Μεγάλη προσφορά των αδερφών Δερβένη στο Κέντρο Υγείας και το ΕΚΑΒ Σκιάθου

28-03-20 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Η έννοια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης είναι διαδεδομένη στις επιχειρήσεις που μπορούν να προσφέρουν και είναι συνδεδεμένες στενά με το κοινωνικό σύνολο που δραστηριοποιούνται .

Όταν αυτή όμως εκδηλώνεται σε περιόδους σαν αυτή που περνάμε σαν χώρα όπου το δημόσιο σύστημα υγείας δοκιμάζει τις αντοχές του σε ανθρώπινα μέσα και εξοπλισμό αυθόρμητες κινήσεις και μάλιστα εξ’ ίδιας πρωτοβουλίας άνευ αιτήσεως όπως αυτή των αδερφών Δερβένη, του γνωστού ιστορικού και εμβληματικού ξενοδοχειακού συγκροτήματος SKIATHOS PALACE λαμβάνουν άλλη αξία .

Σύμφωνα με τον κ. Ευγενικό, διασώστη του ΕΚΑΒ Σκιάθου, μεγάλες ποσότητες αντισηπτικών επιφάνειας και χεριών, μάσκες προστασίας προσώπου, γάντια προστασίας χεριών , θερμόμετρο υπερύθρων, μαζί με ένα πλήρως εξοπλισμένο σάκο πρώτων βοηθειών μετά από εκτενή αναζήτησή της αγοράς και προσπάθεια ημερών βρέθηκαν – δεσμεύτηκαν και θα αποσταλούν εντός των ημερών στις δυο δημόσιες υπηρεσίες παροχής ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑΣ της ΣΚΙΑΘΟΥ , το Κέντρο Υγείας και το ΕΚΑΒ για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών τους σήμερα και μελλοντικά !

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΑΔΕΡΦΩΝ ΔΕΡΒΕΝΗ ΠΡΟΣ ΤΟ Κ.Υ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΒ ΣΚΙΑΘΟΥ

ΠΡΟΣ: Κ Υ ΣΚΙΑΘΟΥ-ΕΚΑΒ ΣΚΙΑΘΟΥ

Κύριοι,

Στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας μας ιδιοκτήτριας και διαχειριστρίας του ξενοδοχειακού συγκροτήματος SKIATHOS PALACE είμαστε διατεθειμένοι να καλύψουμε της ανάγκες σε είδη προσωπικής προστασίας του προσωπικού του ΚΥ Σκιάθου και των διασωστών του ΕΚΑΒ Σκιάθου για όλη την διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού στην χώρα μας.

Ήδη σας αποστείλαμε την πρώτη παραγγελία και σας ευχόμαστε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο σας! Παρακαλούμε να αποδεχτείτε την προσφορά μας ως ελάχιστη ένδειξη ευχαριστίας και ευγνωμοσύνης για το πολύτιμο έργο σας.

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΔΕΡΒΕΝΗΣ

Δ/ΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Πηγή: skiathoslife.gr

διαβάστε ακόμα

Υπερ- τουρισμός | Ο τουριστικός τομέας δεν πρέπει να αγνοήσει τις διαμαρτυρίες των ντόπιων
Τουρισμός 2024 | Sunvil: Το μεγαλύτερο ελληνικό πρόγραμμα στο Ηνωμένο Βασίλειο με 61 νησιά
Έκθεση φωτογραφιών για τη δράση του John D.S. Pendlebury στη Μάχη της Κρήτης
Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά: Η Περίπτωση των Μάηδων της Μακρινίτσας
«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο
Δωρεά του IKOS Olivia για τους Αγώνες Ποδηλασίας στον Πολύγυρο
Προβολή του Δήμου Αριστοτέλη και της Χαλκιδικής στη Γαλλία
Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός
Η κοινοπραξία με επικεφαλής την Certares αναλαμβάνει τις χρηματοοικονομικές υποχρεώσεις της FTI GROUP
Global Traveler: Η Ελλάδα καλύτερος προορισμός Ιστορικών Ατραξιόν στον κόσμο – Βραβεία για Μύκονο και Σαντορίνη