Ημέρα Καριέρας και Σεμινάριο στον Τουρισμό από τα “Xenos Hotels & Resorts”

17-02-20 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Με την υποστήριξη του Τμήματος Οικονομικής και Διοίκησης Τουρισμού και του Εργαστηρίου Τουριστικών Ερευνών και Μελετών του Πανεπιστημίου Αιγαίου, θα πραγματοποιηθεί φέτος το Επαγγελματικό Σεμινάριο στον Τουρισμό που διοργανώνει ο Όμιλος “Xenos Hotels & Resorts”. Στο πλαίσιο του τετραήμερου σεμιναρίου προσφέρεται επαγγελματική επιμόρφωση σε κρίσιμους τομείς της λειτουργίας ξενοδοχείου αλλά και η δυνατότητα σε στελέχη, σπουδαστές και σε όσους αναζητούν εργασία να έρθουν σε επαφή με την ομάδα Ανθρωπίνου Δυναμικού των “Xenos Hotels & Resorts”, του μεγαλύτερου Ομίλου Ξενοδοχείων στα Ιόνια Νησιά. 

Το σεμινάριο, που θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο ΤUI BLUE CARAVEL RESORT & SPA στο Τσιλιβί Ζακύνθου από 21 έως και 24 Φεβρουαρίου 2020,  είναι δωρεάν και ανοιχτό προς όλους τους ενδιαφερόμενους που θέλουν να ενημερωθούν για τις τελευταίες τάσεις στον κλάδο της Φιλοξενίας ή/και να επιμορφωθούν ή/και να απασχοληθούν στον ξενοδοχειακό κλάδο. Για τη συμμετοχή αρκεί μια δήλωση στο τηλέφωνο +30 2695024351 ή στο email career@xenoshotels.gr. Για όσους ταξιδέψουν στη Ζάκυνθο με σκοπό να παρακολουθήσουν τις εργασίες του σεμιναρίου προσφέρεται δωρεάν διαμονή και διατροφή. 

Την ευθύνη των παρουσιάσεων και των workshops έχουν εκπαιδευμένα και έμπειρα στελέχη των “Xenos Hotels & Resorts” ενώ προσκεκλημένοι ομιλητές είναι ο Εντεταλμένος Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου, Dr. Χρήστος Κακαρούγκας, ο Sommelier Αλέξιος Μυτακίδης, ο Mixologist Αλέξανδρος Χρονόπουλος και ο Barista & Coffee Expert Χαράλαμπος Γιατράς. 

To πρόγραμμα οργανώνεται σε τέσσερις ημέρες παρακολούθησης. Από τη 2η ημέρα θα γίνονται παράλληλες παρουσιάσεις στους τομείς Room Division και Food & Beverage. Περιλαμβάνονται, επίσης, οργανωμένη ξενάγηση στα Ξενοδοχεία του Ομίλου και στο πρότυπο βιολογικό ελαιοτριβείο «Αρισταίον». Πιο αναλυτικά: 

 21 Φεβρουαρίου 2020

11.00-17.00  

Παρουσίαση Ομίλου, Ημέρα Καριέρας 

22 Φεβρουαρίου 2020 

11.00-17.30

Room Division, Εξυπηρέτηση Πελατών 

Εστιατορική τέχνη 

23 Φεβρουαρίου 2020

11.00-17.00

Front, Back Office, Πωλήσεις, Marketing 

Οινοτουρισμός, Γευσιγνωσία, Food & 

Wine Pairing 

24 Φεβρουαρίου 2020

11.00-18.00

Εκπαίδευση Προσωπικού, Mentoring, Guest Relations, Guest Satisfaction

Barista, spirits & cocktails

 Το πλήρες πρόγραμμα του σεμιναρίου είναι αναρτημένο στην επίσημη  ιστοσελίδα των “Xenos Hotels & Resorts”  καθώς και στo Facebook. 

 Η πρωτοβουλία των “Xenos Hotels & Resorts” έρχεται ως συνέχεια της πολύ επιτυχημένης διοργάνωσης του 2019 που προσέλκυσε το ενδιαφέρον εκατοντάδων επαγγελματιών του Τουρισμού. Ο Όμιλος δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει τις επενδύσεις τόσο σε επίπεδο υποδομών όσο και στην εκπαίδευση προσωπικού με στόχο την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών και την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος με σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον, τον πολιτισμό και την πλούσια ιστορία της Ζακύνθου.  

 

διαβάστε ακόμα

In –Edit, Φεστιβάλ Μουσικών Ταινιών στη Θεσσαλονίκη
Ανακαίνιση του κτηρίου της πρώην Φοιτητικής Εστίας του Παντείου - λειτούργησε αρχικά ως ξενοδοχείο
Αδελφοποίηση του δήμου Αίγινας με τον δήμο Tarpon Springs στη Φλόριντα
Σαντορίνη: Οι τρεις αιτίες για την κατολίσθηση στη Θηρασιά – Τι εκτίμησε ο Λέκκας
Αεροδρόμιο Σητείας | Ο καλύτερος Μάρτιος & το καλύτερο α' τρίμηνο των τελευταίων 9 ετών
Ξενοδοχείο μετατρέπεται σε επιπλωμένα διαμερίσματα στο Πευκί - Αποκατάσταση διατηρητέων με τουριστική χρήση στην Αίγινα
Δήμος Βιάννου | Μέτρα για τη λειψυδρία - Stop στις νέες πισίνες
Προορισμοί: ‘Εκθεση Φωτογραφίας στον Βόλο
Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος στον Κόζιακα
Το ρομπότ SOPHIA στην 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Ηράκλειο την Κυριακή