία τους ή να σημειωθεί περιορισμός στις υπηρεσίες εστίασης, ψυχαγωγίας, άθλησης και άλλων παροχών, ανάλογα με τα ισχύοντα μέτρα στον εκάστοτε προορισμό.

Όσον αφορά στην επικαιροποιημένη πολιτική ακύρωσης, η εταιρεία προσφέρει δωρεάν τροποποιήσεις ή δωρεάν ακυρώσεις για όλες τις υπάρχουσες και νέες κρατήσεις, σε όλες τις χώρες και σε όλα τα ξενοδοχεία της παγκοσμίως, για διαμονές μέχρι τις 30 Ιουνίου 2020. Σημειώνεται ότι οποιαδήποτε τροποποίηση των υφιστάμενων κρατήσεων θα εξαρτηθεί από τη διαθεσιμότητα και τη διαφορά των τιμών. Οι τυχόν προκαταβολές πελατών ατομικών κρατήσεων, θα πιστώνονται και θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο ίδιο ξενοδοχείο για κρατήσεις έως 31 Μαρτίου 2021. 

Οι νέες κρατήσεις που γίνονται μεταξύ 1 Απριλίου και 30 Ιουνίου 2020 για οποιαδήποτε μελλοντική ημερομηνία άφιξης και για οποιονδήποτε προορισμό παγκοσμίως, μπορούν να τροποποιηθούν ή να ακυρωθούν χωρίς χρέωση μέχρι 24 ώρες πριν την ημερομηνία άφιξης, ακόμη και για τις κρατήσεις που αρχικά χαρακτηρίζονταν ως μη ακυρωτέες. Οι επισκέπτες που πραγματοποίησαν κρατήσεις μέσω ταξιδιωτικών πρακτορείων, μέσω του διαδικτύου ή ταξιδιωτικών πρακτόρων τρίτων συμβουλεύονται να επικοινωνήσουν άμεσα με τους πράκτορές τους.  Για κρατήσεις μετά τις 30 Ιουνίου 2020, ισχύει η κανονική πολιτική ακύρωσης.

Τέλος, τα ανωτέρω ισχύουν και για τις εκδηλώσεις και τα συνέδρια που είχαν προγραμματιστεί στα ξενοδοχεία της Radisson Hotels έως τις 30 Ιουνίου 2020.

 

 

 

 

διαβάστε ακόμα

Ξενοδοχεία | Ισχυρός επενδυτικός προορισμός η Αθήνα - για πρώτη φορά στο top10 των προτιμώμενων ευρωπαϊκών πόλεων
Ν.Χαρδαλιάς | Τουρισμός πολυτελείας: Συνεργασία της Αθήνας- Αττικής με το Ντουμπάι
Εορταστικό χωριό το Πεδίο του Άρεως από τα ερχόμενα Χριστούγεννα
Ευρωπαϊκός τουρισμός 2024 | Ποια σύννεφα σκιάζουν την ανάκαμψη - ETC: +14,3% οι ταξιδιωτικές δαπάνες
Φεστιβάλ Comic Con στη Θεσσαλονίκη
12ος Ποδηλατικός Γύρος Πεδιάδας
21η Ιππική Συνάντηση Μεσσαράς στο Ηράκλειο Κρήτης
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τραμπολίνο στην Αμαλιάδα
Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (DPA) | Η Ελλάδα υποδέχεται πανέτοιμη τους τουρίστες
Γαλάζια Σημαία 2024 | Πρωταθλήτρια επί 30 χρόνια η Ισπανία- δεύτερη η Ελλάδα